Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Ubytování v penzionu vhodné pro rodiny s dětmi
Ideální ubytování vhodné pro rodiny s dětmi nedaleko Mikulova Vám poskytne nově zrekonstruovaný malebný pension Pastuška.
Levné ubytování v Chatě Hubert - Jeseníky i Orlické hory na dosah
Pokud se chystáte na hory a chcete zažít příjemnou dovolenou, pak je tu pro Vás levné ubytování v Chatě Hubert, kde budete mít Jeseníky i Orlické hory na dosah.
Ubytování ve Františkových Lázních, Penzion Eduard, léčebné prameny, nekuřácký penzion
Ubytování ve Františkových Lázních, Penzion Eduard, léčebné prameny, nekuřácký penzion, 300 metrů od samotného centra a oblíbené kolonády.
Rodinný penzion s parkováním, s restaurací - ubytování se snídaní, stravováním, cateringem
Penzion Na Jízdárně Kroměříž, s vlastní restaurací, nabízí hostům ubytování se stravováním ve formě snídaní. Ubytovaní hosté mají zajištěno i parkování u objektu.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Ubytování v centru horského střediska Pece pod Sněžkou
Objevte krásy Krkonoš a přijeďte strávit dovolenou do Pece pod Sněžkou. Ideální místo pro běžkové i sjezdové lyžování. Rezervujte si ubytování v Krkonoších v našem HOTELU KROKUS ***.
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi, bazén, sauny, fitness, pizzerie, dětský koutek.
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně, bezbariérový přístup, připojení k internetu.
Letní a zimní dovolená v hotelu Amantis Vital Sport Desná, masáže, wellness, restaurace, balíčky
Letní a zimní dovolená v hotelu Amantis Vital Sport Desná, masáže, wellness, finská sauna, nekuřácká restaurace, výhodné pobytové balíčky, pořádání svateb a jiných akcí.
Amantis Vital Sport Hotel
Komfortní ubytování pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny v hotelu
Komfortní ubytování v hotelu v blízkosti historického centra Telče pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny poskytuje pro cestovatele, dovolenkáře i výletníky Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, bazén
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, dětská herna, restaurace s rauty.
Vyzkoušejte pohodlné ubytování v klidné části města Mikulov
Pokud plánujete cyklovýlet a stále nemáte vyřešeno ubytování, pak vyzkoušejte naše apartmány Lípa v Mikulově a poznejte krásu a rozmanitost Jižní Moravy.
Rustikální penzion s prostory pro pořádání svateb a vlastním vinným sklípkem
Ideálním místem pro pořádání svateb je v okolí Pálavy a oblasti Jižní Moravy penzion Pastuška, který disponuje vlastním vinným sklípkem a možností ubytování pro novomanžele.
Zvýhodněný romantický pobyt pro dvě osoby v luxusním Zámeckém hotelu
Využijte zvýhodněný romantický pobyt pro dvě osoby v luxusním a krásném Zámeckém hotelu Lednice, přímo v srdci Lednicko-valtického areálu, v těsné blízkosti zámku Lednice.
Ubytování s lázeňskými procedurami a wellness v Kašperských Horách
Léčebné pobyty uprostřed šumavské přírody, dovolená s využitím wellness a bylinkových procedur, skvělá gastronomie a relaxace to vše v Parkhotelu v obci Kašperské Hory.
ParkHotel
Ubytování na Šumavě, ideální pro zimní i letní dovolenou
Ubytování, letní i zimní dovolená v srdci Šumavy. Rodinný Penzion Panský dům leží v krásné přírodě a nabízí i pravou šumavskou kuchyni.
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna, hotelová restaurace, bazén, solná jeskyně, relaxační masáže, vinotéka.
Farma s rodinnou tradicí se zaměřením na chov koní a aktivitami s nimi spojenými
Jízdy na koních, individuální lekce, terapie a ubytování, pořádání společenských a firemních akcí, lidové muzeum a možnost rybolovu to vše poskytuje Farma Olšovka na Plzeňsku.
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zážitkový hotel uprostřed krkonošských lesů
Ubytování, wellness balíčky, rodinná dovolená, svatební cesta, oslava nebo firemní akce vše u nás ve Wellness Hotel Svornost Harrachov s.r.o.
Wellness hotel Svornost***
Hotel Imperial Karlovy Vary, nezapomenutelný zážitek uprostřed lázeňského města
Lázeňský hotelový komplex s nejlepšími ubytovacími službami v Karlových Varech, obrovskou škálou wellness možností a nabídkou skvělého jídla.
Ubytování v rodinném penzionu v Jihočeském kraji
Penzion v klidné části města Milevsko. Vhodný pro rodiny s dětmi. Vynikající kuchyně a komfortní ubytování v soukromí. Náš PENZION STODOLA najdete v okrese Písek v Jihočeském kraji.
Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Rodinný penzion s vlastním vinným sklípkem a dvorem  - komfortní ubytování
Pohodovou dovolenou a komfortní ubytování zajišťuje Vinařství a penzion Fuzgrunty z Bulhar. Navštivte rodinný penzion s vlastní dvorem a vinným sklípkem, kde můžete posedět přímo s majiteli.
Vinařství a penzion Fuzgrunty