Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Akční ceny na plastová okna Slovaktual
Společnost Perymont repro s.r.o. Zlín je autorizovaným distributorem produktů Slovaktual - využijte akční ceny na plastová okna a dveře.
Pořádání dětské narozeninové oslavy - párty pro děti v cukrárně
Cukrárna Vanesska Zlín - Jižní Svahy má prostory jako stvořené pro dětské narozeninové oslavy. Připravíme párty pro Vaše děti uvnitř v cukrárně či na venkovní zahrádce.
Péče o pleť - kosmetická ošetření, ultrazvuková špachtle, omlazení pleti pomocí radiofrekvence R4
Ve Studiu Estetika Zlín víme jak je důležitá péče o pleť. Provádíme omlazení pleti pomocí radiofrekvence R4 či mezoterapie a kosmetická ošetření. Výsledky lze znásobit využitím ultrazvukové špachtle.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Zemní a výkopové práce - základové desky a inženýrské sítě k rodinným domům
Firma Vlk - stavební realizuje zemní a výkopové práce pro vytvoření základové desky a vedení inženýrských sítí. Obraťte se na nás ohledně přípojky vody, kanalizace či plynu v regionu Zlínský kraj.
Sněhové frézy Stiga-nejlepší pomocník na sníh
Firma Patrick s.r.o. Zlín připravila zajímavou akci na sněhové frézy Stiga. Fréza na sníh bude Váš nejlepší pomocník v zimním období, snadno si poradí se sněhovou nadílkou.
Výroba plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli
Výrobou a prodejem plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli se zabývá česká společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel ve Zlínském kraji.
Obrábění dílů z litiny - opracování odlitků na CNC strojích
Společnost TMM Zlín s.r.o. má moderní strojní vybavení pro opracování odlitků, dílů z litiny na CNC strojích. Obrábění provádíme nejen pro zákazníky z České republiky, ale i ze zahraničí
Elektro prodejna - elektroinstalační materiál, svítidla, LED osvětlení a další elektrozboží
Maloobchodní prodejna elekro Zlín - firma Elektro Klesný, má široký sortiment elektroinstalačního materiálu, svítidel, LED osvětlení, žárovek, měřících přístrojů a další elektrozboží.
Dodavatel systémů GreCon v ČR - spolehlivé měřící systémy požární signalizace, detekce a hašení jisker
Společnost INTE, s.r.o. Zlín je dodavatelem systémů GreCon v ČR - měřící systémy požární signalizace, systémy detekce a hašení jisker pro potlačení požáru technologických zařízení.
Osteologie, osteologická ambulance - diagnostika, léčba osteoporózy
Mediekos Ambulance, s.r.o. Zlín se zaměřuje na obor Osteologie - diagnostiku, léčbu osteoporózy. Osteologická ambulance je nejen ve Zlíně, ale i ve Vsetíně, Kroměříži, Bruntále a Ostravě.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Soustružení a kovoobrábění Zlín, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě
Firma Kovoobrábění Crlík Vizovice provádí soustružení a kompletní kovoobráběcí práce na profi strojích, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě a tepelné, povrchové úpravy.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Očkovací a testovací centrum Mediekos Ambulance - Očkování proti Covid-19, antigenní a PCR test bez registrace
Pro zájemce o očkování proti Covid-19 i Ag a PCR test bez registrace zřídila společnost Mediekos Ambulance Zlín očkovací a testovací centrum v Otrokovicích. Očkujeme vakcínou Moderna a Johnson.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Bezbariérové zdvižně posuvné dveře - HS portál, pro propojení interiéru s exteriérem
Pro moderní propojení interiéru s exteriérem můžete zvolit bezbariérové zdvižně posuvné dveře (HS portál) díky společnosti Slovaktual Zlín, která zajišťuje jejich prodej a montáž ve Zlínském kraji.
Originální doplňky stravy - v eshopu nově JML Chelát Magnesium s B6, JML Immunity Vitamín C s šípky a zinkem
Společnost JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková uvedla na svůj eshop novinky mezi doplňky stravy - pro podporu imunity vyzkoušejte JML Vitamin C-500 s šípky a zinkem nebo JML Chelát Magnesium s B6.
Formování, tvarování postavy vhodným přístrojem, cvičením
Vhodným cvičením i přístrojem je možné formování postavy. Ve Studiu Estetika Zlín jsme vybaveni různými přístroji pro tvarování postavy. Pomůžeme Vám k dokonalosti.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Eshop s bytovým textilem a výroba bytového, kuchyňského textilu na zakázku
Společnost ZDEKOR Zlín je výrobce bytového textilu, který můžete objednávat v eshopu. Pokud máte specifické požadavky, je možná výroba bytového a kuchyňského textilu i na zakázku.
Prodej autobaterií a příslušenství pro akumulátory
Autobaterie, motobaterie, auto nabíječky a startovací zdroje, startovací záložní a trakční akumulátory v prodejně Zlín na ul. Přímá 526. Široký sortiment zboží, servis i poradenství.
Opravy a servis vstřikovacích čerpadel a opravy silničních vozidel Zlín
Provádíme opravy a servis vstřikovacích čerpadel pro nákladní a osobní automobily, služby autoopravny, prodej vstřikovacích čerpadel.
Smluvní a zakázková výroba vitamínů, minerálů a doplňků stravy
Společnost JML Fitness Line Zlín-Velíková poskytuje kompletní servis v oblasti zakázkové výroby vitamínů, minerálů a doplňků stravy, tedy včetně balení, etiketování, skladování a dopravy k zákazníkům.
Obchod s obrazy - moderní, originální obrazy, malby na plátně na prodej
Brusinka je nový obchod s obrazy ve Zlíně ve 22.budově Svitu. Najdete u nás na prodej originální moderní obrazy s konkrétními motivy i abstraktní malby na plátně.
Hliníkové vchodové dveře různých typů – vysoká tepelná izolace a jednoduchý systém obsluhy
Slovaktual Perymont Zlín představuje hliníkové vstupní dveře různých typů pro ideální řešení každého stavebního prostoru. Kvalitní dveře s optimální tepelnou izolací a s jednoduchým systémem obsluhy.
Výkopové práce minibagrem Bobcat 316 - výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky, bazén, jezírko
Veškeré výkopové práce v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín zajišťuje minibagrem Bobcat 316 Jiří Maliňák z Lutoniny. Zrealizujeme výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky nebo bazén, jezírko.
Oprava, prodej autogregátů, Liaz, Tatra, Avia, Karosa, Zlín
Firma SLOMAK Sazovice je prodejce autoagregátů. Zajistí opravy vozů Liaz, Tatra, Avia, Karosa pro firmy z regionu Zlín.
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Stavební práce všeho druhu, výstavba budov na klíč
Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce bytů a bytových jader, sádrokartony, monolitické konstrukce a další stavební práce zajišťuje firma Stavby RS-mont, s.r.o.