Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné - výroba, prodej
Malenovická pila Zlín se zabývá výrobou a prodejem různých druhů řeziva. Výroba je zaměřena na stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné. Prodej za velmi příznivé ceny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Izolace chytrou pěnou - izolační stříkaná PUR pěna
Na izolace chytrou pěnou se zaměřuje společnost EB - stav s.r.o. Zlín - Malenovice. Izolační stříkaná PUR pěna má široké využití v interiéru i exteriéru.
Kvalitní, pohodlné dětské papučky, přezůvky, tenisky do školy - eshop, prodej
Prodejna Bosé děti - Barefoot Zlín má již připraven na prodejně i eshopu velký výběr obuvi do školy - kvalitní, pohodlné dětské papučky, přezůvky i tenisky do školy.
Průmyslové betonové podlahy interiérové, venkovní - realizace, opravy
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj se specializuje na průmyslové betonové podlahy interiérové i venkovní. Realizace i opravy podlah provádí po celé ČR.
Teplá, odlehčená svetrovina v metráži jednobarevná i se vzorem, hladká i žebrovaná - eshop, velkoobchod
Velkoobchod metrového textilu, M.A.B. Trade s.r.o. Zlín, má v sortimentu i svetrovinu - jednobarevná i se vzorem. V metráži je teplá i odlehčená svetrovina, hladká i žebrovaná. Využijte náš eshop.
Rozvoz klasických českých jídel do domácností levně po Zlíně a okolí
Jídelna Plhák Vám nabízí levná česká jídla. Zákazníkům poskytujeme rozvoz klasické české kuchyně pro seniory, pracující a do domácností po Zlíně a okolí.
Valivá, kluzná ložiska, ložiskové příslušenství, jednotky pro strojírenství
Prodejcem ložiskových příslušenství a ložisek, jako jsou ložiska valivá, kluzná je firma Toba Plus s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá především maloobchodem a velkoobchodem pro strojírenství.
Přijímací řízení na VOŠE bez zkoušek - studium na Vyšší odborné škole ekonomické
Vyšší odborná škola ekonomická Zlín pořádá přijímací řízení pro rok 2021/2022. Přijímací řízení na VOŠE Zlín probíhá bez zkoušek. Rozšiřte si vzdělání a zvolte studium u nás.
Výroba dřevěných součástek Zlín, dřevěné soustružené součástky pro výrobu hraček
Naše společnost se zabývá výrobou drobných dřevinných dílů podle návrhu zadavatele.
Výroba technické, výrobní, přístrojové štítky - hliníkové, nerezové, ocelové
Tiskárna V PRINT vyrábí technické, výrobní štítky - hliníkové, nerezové, ocelové. Výroba štítků na stroje je možná již od jednoho kusu. Zázemí máme v Tlumačově - Zlínský kraj.
Bavlněné froté v metráži - na výrobu županů, domácího oblečení, se zátěrem do postýlky, na přebalovací pulty
Společnost M.A.B. Trade dodává v metráži bavlněné froté a další metrový textil. Froté vyberete jednobarevné i se vzorem, vhodné na výrobu županů, domácího oblečení, do postýlky, na přebalovací pulty.
Stavební řezivo z Malenovické pily-střešní latě, dřevěné hranoly, fošny
Kvalitní stavební řezivo zakupte v Malenovické pile Zlín. V nabídce střešní latě, dřevěné hranoly, fošny, prkna různé tloušťky.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Řízené větrání pro rezidenční budovy - rekuperační jednotky, klimatizace do bytů, domů, pro komerční objekty
Klimacentrum KLMN Otrokovice instaluje řízené rezidenční větrání do bytů, domů, komerčních objektů - rekuperační jednotky, komfortní klimatizace, které jsou schované. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Tesařské kování, hřebíky, zemní vruty, úhelníky, kotvící patky
U firmy SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína seženete veškeré tesařské kování, široké spektrum hřebíků, zemních vrutů, úhelníků a kotvících patek.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Outdoorové materiály, funkční textilie metráž - softshell, fleece, outdoorová šusťákovina
Firma M.A.B. Trade, s.r.o. z Velíkové u Zlína je velkoobchod zaměřený na metrový textil. Dodává i outdoorové materiály - softshell tenký i zateplený, fleece i outdoorová šusťákovina s podšívkou i bez.
Mezinárodní a vnitrostátní spedice, zasilatelství Zlínský kraj
Přepravní společnost ALLSPED z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na spediční služby - mezinárodní a vnitrostátní spedice, zasilatelství.
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Nabídka teplých jídel a polévek s rozvozem - rozvoz levného menu do domácností i firem
O rozvoz levného denního menu až domů či do firmy v okolí Zlína se postará firma Jídelna Plhák. Naší bohatou nabídku teplých jídel a polévek Vám dovezeme i do Želechovic a Lípy.
Instalatérské práce vodo topo plyn - rozvody vody, topení, plynu
Odborné instalatérské práce vodo-topo-plyn v okrese Zlín zajistí firma Petr Jurásek. Realizujeme rozvody vody, topení a plynu.
Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Realizace interiéru bytu-kuchyně, dětské pokoje, schodiště
Kompletní realizace interiéru bytu není problém pro Truhlářství Roman Buršík. Realizovali jsme kuchyně, dětské pokoje, podlahy i schodiště. Působíme hlavně v okrese Zlín.
30-50% sleva na značkové sluneční brýle pro muže, ženy i děti - akce v oční optice ProfiOptic
V oční optice ProfiOptic Zlín Vás aktuálně čeká akce - na sluneční brýle pro muže, ženy i děti je sleva 30-50%. Neváhejte a pořiďte si značkové brýle v kvalitním zpracování s grantovanou UV ochranou.
Těžba, pořez dřeva, kulatiny, prodej, výroba řeziva
V Malenovické pile Zlín je na prodej stavební a exportní řezivo - výroba 90% jehličnatého řeziva. Nabízíme i pořez dřeva a kulatiny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Výroba lehkých pracovních oděvů pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře, sociální pracovníky v režimu náhradního plnění
Firma EPOS DUO s.r.o. Zlín je výrobce, dodavatel pracovních oděvů v režimu náhradního plnění. Jsme připraveni dodat lehké pracovní oděvy pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře i sociální pracovníky.
Vinylové schody - renovace, obklady schodišť vinylem
Společnost VSCHODY Otrokovice dodává vinylové schody, které jsou vhodné pro renovace starších schodišť i obklady schodů v novostavbách. Firma působí převážně v okolí Zlína a regionu Zlínský kraj.