Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Levné krátkodobé ubytování - turistická ubytovna s úschovnou kol
Krátkodobé ubytování s úschovnou kol za velmi příznivé a nízké ceny pro výletníky a cestovatele poskytuje v okolí Nového Jičína a Beskyd Turistická ubytovna Na lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Penzion pro rodiny s bazénem, pergolou - Ubytování u Baťova kanálu
Penzion EGO je ideálním místem pro rodiny, pokud hledáte ubytování u Baťova kanálu. Vybaven je bazénem, pergolou, dětským hřištěm. Najdete jej v klidné lokalitě Staré Město u Uherského Hradiště.
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!
Ubytování u zámku Lednice v překrásném prostředí Zámeckého hotelu Lednice
Zámecký hotel Lednice je půvabný hotel, který leží v blízkosti zámku Lednice v Lednicko valtickém areálu. Hotel je ideální jak pro oslavy, tak pro svatby, konference nebo na romantický víkend ve dvou.
Kanonie premonstrátů v Želivě -  poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek
Rádi byste se vydali na nějaké krásné poutní místo a nevíte kam? Máme pro Vás tip! Navštivte Klášter v Želivě, poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek.
Vyzkoušejte vinařskou turistiku v penzionu Víno Lípa Mikulov
Uvažujete-li o spojení turistiky s ochutnávkou vín, pak zavítejte k nám do penzionu Víno Lípa v Mikulově a užijte si pohodu a klid.
Kongresový sál, kongresové centrum na Zámeckém hotelu v Lednici
Kongresový sál, kongresové centrum pro firemní kongres, školení, firmení akci a večírky, oslavy, svatby na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Autocamp Hluboký, ubytování v mobilních domech s vlastním sociálním zařízením i kuchyňkou
Aktivní dovolenou si nejlépe užijete v klidném prostředí východočeské přírody, kde se nachází Autocamping Hluboký AUTOMOTOKLUB Holice v AČR.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.
Ego Penzion s parkováním, s bazénem, dětským hřištěm-ubytování se snídaní
Ego Penzion Staré Město u Uherského Hradiště nabízí hostům celoročně ubytování se snídaní, vybaven je i bazénem, dětským hřištěm. K dispozici je parkování přímo u objektu.
Ubytovna na Vysočině, příjemné ubytování v chatkách přírodního autocampu Borovinka
Ubytování v moderně zařízených pokojích i tradičních chatkách poskytuje společnost Ubytovna Koněšín TREBI Borovinka s.r.o. Ubytovna v blízkosti restaurace, tenisových kurtů i dětského koutku.
Lázně – lázeňské centrum Říčany u Prahy – bazén, sauna, vířivka
Hledáte lázeňské centrum a místo pro odpočinek v okolí Prahy? Navštivte Hotel Pratol Říčany, které nabízí ubytování s lázeňským centrem a bazénem s kvalitou vody pro kojence, saunou a vířivkou.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Příjemné chvíle s rodinou a přáteli v Zámeckém vinném sklepě Lednice
Vezměte svou rodinu, přátele i známé a přijďte strávit příjemné chvíle u sklenky vynikajícího moravského vína, které si vychutnáte ve vinném sklepě Zámeckého hotelu Lednice.
Svatební obřad, svatba na zámku, zámecká svatba jako z pohádky
Hotel Zámek Zábřeh se specializuje na pořádání svateb a svatebních obřadů. Chcete mít pohádkovou svatbu na zámku, tu pravou zámeckou svatbu? Prožijte nejdůležitější den vašeho života na Zámku Zábřeh.
Moderní a komfortní ubytovací zařízení - Hotel Šumava
Hotel Šumava, Vyšší Brod - komfortní a moderní ubytování v apartmánech či jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích až pro 31 hostů.
Hotel Šumava
Hotel Pošta v Českém ráji, ubytování, restaurace, kavárna
Ubytování v Českém ráji v Hotelu Pošta, který má kapacitu 32 lůžek a je vhodný pro rodinné dovolené či jednotlivce. Prostory nabízíme i na firemní večírky a školení.
Restaurace s parkováním autobusů Kroměříž-obědy pro zájezdy až 80 osob
Penzion Na Jízdárně Kroměříž zajistí obědy pro zájezdy - naše restaurace uvítá plný autobus turistů i děti na školním výletě. Parkování pro autobusy zajištěno.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Luxusní romantický valentýnský balíček pro dva - víkendový pobyt
Luxusní romantický valentýnský baliček 2017 pro dva - víkendový pobyt v knížecím apartmá na Zámeckém hotelu v Lednici na jižní Moravě.
Školení a ubytování na hotelu - pronájem konferenční místnosti pro firemní akce
Hotel Hvězda Kroměříž poskytuje pronájem konferenční místnosti pro firemní akce a školení. Klientelu máme nejčastěji z okolí Zlína, Přerova, Vyškova. Ubytování pro zaměstnance je na hotelu zajištěno.
Wellnes hotel v Jeseníkách, lázeňský dům s kvalitní restaurací a léčebnými procedurami
Příjemné a komfortní ubytování v prostředí Jeseníků poskytuje Wellness hotel Villa Grohman Schrothovy léčebné lázně s.r.o. z obce Lipová-lázně.
Domácí ubytování s restaurací chata Výrovka Pec pod Sněžkou
Nabízíme ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastní restaurací s českou kuchyní, možnost ubytování s domácími mazlíčky - Chata Výrovka
Ubytování v CHKO Beskydy, pronájem rodinného domu, chaty i srubu, Prostřední Bečva
Komfortní ubytování v příjemně zařízených pokojích v srdci moravských Beskyd poskytuje UBYTOVÁNÍ U HRÁDEČKU Jaroslava Juříková z Prostřední Bečvy.
Rekreační areál v malebném prostředí CHKO Blaník, příjemné ubytování v hotelu i v chatkách
Komfortní ubytování v místě obklopeném hlubokými lesy nabízí Rekreační středisko Jizbice Karel Kopecký v obci Čechtice – Zhoř. Sportovní areál s restaurací, koupalištěm i hřištěm.
Hotel s historickou restaurací, stylové ubytování ve dvoulůžkových pokojích, Králíky
Ubytování v historickém hotelu s barokní výzdobou poskytuje Hotel Zlatá Labuť Tomáš Šimeček v městě Králíky. Stylově zařízené pokoje a apartmány se satelitní televizí i koupelnou.