Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Rekreace, firemní akce, svatba, oslava v mlýně v Sedlčanech
Prostory pro 50 osob určené k oslavám, firemním akcím a menším svatbám, aktivní či odpočinková rekreace v krásné přírodě v Strnadovském Mlýně v Sedlčanech.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Hotel u letiště Praha 6 Ruzyně - pohodlné ubytování před odletem s non-stop recepcí
Hotel u pražského letiště Václava Havla v Praze 6 Ruzyni nabízí pohodlné krátkodobé i dlouhodobé ubytování nejen před odletem v nekuřáckých pokojích s non-stop recepcí.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zvýhodněné letní pobytové balíčky v Resortu Hrubá Voda
Rodinné pobytové balíčky, aktivní dovolená i wellness v hotelu Hluboký dvůr. V okouzlujícím prostředí pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku Vás čeká nezapomenutelná dovolená.
Firemní, dlouhodobé levné ubytování pro pracovníky – ubytovna pro zaměstnance firem
Firemní a levné ubytování v Olomouci poskytuje Ubytovna Eva, která je vhodná k dlouhodobému ubytování pracovníků a zaměstnanců firem. Nachází se nedaleko centra města.
Ubytovna Eva
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa, česká kuchyně, možnost pořádání oslav, svatebních hostin, večírků.
Ubytování ve vinařské oblasti – penzion a apartmán s vinným sklepem
Ubytování ve vinařské oblasti, stylový penzion či apartmán s vinným sklepem, degustace lahodného vína, příjemně strávený čas a nové zážitky na Vás čeká ve vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o.
Komfortní ubytování v klidné čtvrti města Pardubice, nové krásné pokoje, volný přístup k Wi-fi
Komfortní ubytování v klidné čtvrti města Pardubice, nové krásné pokoje, volný přístup k Wi-fi, česká kuchyně, pobytové balíčky, bowling, vlastní parkoviště, tankové pivo.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Ubytování v sezóně burčáku - pro milovníky vína, cykloturisty
Relax po horkých letních měsících si užijete v Penzionu EGO nedaleko Uherského Hradiště. Vítáme milovníky vína i cykloturisty. Ubytování v sezóně burčáku a vína je nutné rezervovat včas, neváhejte!
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.
Hotel Kunětická Hora - Standardní pokoje, pokoje Deluxe, apartmány
Náš sportovní resort nabízí překrásné ubytování jak ve standardních pokojích, tak v apartmánech či luxusních pokojích.
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, restaurace
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, volejbal, nohejbal, tělocvična, restaurace, přírodní zajímavosti.
Chata Horská, ubytování v soukromí - Jeseníky, pronájem celé kompletně vybavené chaty, parkování
Chata Horská ubytování v soukromí Jeseník, pronájem celé kompletně vybavené chaty, parkování, venkovní ohniště s posezením, grilování, lyžařská škola a půjčovna, běžky, turistika, cykloturistika.
Ubytování v hotelu u zámku, zámecký hotel
Ubytování v hotelu u zámku, zámecký hotel, ubytování v lednicko-valtickém areálu, romantické prostředí zámku s příjemným ubytováním v Zámeckém Hotelu Lednice na jižní Moravě.
Ubytovna - krátkodobé a dlouhodobé ubytování pro firmy a zaměstnance ze zahraničí
Krátkodobé a dlouhodobé ubytování pro firmy a zaměstnance ze zahraničí v okolí Olomouce a Hluboček poskytuje firma JS BUSY s.r.o. Ubytovna se nachází ve Velké Bystřici.
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi s venkovním i krytým bazénem
Penzion na Vysočině vhodný pro rodinnou rekreaci. Ubytujte se u nás a zažijte báječnou dovolenou v Hartmanicích. Prožijte aktivní dovolenou i relaxaci v klidném prostředí a krásné přírodě.
Ubytování v Pardubicích s restaurací, dvoulůžkové pokoje, apartmán
Útulný rodinný penzion FAJN pro odpočinek, ubytování při pracovní cestě, restaurace, česká i mezinárodní kuchyně. Najdete nás v Pardubicích.
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, arboretum, penzion
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, černá, dančí a srnčí zvěř, arboretum, penzion Zámeček, Obora Požáry.
Lesní družstvo Vysoké Chvojno.s.r.o
HOTEL REHAVITAL, výhodné relaxační balíčky Jablonec nad Nisou, zvířata vítána, saunování
HOTEL REHAVITAL, výhodné relaxační balíčky Jablonec nad Nisou, zvířata vítána, největší sauna, dovolená s animačním programem pro děti, parkoviště u hotelu, snídaně v ceně pobytu.
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny - ubytování pro cizince
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny a ubytování pro cizince za příznivé ceny zajišťuje v okolí Nového Jičína Turistická ubytovna Na Lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Svatba na zámku v Lednici s luxusním ubytováním, svatební den jako v pohádce
Svatební den a jeho nezapomenutelné kouzlo Vám pomůžeme vytvořit v zámeckém hotelu v Lednici s luxusním ubytováním včetně romantického apartmánu pro novomanželé.
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje, pořádání akcí
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje s Wi-fi, pravidelné pořádání akcí, vlastní parkoviště, domácí mazlíčci jsou vítáni, obědové menu.