Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Ubytování pro řidiče, příjemný motel v Liberci s restaurací a barem, parkování u objektu
Kvalitní a chutné občerstvení s posezením Vám poskytne Markéta Peterková z Liberce III – Jeřáb. Součástí našich služeb je ubytování pro řidiče na jednu noc.
Zvýhodněné pobyty pro seniory, pobyt v krásném čtyřhvězdičkovém Hotelu Gong zdarma
Pokud máte rádi romantické prostředí a hledáte komfortní ubytování, navštivte čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku, který mimo jiné poskytuje zvýhodněné pobyty pro seniory.
Profesionální cateringové služby s kreativními šéfkuchaři a vysokou gastronomií
Prvotřídní catering od nejlepších kuchařů v oboru Vám zajistí společnost Hotel Aplaus**** ELLA Litomyšl s.r.o. Vysoká gastronomie plná nezapomenutelných chutí a zážitků.
Výukové salonky vhodné pro firemní školení a semináře včetně ubytování
Firemní školení a semináře můžete pořádat v příjemné prostředí Hotelu Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě a disponuje třemi výukovými salonky a celkem 34 útulnými pokoji pro ubytování.
Pořádání akcí České Švýcarsko – zázemí hotelu s restaurací
Máte před sebou pořádání firemního setkání, školení, oslavy či jiné akce? Hledáte příjemné a klidné zázemí s restaurací a hotelem? Navštivte Penzion Dřevák v srdci Národního parku České Švýcarsko.
Nabídka pro firemní klientelu - výhodné ubytování v hotelu Roosevelt
Hledáte pro své firemní klienty a návštěvy komfortní ubytování v Litoměřicích? Pak budete jistě spokojeni s nabídkou služeb hotelu Roosevelt.
Levné ubytování, rekreace u Baťova kanálu, i se psem
Možnost ubytování u Baťova kanálu nabízí Penzion Jezerka Otrokovice. Ideální místo pro rekreaci nedaleko Zlína, možnost ubytování i se psem.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Penzion České Švýcarsko – útulný penzion v rodinném stylu
Chystáte se na dovolenou nebo víkend do Národního parku České Švýcarsko a dáváte v ubytování přednost rodinným penzionům? Pak je pro Vás ubytování v Penzionu Dřevák tou správnou volbou.
Rekondiční víkendové a týdenní pobyty, rekreace pro seniory na Vysočině
V krásném prostředí Vysočiny a Žďárských vrchů naleznete Hotel Pavla, který poskytuje rekondiční víkendové a týdenní pobyty a organizované skupinové rekreace pro seniory za velmi příznivé ceny.
Sportoviště Roudnice nad Labem - Sport hotel BK Pod Lipou – sportovní soustředění a kurzy
Sportoviště Roudnice nad Labem nabízí možnost ubytování hostů při sportovních soustředěních a kurzech nebo při firemních akcích v Sport hotelu BK Pod Lipou.
Firemní akce, semináře, konference v hotelu - pronájem hotelového sálu, salónku
Hotel FIT Přerov má k dispozici prostory pro semináře, konference, firemní akce. Poskytujeme pronájem hotelového sálu s moderní technikou, či salónku pro menší akce.
Ubytování Plzeň – relaxační, rodinné a wellness pobyty také jako dárkové poukazy
Chcete zažít víkend plný odpočinu a relaxace? V útulném Hotelu Panorama**** v Plzni s moderním wellness si můžete užít jak romantický víkend ve dvou, tak rodinný pobyt s ubytováním.
Hotel, příjemné ubytování ve vinařské oblasti Bzenec, školicí místnost pro firemní akce
Komfortní ubytování v krásném vinařském městečku Bzenec najdete v Hotelu Lidový dům*** Beta Hanak group s.r.o. Přijeďte ochutnat naši vynikající kuchyni a poznat bohatou historii našeho kraje.
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur. Tento příjemný odpočinek si pro Vás připravili ve ****Spa Resort v Lednice na Moravě.
Hotel, ubytování v Beskydech s příjemným wellness centrem, bazénem, saunou a sportovní halou
Příjemné ubytování uprostřed úchvatné beskydské přírody naleznete v moderním Hotelu Sport Art Centrum **** ORT-ART Sport, s.r.o. na Prostřední Bečvě. Postaráme se o Vaše pohodlí i chuťové buňky.
Hotel, ubytování v Českém ráji s wellness, dětským hřištěm, půjčovnou kol a školicí místností
Příjemné ubytování v samotném centru Českého ráje s využitím hotelového wellness, bazénu a kvalitní českou kuchyní Vám poskytne Hotel Filip Barbora Filipová z obce Brada-Rybníček u Jičína.
Ubytování Český Krumlov
Chystáte se navštívit Český Krumlov a hledáte ubytování? Penzion U Marušky nabízí útulné podkrovní pokoje a přízemní apartmán k pronájmu včetně snídaně podávané na terase s výhledem.
Penzion s bazénem - luxusní ubytování v centru Zlína
Dopřejte si servis na nejvyšší úrovni v Penzionu Sokolská Zlín, všechny pokoje poskytnou luxusní ubytování. Penzion je v centru Zlína, s bazénem a pergolou pro příjemné posezení.
Rodinný hotel, ubytování Lázně Bělohrad, parkování v objektu, kvalitní gastronomie
Ubytování s rodinnou atmosférou v Lázních Bělohrad nabízí Hotel BOHUMILKA - Mgr. Magda Mašínová, parkování v objektu, restaurace, kvalitní gastronomie, svatby.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Ubytování, turistická ubytovna Domažlice
Ubytování s možností stravování za výhodné ceny nabízí ubytovna Domažlice Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Kongresy a školení Pardubice - kombinace práce a aktivního odpočinku i relaxace
Potřebujete uspořádat kongres či školení v okolí Pardubic. Obraťte se na Hotel JEZERKA s.r.o., kde můžete spojit pracovní činnost, aktivní odpočinek i relaxace.
Sport a volný čas Pardubice
Přijeli jste do Hotelu Jezerka u Pardubic aktivně odpočívat? Z velkého výběru volnočasových indoorových i outdoorových aktivit si jistě vybere každý návštěvník.
Hotel Pyramida Františkovy Lázně
Chystáte se do Františkových Lázní a vybíráte si ubytování? Komfortní prostředí pro aktivní odpočinek, relaxaci s možností léčebných pobytů v klidné lokalitě nabízí Lázeňský hotel PYRAMIDA, a.s.