Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Zásněžky Plastiplot - protisněhový plastový plot jako účinná bariéra proti tvorbě závějí
Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic u Zlína vyrábí zásněžky Plastiplot - jde o protisněhový plastový plot, který funguje jako účinná bariéra proti tvorbě závějí.
Prevence v oblasti očního zdraví, ošetření akutního stavu a odhalení vad zraku
Zhoršil se Vám zrak? Nosíte brýle a hledáte nového očního lékaře? Nepodceňujte prevenci a raději pravidelně navštěvujte očního. MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. Slavičín - oční ordinace.
Prodej licenčního, dětského povlečení, do dětské postýlky
Vyberte dětem povlečení na prodejně FRANC Zlín, kde najdete velký výběr licenčního, dětského povlečení i soupravy do dětské postýlky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Prodej, dodávka pozinkovaných okapů, moderních okapových systémů s povrchovou úpravou
Prodej a dodávku pozinkovaných okapů, rýn, žlabů s povrchovou úpravou zajistí výrobce moderních okapových systémů firma STATO střechy s.r.o. se sídlem v Napajedlech na Zlínsku.
Přírodní krmiva Winner Plus pro psy a kočky - suché krmivo bez obilnin Holistic, za studena lisované granule
Kvalitní krmiva Winner Plus pro kočky a psy dodává na český trh firma KT-KOVO s.r.o. Zlín. Jde o přírodní suché krmivo ve 4 produktových řadách včetně bezobilné verze a za studena lisovaných granulí.
Kuchyně na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku - grafický návrh
Kuchyně Trunkát v okolí Uherského Hradiště a Otrokovic vám poradí jak kuchyni co nejlépe využít, zpracuje grafický návrh, pomůže s výběrem materiálů a nakonec kuchyni vyrobí, nainstaluje.
Profesionální zahradní, travní traktor, minitraktor, malotraktor-prodej
Profesionální zahradní traktory zakoupíte u autorizovaného prodejce - firmy PATRICK Zlín. Prodej travní traktory, minitraktory, malotraktory.
EUC Klinika Zlín, ambulantní a prémiové lékařské služby, lékárna, mamodiagnostické centrum
EUC Klinika Zlín a.s. je součástí zdravotnické skupiny EUC, která je největší síťí ambulantních klinik v ČR. Poskytujeme ambulantní a prémiovou péči, mamoscreening a lékařskou péči pro zaměstnavatele.
Stomatologická laboratoř - výroba a oprava zubních náhrad, korunek nebo můstků
Stomatologická laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín pro Vás vyrobí snímatelné i fixní zubní náhrady, korunky i můstky. Zaměřuje se i na jejich opravy.
Sekací planžetové, speciální nože a formy pro výrobu kabelek, opasků a peněženek
Kvalitní vybavení pro oděvní průmysl dodává na zakázku společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Vyhotovíme odolné sekací nože a formy pro následnou výrobu kabelek, opasků nebo peněženek.
SEFO plus, s.r.o.
Průmyslové malby, nátěry od profesionálů z malířství, natěračství Hubíkovi
V malířství, natěračství Hubíkovi Otrokovice máme tým profesionálů. Realizujeme především zakázky v okolí Zlína, komplexně provedeme průmyslové malby, nátěry i práce v bytových objektech.
Masážní stroj Rolletic-pro zpevnění těla, zadečku, bříška
Masážní stroj Rolletic je účinný pro zpevnění problematických partií těla - zadečku, bříška a boků. Přijďte si zformovat postavu do Studia Estetika Zlín.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Balící samolepicí pásky, izolepy - pro domácnost i průmysl
Balící samolepicí pásky a izolepy pro domácnost i průmysl ve Zlíně vyrábí společnost Steroll s.r.o., díky které můžete bez problémů a hlavně rychle zabalit cokoli je potřeba.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Zakázková výroba, prodej, servis pilové pásy, nože na kov i na potraviny
Společnost METALIG, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá zakázkovou výrobou, prodejem a servisem pilových pásů a nožů na kov a potraviny.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Moderní obytné moduly jako kanceláře, školy nebo nemocnice - FAGUS, a.s.
Společnost FAGUS, a.s. z Březové nedaleko Zlína se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž obytných a administrativních modulů, které jsou moderním vylepšením klasických buňek.
Tenisové příměstské tábory o letních prázdninách, výuka tenisu
Tenisový klub Zlín - Mladcová pořádá o letních prázdninách tradiční příměstské tenisové tábory - kombinaci výuky tenisu, soutěží, zábavy i překvapení, kde se Vaše děti rozhodně nudit nebudou.
Poradenská a zprostředkovatelská činnost, pohledávky, finanční služby, detektivní služby, burza pohledávek
PROkontakt s.r.o. Zlín se zabývá poradenstvím v oblasti řešení a správy pohledávek v i po lhůtě splatnosti včetně burzy pohledávek, poskytováním finančních služeb a detektivními službami.
PROkontakt, s.r.o. řešení a správa pohledávek Zlín
Automatizovaný sběr dat z výrobních technologií a návrh řešení pro zvýšení efektivity, kvality výroby
Služby v oblasti informačních a automatizačních systémů poskytuje společnost IMC Zlín, a.s., specializuje se na automatizovaný sběr dat z výrobních technologií pro zvýšení efektivity a kvality výroby.
IMC Zlín, a.s.
Inteligentní robotická sekačka STIHL, iMow pro udržovaný trávník bez práce
Inteligentní robotická sekačka značky STIHL iMow Vám pomůže mít perfektně udržovaný trávník. Můžete ji zakoupit u autorizovaného prodejce, firmy PATRICK s.r.o. Zlín.
Základní škola – povinná školní docházka ve Zlínském kraji – Fryšták
Základní vzdělání Fryšták, povinná školní docházka ve škole ve Fryštáku, studium pro děti základní školy, moderní základní škola a sportoviště pro vaše děti.
Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace
CNC ohraňování - ohýbání plechů na CNC lisech
CNC ohraňování provádí pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Na CNC lisech provádí ohýbání plechů různých tlouštěk.
Potištěné samolepicí pásky - pro zabezpečení, reklamu a identitu baleného zboží
Firma Steroll s.r.o. ze Zína je specialistou na výrobu lepících pásek a obalových materiálu. Vyrábíme potištěné lepící pásky pro image Vaší firmy, reklamu, zabezpečení a lepší identitu baleného zboží.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Komfortní interiérové lité podlahy, měkké podlahové stěrky - jednolitá bezespará podlaha
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje komfortní interiérové lité podlahy, jde o měkké podlahové stěrky. Jednolitá bezespará podlaha je k dispozici v mnoha barvách.