Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Výroba, kovovýroba pilových pásů, nožů, pilové pásy Zlín
Společnost METALIG, s.r.o. se specializuje na výrobu kovových pilových pásů a nožů. Zákazníci se na nás mohou obracet z celé České republiky.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Vestavěné skříně - moderní nábytek a efektivně využitý prostor
Kompletní výroba vestavěných skříni v prvotřídní kvalitě a s individuálním přístupem k Vašemu přání. Využijte efektivně každý prostor, firma Trunkát Interier ve Zlíně Vám splní Vaše představy.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Rozvoz obědů do domácností nebo do firem, pro pravidelné stravování bez práce navíc
Jídelna Plhák Vám ušetří čas i práci a zajistí Vám kvalitní jídlo každý den. Pokud se nechcete stravovat ve fastfoodech, ale chcete jídlo za rozumnou cenu, Jídelna Plhák je pro Vás ideálním řešením.
Pitná voda z vlastní vrtané studny-s hygienickým atestem
Firma EKODRIL Zlín kompletně dodá vrtané studny i s hygienickým atestem na pitnou vodu. Kvalitní pitná voda z vlastní vrtané studny není problém, dbáme na kvalitu vrtání i použité materiály.
Autorizovaný servis zahradní techniky, nářadí Stihl, Honda, Stiga, Dolmar - Servisní středisko
Autorizovaný servis na výrobky Stihl, Honda, Stiga, Dolmar Vám poskytne servisní středisko firmy PATRICK s.r.o. Zlín, která je autorizovaným prodejcem zahradní techniky a nářadí.
Sportovní tenisový areál - tenisové kurty, krytá hala pro výuku tenisu
Tenisový areál Zlín - Mladcová má pro výuku tenisu k dispozici venkovní antukové kurty i 4 kurty v kryté hale. Svěřte se do péče našim trenérům.
Plastová okna Zlín -kvalitní výroba a profesionální montáž
Společnost Perymont Zlín je autorizovaným prodejcem plastových oken vyráběných na Slovensku společností SLOVAKTUAL, která patří mezi přední producenty plastových a hliníkových oken na evropském trhu.
Profesionální vedení účetnictví a daňové poradenství
Potřebujete se v oblasti daní a účetnictví pro váš podnik spolehnout na profesionální služby odborníků? Jste ve svém oboru jednička, ale víte, že v účetnictví máte mezery?
CNC ohýbání, zakružování nerezových, hliníkových trubek i silnostěnných
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. má vybavení pro CNC ohýbání a zakružování trubek. Ohýbáme nerezové a hliníkové trubky. V rámci lokality Zlín, Zlínský kraj se na nás neváhejte obrátit.
Akumulátorová zahradní technika má výhody - akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače
Společnost Patrick Zlín je prodejce zahradní a lesní techniky. Pořiďte u nás akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače. Akumulátorová zahradní technika má výhody - využijte je.
Dopravní stavby - rekonstrukce, výstavba zpevněných ploch, chodníků, komunikací, cyklostezky
Jedním z oborů zaměření firmy Vlk - stavební jsou i dopravní stavby. Realizuje v rámci regionu Zlín, Zlínský kraj dopravní stavby - zpevněné plochy, chodníky, komunikace
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Sítě do oken – sítě proti hmyzu v nejvyšší kvalitě
Pokud potřebujete chránit interiér proti hmyzu, můžete se spolehnou na společnost SLOVAKTUAL. Zajistíme Vám sítě do oken v nejvyšší kvalitě a poradíme, který produkt bude pro Vás ten nejvhodnější.
Eshop s vitamíny, minerály a doplňky stravy - se slevou produkty pro zdraví, posílení imunity, regeneraci organismu a vitalitu
JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková vyrábí vitamíny a doplňky stravy, které aktuálně pořídíte se slevou. Navštivte náš eshop a vybírejte z mnoha produktů pro posílení imunity, regeneraci organismu.
Strojně hlazené průmyslové betonové podlahy - vnitřní, venkovní, barevné
Firma Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje vnitřní a venkovní průmyslové podlahy i v lokalitě Olomoucký, Moravskoslezský a Jihomoravský kraj. Jde o strojně hlazené betonové podlahy.
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Autorizovaný prodejce elektrokol KTM bike, Rocky Mountain, Lectron - skladem nové modely
KTM Bike shop Zlín je autorizovaný prodejce elektrokol KTM pro Zlínský kraj. Na prodej i kola zn. Rocky Mountain, Lectron. Prodejem kola však naše služby nekončí, postaráme se Vám o pravidelný servis.
Kosmetické ošetření pleti kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys, ayurvedská Mikromasáž OFF
Dopřejte si kosmetické ošetření pleti v Salonu Zdenka Skřivánková Zlín. Pracuji s kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys. Novinkou v salonu je ayurvedská Mikromasáž OFF. Dárkové poukazy v prodeji!
Zahuštění, prodloužení vlasů, dredy, pletení rasta copánků
Kadeřnictví SHADAR hairstyling Zlín se specializuje na pletení dredů, rasta copánků a provádí zahuštění a prodloužení vlasů. Klientelu máme nejen na Zlínsku, ale i z regionu Olomouc, Prostějov.
Údržba zahrad, ořez keřů, stromů, rizikové kácení - kompletní zahradnické služby
Danielovy zahrady za Vás vyřeší údržbu zahrad. Řešíme stříhání živých plotů, ořez keřů, stromů včetně rizikového kácení. Zajistíme kompletní zahradnické služby, působíme v regionu Zlínský kraj.
Rozvoz jídel - česká kuchyně a levné polední menu s rozvozem do firem a domácností
Jídelna Plhák nabízí kvalitní denní menu a českou kuchyni. Zajišťuje také rozvoz jídel a obědů do firem i domácností v okolí Bohuslavic u Zlína a Březnice.
Výroba a prodej velkoformátových plechových střešních krytin - kvalitní krytina, která vydrží
Výrobou a prodejem velkoformátových plechových střešních krytin se zabývá na Zlínsku firma STATO střechy s.r.o. Dodáváme kvalitní krytinu, která vydrží.