Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Realizace, montáže, výměny potrubí, potrubní průmyslové rozvody po celé ČR
Zakázky pro realizace, montáže i výměny potrubí přijímá firma MONTEMA z okresu Zlín. Potrubní průmyslové rozvody realizujeme po celé ČR.
Levné a výhřevné biobrikety, dřevěné brikety-ekopalivo na prodej
Kvalitní výhřevné ekopalivo nabízí na prodej Malenovická pila Zlín. Jedná se o levné biobrikety - dřevěné brikety, pelety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Prodej klínových řemenů pro průmysl - jednoduché, násobné a polyuretanové
Na distribuci a prodej klínových řemenů se zaměřuje společnost GAMA TRADE s.r.o. ze Zlína, působící v Kroměříži, Vsetíně a Přerově. Dodáváme jednoduché, násobné a polyuretanové řemeny pro průmysl.
Návrh, vývoj, výroba upínacích přípravků, jednoúčelových strojů, montážních linek, polohovadel
Společnost FLOW TECH s.r.o. Zlín se zabývá návrhem, vývojem a výrobou hydraulických a mechanických upínacích přípravků, jednoúčelových strojů, montážních linek, polohovadel.
Prodej, eshop dětské obuvi - celoroční dětské boty, anatomické pro zdravý vývoj nohy
Na prodejně Bosé děti - Barefoot Zlín najdete velký výběr dětské obuvi. Nejžádanější je celoroční dětská obuv - lehké a odolné anatomické boty, pro zdravý vývoj nohy. Prodej realizujeme i přes eshop.
Jídelna s českou kuchyní a rozvozem jídel, obědů - polední menu za nízkou cenu
Jídelna Plhák ve Zlíně je poctivá jídelna s českou kuchyní, která navíc zajišťuje také rozvoz jídel a obědů až domů či firmy. Vychutnejte si plnohodnotné chutné polední menu za nízkou cenu.
Dodavatel řetězů, řemenů - prodej válečkové, dopravní, článkové, sněhové řetězy
Společnost TOBA Plus, s.r.o. je dodavatelem řetězů a řemenů. Na prodej jsou válečkové, dopravní, článkové, sněhové řetězy a klínové řemeny.
Elastická teplákovina v metráži na šaty, sukně, dětské oblečení - digi tisk a jednobarevná
Společnost M.A.B. Trade s.r.o. Zlín - Velíková dodává metrový textil pro široké použití. V sortimentu je i elastická teplákovina jednobarevná i digi tisk, vhodná např. na šaty, sukně, dětské oblečení.
Centrum pro začínající podnikatele
Poradenské, konzultační a vzdělávací středisko pro mladé začínající i stávající podnikatele a soukromé společnosti, místo pro kancelářské prostory, pořádání školení, prezentací a propagačních akcí.
Jídelna Otrokovice-obědy, denní menu, firemní stravování
Jídelna firmy Montema Otrokovice připravuje obědy, denní menu pro zaměstnance firem - poskytujeme firemní stravování. Fungujeme i jako bufet pro náhodné hosty.
Řízené větrání s rekuperací tepla - lokální odsávání, digestoře do kuchyní, gastro provozů, komerčních objektů
Společnost KLMN, spol. s r.o. dodá do kuchyní, gastro provozů či komerčních objektů řízené větrání s rekuperací tepla - digestoře pro lokální odsávání či celoplošné systémy. Působnost - Zlínský kraj.
Stříkaná pěnová izolace - zateplování izolační PUR pěnou
Firma EB - stav s.r.o. působí v regionu Zlínský kraj a zaměřuje se na stříkané pěnové izolace - zateplování izolační PUR pěnou. Tato chytrá pěna se užívá pro zateplení střechy, podkroví i stěn budov.
Měření zraku, zhotovení brýlí bez lékařského předpisu v Optice Mezírka
Oční optik Mezírka provádí ve Zlíně měření zraku na počkání i zhotovení brýlí bez lékařského předpisu. Ohledně určení dioptrií můžete přijít přímo k nám.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Prodej nových autodílů a repasovaných dílů Slušovice, náhradní díly na vozidla tuzemské výroby
Náš Eshop nabízí široký sortiment nových i repasovaných dílů na nákladní vozidla, zemědělskou a stavební techniku a příslušenství.
Prodej dřevěných briket, řeziva - prkna, střešní latě
Malenovická pila Zlín má pro své zákazníky široký sortiment stavebního řeziva. Na prodej prkna, střešní latě, hranoly či fošny a také dřevěné brikety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Výrobce pracovních rukavic - textilní, kožené rukavice pro všechny profese
Společnost POMAX ZL s.r.o. Zlín je výrobce pracovních rukavic. Dodává kožené a textilní rukavice vlastní výroby i dovozové, uplatnění mají pro všechny profese.
Široký výběr ručního nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky i domácí kutily
Kvalitní spojovací materiál zakoupíte v prodejně Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Slušovic. Prodáváme ruční nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky a kutily ze Zlína a Vizovic.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Velkoobchod pro strojírenství - klínové řemeny, řetězová kola, gufera
Velkoobchod pro strojírenství společnosti TOBA Plus, s.r.o. nabízí klínové řemeny, řetězová kola či gufera a spoustu dalších výrobků pro stroje a zařízení.
Čištění, desinfekce kanalizace a potrubí Zlín, čištění potrubí v bytových i nebytových prostorech
Provádíme čištění a desinfekci potrubních i kanalizačních systémů v bytových i nebytových prostorech.
Dioptrické brýle, kontaktní čočky dle výsledků měření zraku
Na prodejně Oční optik Mezírka Zlín Vám provedou měření zraku a doporučí podle výsledku dioptrické brýle nebo kontaktní čočky.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Velkoobchod upevňovací, kotevní technika - kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení
Firma SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic ve Zlínském kraji je velkoobchodní prodejce upevňovací, kotevní techniky. V sortimentu máme kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení, kování i spojovací materiál.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Průmyslová vzduchotechnika, odsávání, filtrace vzduchu pro průmysl
Společnost KLMN, spol. s r.o. je specializované klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj a na Moravě. Najdeme efektivní řešení vzduchotechniky pro každý provoz - odsávání, filtrace vzduchu.
Bezpečnostní agentura Zlín, fyzická ostraha objektů, převozy osob a cenností, sledování vozidel
Společnost CZ-GUARD s.r.o. ze Zlína je jedničkou v poskytování kvalitních bezpečnostních řešení včetně ostrahy nemovitostí, převozu cenností, sledování vozidel.
Monitoring výroby, sledování efektivity výrobních procesů
Společnost IMC Zlín, Vám zajistí profesionální služby, které pomáhají se zvyšováním a efektivitou výrobních procesů. Společnost Vám kompletně opatří systém, který Vám zajistí zpětnou vazbu z výroby.
IMC Zlín, a.s.
Stavebniny-doprava, rozvoz, odvoz stavebního materiálu
Spolehlivý partner pro dodávku stavebního materiálu jsou Stavebniny Bobál Zlín. Doprava na místo určení je samozřejmostí, pro odvoz, rozvoz stavebních materiálů máme k dispozici vlastní vozidla.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál