Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Hliníkové, nerez profily, podlahové, schodišťové lišty Rever-eshop, velkoobchod
Společnost Ventilátory Zlín je velkoobchodní prodejce profilů zn. Rever. Hliníkové, nerez profily - přechodové podlahové lišty a krycí schodišťové lišty lze zakoupit i přes eshop.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Briliantové šperky, perlové soupravy, keramické šperky s brilianty
Překrásné briliantové šperky pořídíte na prodejně Zlatnictví a hodinářství - Klenoty MONMAR Zlín. Vybírat můžete kolekce šperků s brilianty a drahokamy a perlové soupravy.
KLENOTY MONMAR, s.r.o. Zlatnictví a hodinářství Zlín
Automatické linky pro obrábění dřevěných nosníků a dílců Zlín – špičková kvalita a maximální výkon
Pokud hledáte kvalitního dodavatele špičkových obráběcích strojů ze Zlína jste na správném místě. Dodáváme stroje od italského výrobce CMS Industries.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Akreditované kurzy MPSV pro sociální služby - pro PSS, SP i vedoucí
Vzdělávací centrum Zlín - Mgr. Jiří Vlček pořádá mimo jiné i akreditované kurzy MPSV pro sociální služby pro manažery i řadové zaměstnance sociálních služeb - PSS, SP, vedoucí.
Zahradní altány a pergoly Napajedla – poseďte na vaší zahradě i při nepříznivém počasí
Vystřídali jste již nespočet zahradních altánů z lehké hliníkové konstrukce a stále řešíte jeho poškození při větším větru? Investujte radši do pořádného dřevěného altánu nebo pergoly.
Potipožární a ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí
Firma Lutonský Vizovice provádí speciální protipožární nátěry s atestem na kov i dřevo i ochranné nátěry ocelových, dřevěných konstrukcí. Působíme v regionu Zlín.
Odborný optometrista, oční optik - měření zraku bez objednání
Při změně kotaktních čoček, brýlí Vám provede ve Zlíně měření zraku bez objednání Oční optik Mezírka - odborný optometrista, který Vám poskytne i potřebné poradenství.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Prodej pneumatik, disků všech rozměrů a značek na osobní, užitkové vozy, motocykly i OTR, Agro pneu na zahradní techniku
Společnost KAFOCAR s.r.o. Zlín se specializuje na prodej pneumatik všech rozměrů i plechových a alu disků. Pořídíte u nás pneu na osobní, užitkové vozy, motocykly i OTR, Agro pneu.
Potrubní průmyslové rozvody - realizace, montáže, oprava, výměny potrubí
Společnost MONTEMA z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na realizace, montáže i výměny a oprava potrubí, potrubní průmyslové rozvody realizuje po celé ČR. Sídlo firmy - Otrokovice, 10Km od Zlína.
Nová oční optika - 50% sleva na brýlové obruby, brýlová skla
Nová provozovna Cairoo - oční optika Otrokovice má dlouhodobou akci pro zákazníky. Na brýlové obruby i brýlová skla je stále platná sleva na brýlové obruby i skla až 50%.
Obec Tichov Zlínský kraj – malá valašská vesnice s vlastní pálenicí
Hledáte klidné místo pro odpočinek a zároveň si chcete volno zpříjemnit procházkou nebo jízdou na kole? Zavítejte do obce Tichov.
Retofy snubní prsteny i výroba prstenů ze zlata na zakázku, dle individuálních návrhů
Ve zlatnictví Klenoty MONMAR Zlín máme na prodej snubní prsteny zn. RETOFY. Je možná i výroba prstenů na zakázku, dle individuálních návrhů ze zlata různé barvy a ryzosti. Termín dodání týden.
KLENOTY MONMAR, s.r.o. Zlatnictví a hodinářství Zlín
Řešení, léčba nerovností chrupu pomocí rovnátek na zuby
MDDr. Stanislava Vašková přijímá pacienty z regionu Zlín a Zlínsko, kteří se rozhodli pro řešení nerovností chrupu pomocí rovnátek na zuby. Léčba fixními rovnátky je velmi efektivní.
