Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Luxusní ubytování pro více osob na Chatě Horní Bečva, ve stylové valašské dřevěnici i s wellness
Ubytování vhodné pro více osob, například pro turisty či lyžaře na Chatě Horní Bečva v Beskydech. Stylovou valašskou dřevěnici s vířivkou Vám pronajme společnost Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Teambuilding Vaší firmy. Hotel u Hrocha Vysočina - Žďár nad Sázavou
Už víte kam vezmete své zaměstnance na teambuilding? Na Vysočině je krásná příroda a hodně druhů aktivit. Ubytování, zábava a dobré jídlo - ideální je hotel u Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Příjemné posezení ve vinném sklípku doprovázené degustací se someliérem
Přijďte se svou rodinou a přáteli posedět do útulného Hustopečského sklípku, který je součástí penzionu U Radů a zúčastněte se řízené degustace s našim someliérem.
Levné ubytování v Obecnici, výlety do krásy Brd, turistika, restaurace, parkoviště, WIFI zdarma
Penzion LEONA najdete v obci Obecnice, která leží kousek od okresního města Příbram a je obklopena nádhernými brdskými hvozdy vhodnými pro turistiku.
Moderní hotel v krásné přírodě Českého ráje
Stylový hotel v Českém ráji, komfortní ubytování pro rodiny, páry i jednotlivce, realizace svateb a firemních akcí, restaurace s výbornou kuchyní a pizzou, dětský koutek a zázemí pro rodiny s dětmi.
Dlouhodobé ubytování v hotelu v centru Opavy pro firmy a firemní klientelu
Hotel IBERIA***, který se nachází v historické budově v centru Opavy, nabízí dlouhodobé ubytování pro firmy, firemní klientelu v čistých a prostorných pokojích.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce, finská a parní sauna, restaurace, budova hotelu je bezbariérová.
Pronájem salonku na předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou
Pronájem salonku, předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou je vám zcela k dispozici u hotelu u Hrocha na Vysočině. Lze využít wellness i sportovní relaxaci.
Restaurace a hotel U Hrocha
Penzion Valtice-ubytování pro rodinné dovolené, víkendové pobyty pro dva
Ideální ubytování v blízkosti historického centra Valtic během rodinné dovolené nebo víkendového pobytu pro dvě osoby představuje v oblasti Valtic Penzion U Vlků.
Penzion U Vlků Valtice
Konferenční sál pro firemní semináře, školení - kongresové centrum a salonek pro 70 osob s technikou
Uspořádejte školení či semináře v konferenčním sále v hotelu IBERIA v Opavě. Naše kongresové centrum je vhodným místem pro veškeré konference s kapacitou 70 osob, součástí je moderní technika.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Dlouhodobé, krátkodobé ubytování pro firmy, řemeslníky - Ubytovna, penzion s dobrou dostupností do centra Zlína
Penzion Jezerka Otrokovice nyní funguje jako ubytovna poskytující dlouhodobé i krátkodobé ubytování pro firmy a řemeslníky. Výhoda ubytování u nás je nízká cena i dostupnost do centra Zlína.
Penzion U Lesa, ubytování v krásné přírodě se spousty lákadel
Ubytování v turisticky významné lokalitě jižních Čech nedaleko Českých Budějovic. Krásná příroda, turistika, historické pamětihodnosti to vše můžete navštívit.
Jihočeský Penzion U Lesa v Českých Budějovicích
Ubytování v jižních Čechách, penzion s širokou nabídkou pokojů, doplňkové služby, wellness a masáže, aktivity v okolí Českých Budějovic, nekuřácký penzion, parkování u penzionu.
Ubytování v chatě Trojanovice je vhodné pro milovníky turistiky, cyklisty i lyžaře
Okolí chaty Trojanovice láká k výletům, k lyžování na Pustevnách i k adrenalinu. Ale chata se saunou a bazénem je vhodná i pro wellnes a relaxační pobyty. Provozuje firma Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Ubytování pro rodiny s dětmi v oblasti Žďárských vrchů, rodinné pobyty
rodinné pobyty za příznivé ceny, krásné okolí Žďárských vrchů, sklářskou huť a jiné krásy naleznete u nás v Restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině
Restaurace a hotel U Hrocha
Dobový hotel Ennius v centru města Klatovy
Tříhvězdičkový hotel v historickém centru Klatov, dobová jídla a interiér hotelu, pokoje v různých cenových relacích, prostory pro akce a oslavy, prostorná terasa – vše v hotelu Ennius Urbo s.r.o.
Hotel Ennius***
Ubytování v klidné části Českých Budějovic
Neváhejte a využijte mimosezónní slevy na ubytování pro firmy. Penzion U lesa v Českých Budějovicích nabízí až 50% slevy. Ubytování v klidné části města, parkování zdarma, WIFI a individuální ceny.
Vinný sklep a komfortní ubytování v soukromí ve vinařské obci v Jihomoravském kraji
Vinný sklep a ubytování U Bystřických v obci Bořetice v Jihomoravském kraji poskytuje komfortní ubytování. Ubytujte se v jednom z našich apartmánů a užijte si toulky po krásném vinařském kraji.
Leden na lyžích s pobytem pro celou rodinu včetně polopenze v Horských lázních
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách má pro Vás mimořádnou nabídku na lednové lyžování společně s pobytem v nejvýše položených lázních a nejčistším vzduchem v České republice.
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera - za výhodné ceny
Firma Krečmer - MOTORSPORT Vám nabízí levné ubytování v Opavě. Provozujeme pension a ubytovnu u Stříbrného jezera i pro firmy za výhodné ceny.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Penzion pro konání firemních akcí a teambuildingů s vlastním vinným sklípkem
Skvělým místem v okolí Pálavy a Jižní Moravy pro konání konferencí, teambuildingů a dalších firemních akcí je penzion Pastuška s vlastním vinným sklípkem a restaurací
Vyhledávaný konferenční sál pro konání teambuldingových akcí s ubytováním
Vhodným místem pro konání tradičních i netradičních teambuldingových akcí s moderně vybaveným konferenčním sálem a ubytováním pro všechny zúčastněné je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště, tradiční česká kuchyně i mezinárodní speciality, nabízíme italskou pizzu.
Hotelový řetězec, stylové hotely v centru Prahy
Hotelové ubytování všech cenových relací, nabídka pobytu v luxusních pokojích i ekonomicky dostupných variantách, snídaně a pokojový servis po celou dobu pobytu, krásy Prahy na dlani – Ave Hotels.