Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Římské rolety, textilní dekorace, záclony, závěsy na míru - šití textilií do interiéru
Společnost ZDEKOR Zlín na míru šije záclony, závěsy i jiné textilie do interiéru. Na zakázku vyrábí římské rolety, japonské stěny. Používáme pouze kvalitní evropské látky. Navrhneme interiér na míru.
Výroba, vývoj jednoúčelových strojů a zařízení pro pneumatikářský průmysl – instalace a následná údržba
Hlavní činností společnosti PROZAX, s.r.o. Otrokovice je výroba a vývoj jednoúčelových strojů nebo zařízení se zaměřením na pneumatikářský průmysl. Jsme tu s vámi od roku 1995.
PROZAX, s.r.o. výroba jednoúčelových strojů Zlín
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení škůdců
Společnost ASANA Control, s.r.o. je specialistou na služby v oblasti deratizace, dezinsekce a dezinfekce.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
OTR, Agro pneu za výhodnou cenu - průmyslové pneumatiky na stavební, zemědělské stroje, zahradní techniku
Prodejce pneumatik, společnost KAFOCAR s.r.o. Zlín, dodává za výhodnou cenu speciální průmyslové pneumatiky - OTR pneu na stavební stroje i Agro pneu na zemědělské stroje. Zajistíme rozvoz po celé ČR.
Volné místo autolakýrníka - lakýrník automobilů s praxí i bez
Autolakovna Bilík Zlín aktuálně přijme autolakýrníka. Praxe vítána, nového kolegu však zaučíme. Místo lakýrníka automobilů je volné ihned.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Prodejna dárkového zboží připraví dárkové koše, kazety, balení cukrovinek na přání
Prodejna dárkového zboží ve Zlíně pro Vás připraví dárkové koše. Můžete si objednat dárkové balení cukrovinek vhodně vybrané pro ženy, muže i v dia nebo bezlepkové variantě.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, topná tělesa
Na prodejně Ventilátory Zlín - Karel Ušela v Lužkovicích pořídíte vše pro vytápění i vzduchotechniku - topná tělesa, konvektory, ventilátory, klimatizace a mnoho dalšího.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Kovoobrábění - zakázková kovovýroba, kovolisování dílů zemědělských strojů
Společnost AGROL spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zabývá kovoobráběním, hlavním oborem je zakázková kovovýroba, kovolisování dílů zemědělských strojů.
AGROL spol. s r.o. Zakázkové práce v oblasti kovoobrábění
Osteologie - specialista na osteologickou problematiku
Mediekos Ambulance, s.r.o. je zdravotnické zařízení se specializovaným pracovištěm a ambulancí zabývající se problematikou osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Česká velkoformátová plechová střešní krytina PROFI - výroba na míru
Výrobcem a dodavatelem velkoformátové plechové střešní krytiny PROFI je společnost STATO střechy s.r.o. v Napajedlech na Zlínsku - zajistíme výrobu na míru.
Montáž, demontáž průmyslových technologií, výrobních linek
Kvalitní a rychlou montáž i demontáž průmyslových technologií, výrobních linek a potrubních systémů zajistí po celé ČR firma MONTEMA z regionu Zlínský kraj.
Zakázková výroba dřevěných obalů pro firmy – originalita pro Vaše zákazníky
Pokud chcete dopřát svým zákazníkům originální dřevěné obaly, využijte služeb Dřevo-products, s.r.o., která se zaměřuje na zakázkovou výrobu a dodává své obaly nejen v oblastech Zlína a Otrokovic.
Dřevo-products, s.r.o.
Prodej použitých autodílů, náhradních dílů na všechny typy aut
Společnost AUTOVRAK Zlín se zabývá i výkupem starých vozidel a s tím souvisí prodej použitých autodílů - náhradních dílů na všechny typy aut. Najdete nás v Bohuslavicích nedaleko Uherského Hradiště.
Hotel Saloon Zlín, retro pokoje, apartmán, snídaně, parkování, restaurace, pivnice, relaxační masáže
Hotel Saloon najdete u řeky Dřevnice, blízko středu města obuvi a Baťovských domků. Lze se ubytovat v retro pokojích. Pro hosty jsou K dispozici jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje a apartmán.
Hotel Saloon Zlín
Prodej nových brambor, okurek nakladaček, nová cibule i český česnek v zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. zve k nákupu nových brambor, okurek nakladaček. Od července na prodej i sezónní zelenina, nová cibule, český česnek i ovoce. K nám to máte blízko ze Zlína i Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Fixní rovnátka, aparátky - kovové, keramické
Ortodontické vady pomohou vyřešit fixní rovnátka, aparátky - ať už kovové či keramické, pomohou Vám srovnat chrup. V lokalitě Zlínsko se obraťte na MDDr. Vaškovou - Ortodoncie Otrokovice s.r.o..
Radioaktivní preparáty pro medicinské, výzkumné a vědecké použití - specialisté od roku 1991
Naše společnost M.G.P byla založena v roce 1991 a specializujeme se na dodávky radioaktivních preparátů pro medicínské, výzkumné a vědecké použití.
Zakázková kovovýroba, CNC obrábění, frézování 5 osé
Zakázky pro CNC obrábění a 5 osé frézování přijímá v regionu Zlínský kraj firma MouldPro. Zakázková kovovýroba strojních dílů, součástek.
Luxusní limuzíny na svatbu, rozlučku nebo oslavy a narozeniny od Limuzíny Slezáček
Limuzíny Slezáček je společnost ze Zlína, která poskytuje pronájem luxusních limuzín pro různé příležitost v okolí Zlína, Brna, Ostravy, Opavy a dalších městech.
Oprava a výměna čelního skla - kvalitní autosklo pro osobní, nákladní auta i autobusy
Opravu a výměnu čelního skla můžete přenechat profesionálům společnosti Daro Car s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která zajišťuje kvalitní autoskla pro osobní a nákladní auta i autobusy.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Plotové systémy-sloupky, oplocení, pletivo na ploty, brány, branky
Plotové systémy a pletivo různého druhu zakoupíte u firmy Oplocení Tlumačov z regionu Zlínský kraj. V nabídce hotové brány, branky, plotové sloupky, pletivo na ploty.
Obec Dolní Lhota v okrese Zlín, turistické stezky, památky
Obec Dolní Lhota leží cca 6 km severovýchodně od Luhačovic v okrese Zlín, na úpatí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty.
Eshop Europlast-koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky
Pořiďte zboží značky Europlast snadno v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Zajímavé ceny na vše - koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky fasádní i interiérové.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI - k ochraně výrobků proti korozi
V sortimentu firmy INNOFILM s.r.o. najdete i samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI. Jedinečný produkt k ochraně výrobků proti korozi. Firmu má sídlo v Napajedlech nedaleko Zlína.
Kosmetické studio - šetrné ošetření pleti přírodní kosmetikou Alissa Beauty
Veronika Kovářová provádí šetrné ošetření pleti, v našem kosmetickém studiu pracujeme s přírodní kosmetikou Alissa Beauty. Péči poskytujeme klientkám z Otrokovic, okolí Zlína, Kroměříže, Uh. Hradiště.