Natěračské práce - nátěry podlah, potravinářské nátěry
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí natěračské práce všeho druhu - specializuje se i na nátěry podlah, ocelových konstrukcí a potravinářské nátěry.
Penzion Spokojené Stáří - krátkodobé i dlouhodobé ubytování pro seniory
Penzion Spokojené stáří poskytuje krátkodobé i dlouhodobé ubytování pro seniory a nabízí i plno společenských a kulturních aktivit, výletů, zájezdů a zábavy.
Rozvoz jídla - hovězí burgery, grilovaná žebra, křídla, kolena i smažená jídla
Profesionální cateringové služby pro malé oslavy i větší akce zajistí Rychtářova krčma Otrokovice. Rozvoz jídla řešíme v okruhu 30km. Objednávejte hovězí burgery, grilované speciality i smažená jídla.
Krbové, koupelnové ventilátory a rekuperační jednotky
Ve specializovaném eshopu ventilatoryzlin.cz pořídíte ventilátory, rekuperační jednotky, teplovzdušné vytápění a mnoho dalšího. Kamenná prodejna firmy je v Lužkovicích nedaleko Zlína.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Strojně montážní firma-montáž, demontáž technologických celků, potrubních rozvodů
Strojně montážní firma MONTEMA z Otrokovic u Zlína, působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR. Zaměřuje se na montáž, demontáž technologických celků, výrobních linek a potrubních rozvodů.
Servis, údržba, čištění, plnění i doplnění klimatizace v automobilu a dezinfekce ozónem
Nechejte si provést kontrolu klimatizace automobilu v DARO CAR Zlín a užijte si příjemné klima vozu i v letní sezóně. Provádíme údržbu, čištění, plnění i doplnění klimatizace, dezinfekci ozónem.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Ekologická likvidace autovraků a odtah vraků, nepojízdných, bouraných vozidel v rámci celé ČR
Společnost AUTOVRAK Zlín zajišťuje ekologické likvidace autovraků pro klientelu z okolí Zlína, Uherského Hradiště i Uherského Brodu. Odtah vraků a nepojízdných vozidel provádíme v rámci celé ČR.
Výroba střižných nástrojů pro lisovny - elektroerozivní obrábění s dlouholetou tradicí
Elektroerozivním obráběním s dlouholetou tradicí se zabývá společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Pro lisovny vyrábíme vysekávací nože, perforovací matrice a jiné střižné nástroje.
SEFO plus, s.r.o.
Dodávka bytového textilu, doplňků, koberců a dalšího vybavení do interiéru
Společnost FRANC Zlín se specializuje na návrhy a dodání kompletního vybavení do interiéru - bytového textilu, doplňků, žaluzií, koberců i dalších podlahových krytin. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Malíři pokojů, natěrači z Vizovic provádí veškeré malířské, natěračské práce
Firma Lutonský - Vizovice s.r.o. provádí veškeré malířské a natěračské práce v okolí měst Zlín, Vsetín, Fryšták, Slušovice. Naši malíři pokojů a natěrači odvádí profesionální práci.
Chovatelské, lesnické pletivo, plotovky, ostnatý drát v akci
U firmy Oplocení Tlumačov můžete zakoupit chovatelské, lesnické pletivo, plotovky, ostnatý drát za nižší ceny než u konkurence. Vybrané produkty jsou v akci.
Fixní rovnátka pro korekci chrupu - Ortodoncie Zlínsko
Pro korekci chrupu jsou nejvhodnějším řešením fixní rovnátka. V regionu Zlín, Otrokovice se obraťte na specialistu v oboru - MDDr. Vaškovou z Ortodoncie Otrokovice. Rovnátka řeší většinu vad chrupu.