Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Nová okna a dveře z plastových profilů a hliníku Zlín
Okna a dveře z plastových profilů a hliníku i doplňky k tomuto sortimentu nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je autorizovaným obchodním distributorem produktů firmy Slovaktual s.r.o.
Servis zahradní techniky AL-KO, SOLO na nejvyšší úrovni
Společnost RADO Tečovice u Zlína se zabývá výrobou, prodejem i servisem zahradní techniky AL-KO, SOLO, DAKR, Honda a dalších značek.
Stavební firma KOBRA Zlín, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce staveb, odvoz zeminy
Nabízíme stavební práce, zateplování fasád, rekonstrukce bytových jader, výstavby rodinných domů na klíč, zemní a výkopové práce, odvoz zeminy a kontejnerovou dopravu.
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický, kožedělný průmysl - výroba různých tvarů dle požadavků
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický a kožedělný průmysl dodává firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Výsekové nože vyrábí v různých tvarech dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Sleva na vchodové dveře - vstupní hliníkové dveře v akci, mimořádné ceny za vysokou kvalitu
Vstupní hliníkové dveře v akci nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která zaručuje mimořádné ceny za vysokou kvalitu. Nepropásněte tuto slevu!
Výroba modulových kontejnerů Zlín, stavebnicové mobilní kontejnery, obytné, skladové kontejnery
Modul Container s.r.o. Zlín využívá tradici řemeslné výroby a postupů výroby variabilních mobilních kontejnerů a jejich stavebnicového skládání do celků a sestav.
Ploché řemeny PIX, Dayco, Gates, PTS Strongbelt, Dongil - prodej a úprava na míru
Naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína prodává ploché řemeny Pix, Dayco, Gates, PTS Strongbelt a Dongil. Působíme také v Olomouci, Prostějově a Vyškově a vše vám rádi upravíme na míru.
Rekonstrukce bytů, domů, interiérů, zateplení fasády
Společnost Sanitsystem s.r.o. Otrokovice se zaměřuje nejen na koupelny, ale i na kompletní stavební práce, konkrétně rekonstrukce domů, bytů, interiérů i zateplení fasády.
Klínové a atypické řemeny Rubena, PIX na míru - vysoká odolnost, rychlá expedice
Odolné řemeny Rubena, PIX dodává naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína, působící ve Valašském Meziříčí a Uherském Hradišti. Prodáváme klínové či atypické řemeny na míru, vše s rychlou expedicí.
Oprava základní desky u notebooku, telefonu, tabletu
V opravně MB GSM Service Otrokovice-Zlín vyřešíme veškeré opravy u notebooku, telefonu či tabletu, ať už jde o problém se základní deskou, baterií, softwarem apod. Služby poskujeme s plnou zárukou.
Specialisté v oblasti prodeje klínových, drážkových a ozubených řemenic nejlepší kvality
Velkoobchodní, maloobchodní i zásilkový prodej kvalitních klínových, drážkových a ozubených řemenic zajistí společnost GAMA TRADE s.r.o. působící v oblasti Břeclav, Hodonín a Jihlava.
Akce na motorové pily Stihl - sleva sleva na vybrané typy až 3000kč
U prodejce zahradní techniky, PATRICK s.r.o. Zlín probíhá prodejní akce na motorové pily Stihl - sleva až 3000Kč. Sleva se vztahuje na vybrané typy.
Den dětí ve Fairyland - zážitkový balíček pro děti, aktivity i občerstvení
Salon Fairyland připravil Den dětí pro tvořivé děti - zážitkový balíček pro děti je plný aktivit, zajištěno je i občerstvení. Akce probíhá každý Čt, Pá i So v prostorách firmy L. Váchy 1582, Zlín.
Dětské tenisky, vycházkové boty - eshop, prodejna obuvi barefoot
Nové modely dětské obuvi zakoupíte na prodejně Bosé děti-Barefoot ve Zlíně. Již jsou v prodeji dětské tenisky, sandálky a další vycházková obuv z aktuální kolekce. Celý sortiment pořídíte i v eshopu.
Dárkové balení medu - med pro zaměstnance firmy, obchodní partnery
Kvalitní med vlastní výroby dodává firma Pavel Machů. Objednejte si u nás dárkové balení medu a obdarujte své obchodní partnery či zaměstnance své firmy. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Bezúdržbové dopravní válečkové řetězy pro transport a dopravu - prodej i servis
Prodejem i servisem dopravních válečkových řetězů, které jsou v podstatě bezúdržbové a jsou určeny pro transport a dopravu se zabývá společnost TOBA Plus, s.r.o. ve Zlíně.
Podzimní sleva, akce na vybranou zahradní techniku - elektrické, motorové pily, vysavače listí, fukary Stihl
Využijte podzimní akce na prodejně PATRICK Zlín - sleva na vybranou zahradní techniku zn. Stihl - motorové, elektrické pily, fukary, vysavače listí a další zahradní stroje.
Digitální UV tisk - reklamní potisk deskových materiálů, POS produkty
Společnost POLYDESIGN Metela Jiří Zlín se specializuje na digitální UV tisk ve vysokém rozlišení pro potisk pevných, deskových materiálů. Využíváme při výrobě reklamních předmětů, POS produkty.
Stěhování, transport strojů a strojních zařízení do 25 tun
Stěhování strojů po celé ČR zajišťuje společnost MONTEMA Otrokovice. Provádíme demontáž, transport a montáž strojních zařízení do 25 tun.
Zateplení stavby - izolace podkroví, střechy, fasády PUR pěnou
Společnost EB - stav s.r.o. provádí zateplení stavby metodou stříkané izolace PUR pěnou. Využívá se jako izolace střechy, podkroví i fasády. Působíme v okolí Zlína, Kroměříže.
Eshop, elektromateriál pro průmysl Schneider Electric - elektropohony, stykače, relé, jističe
Společnost EMS Elektro s.r.o. je dodavatel elektromateriálu pro průmysl z regionu Zlín. Od značky Schneider Electric v eshopu vybírejte elektropohony, relé, stykače, jističe.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Odolná polyuretanová metráž k prodeji na míru - segmentové, kruhové, klínové řemeny
Klínové, ozubené, kruhové a segmentové řemeny distribuuje naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. Prodáváme polyuretanovou metráž na míru pro zákazníky ze Zlína, Vsetína, Uherského Hradiště i Kroměříže.
Půjčovna lešení Zlín, pronájem trubkového lešení, rámového lešení, pojízdné věže
Nabízíme k pronájmu trubkové lešení, rámové lešení a pojízdné věže. Vše je v perfektním stavu, certifikované.
Deratizace Asana Zlín, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, fumigace, hubení myší a potkanů
Naše firma Deratizace Asana Zlín je specialistou na deratizaci, dezinsekci, dezinfekci, odborné poradenství, hubení hmyzu a hlodavců.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín