Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Fixní rovnátka pro dospělé před zhotovením můstku, zaváděním implantátu
MDDr. Vašková - Ortodoncie Otrokovice s.r.o. aplikuje fixní rovnátka i pro dospělé - řeší estetické nedostatky, postavení zubů před zhotovením můstku nebo zaváděním implantátu.
Tradiční české vánoční ozdoby - výroba, prodej, eshop
Kalada Luhačovice vyrábí vánoční ozdoby. Na prodej široký sortiment tradičních vánočních ozdob i dalšího vánočního zboží a dekorací.
Kompletní zpracování výkazů Intrastat, podání hlášení v systému
Společnost EURO CUSTOM s.r.o. provádí kompletní zpracování výkazů a podání hlášení v systému Intrastat v členských státech EU. Obracet se na nás mohou firmy nejen z regionu Zlín, Zlínský kraj.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Výroba vstupenek, lístků do kina, divadla, na kulturní akce Zlín
Firma EPOS spol. s r.o. Vám zajistí výrobu vstupenek. Organizace při kulturních, sportovních či jiných akcí pro více lidí je nezbytně nutná, a vstupenky jsou nedílnou součástí těchto událostí.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Kožené a koženkové kabelky, opasky a peněženky – kvalitní produkty za příznivé ceny
Bohatý výběr levných kožených a koženkových opasků, kabelek a peněženek v různých provedeních má ve svém sortimentu společnost BEKOV s. r. o., která provozuje e-shop BEKU.cz
Autorizovaný prodejce, servis čtyřkolek Polaris na Zlínsku
V roce 2021 rozšířil Michal Adamík služby Autoservisu - zahájil činnost jako autorizovaný prodejce, servis čtyřkolek Polaris v regionu Zlín-Otrokovice. Poskytujeme záruku na díly i odvedenou práci.
Vyhledávání vody, vrty pro čerpadla, hydrogeologický průzkum
Pokud potřebujete provést hydrogeologický průzkum, v regionu Zlín se obracejte na firmu EKODRILL s.r.o., která provádí vyhledávání vody a vrty pro tepelná čerpadla.
Samolepící antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD
Kromě samolepících ochranných fólií společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí také antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD.
Zlatnictví, klenotnictví, hodinářství-značkové hodinky, klenoty
Zlatnictví a hodinářství Zlín - Klenoty MONMAR nabízí na prodejně značkové hodinky, klenoty a šperky. Prodáváme krásu pro radost !
KLENOTY MONMAR, s.r.o. Zlatnictví a hodinářství Zlín
Výsadbový česnek, cibule, hrušky, jablka na uskladnění, zelenina na prodej z letošní sklizně
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku probíhá prodej cibule, zeleniny, ovoce z letošní sklizně. Na prodej jablka k uskladnění, zakoupit můžete i výsadbový česnek a cibuli.
Litá kola známých značek - alu disky, elektrony ALCAR, Alutec, Brock, RC Design
Firma KAFOCAR s.r.o. pro své zákazníky z okolí Zlína dodává litá kola, elektrony známých značek. Specializujeme se na alu disky zn.ALCAR, Alutec, Brock aj. Pomůžeme vybrat pro Váš vůz ideální kola.
Pneuservis, přezouvání pneu a uskladnění gum za výhodné ceny
Zlínská firma DARO CAR, s.r.o. pro Vás zajišťuje pneuservisní služby a přezouvání i uskladnění gum za výhodné ceny.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Ortodoncie pro bezchybný úsměv-keramická, kovová, fixní rovnátka na zuby
Bezchybný úsměv můžete mít s rovnátky na zuby. V Ortodoncie Otrokovice s.r.o. doporučíme keramická snímací, nebo kovová fixní rovnátka na zuby. Přijímáme pacienty z regionu Zlín i okolí.
Karlov 0250 útulný apartmán poblíž lyžařských středisek - ubytování pro 6 osob
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. pronajímá apartmán pro 6 osob v Jeseníkách, v Karlově pod Pradědem, poblíž lyžařských středisek. Ubytování rezervujte přes e-chalupy.cz - Karlov 0250.
Zastoupení v celním řízení - kompletní celní služby
Společnost EURO CUSTOM s.r.o., specialista na celní problematiku ve Zlíně. Zpracování INTRASTAT - statistiky obchodu se zbožím v rámci EU.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Pogumování technických válců, kladek, kol - rychle, snadně a kvalitně
Pogumování technických válců, kladek i kol zajišťuje rychle, snadně a kvalitně společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o., která je špičkou ve svém oborou.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Hromosvody bytových, rodinných domů, průmyslových budov a běžné elektroinstalace
Společnost UV servisní, spol. s r.o. působí ve Zlínském kraji v oblasti elektroinstalací a zajišťuje i dodávku hromosvodové soustavy - hromosvody u bytových, rodinných domů a průmyslových budov.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Prodej, rozvoz nejlevnější letní, zimní pneumatiky - osobní, dodávkové VAN, offroad SUV, motopneu
Společnost KAFOCAR s.r.o. Zlín jako prodejce pneumatik zajišťuje i rozvoz na Zlínsku. Pořídíte u nás nejlevnější zimní i letní pneumatiky osobní, offroad SUV i dodávkové VAN a motopneu.
Army shop - prodejna a eshop zaměřený na armádní, taktické, street oblečení
Firma LOUP GAROU je prodejce armádního, taktického, street oblečení. Ve Zlíně je kamenná prodejna - Army shop. Provozujeme i eshop.
LOUP GAROU s.r.o. Armádní oblečení - army shop Zlín
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.
Hliníkové, nerez profily, podlahové, schodišťové lišty Rever-eshop, velkoobchod
Společnost Ventilátory Zlín je velkoobchodní prodejce profilů zn. Rever. Hliníkové, nerez profily - přechodové podlahové lišty a krycí schodišťové lišty lze zakoupit i přes eshop.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Briliantové šperky, perlové soupravy, keramické šperky s brilianty
Překrásné briliantové šperky pořídíte na prodejně Zlatnictví a hodinářství - Klenoty MONMAR Zlín. Vybírat můžete kolekce šperků s brilianty a drahokamy a perlové soupravy.
KLENOTY MONMAR, s.r.o. Zlatnictví a hodinářství Zlín
Automatické linky pro obrábění dřevěných nosníků a dílců Zlín – špičková kvalita a maximální výkon
Pokud hledáte kvalitního dodavatele špičkových obráběcích strojů ze Zlína jste na správném místě. Dodáváme stroje od italského výrobce CMS Industries.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Akreditované kurzy MPSV pro sociální služby - pro PSS, SP i vedoucí
Vzdělávací centrum Zlín - Mgr. Jiří Vlček pořádá mimo jiné i akreditované kurzy MPSV pro sociální služby pro manažery i řadové zaměstnance sociálních služeb - PSS, SP, vedoucí.
Zahradní altány a pergoly Napajedla – poseďte na vaší zahradě i při nepříznivém počasí
Vystřídali jste již nespočet zahradních altánů z lehké hliníkové konstrukce a stále řešíte jeho poškození při větším větru? Investujte radši do pořádného dřevěného altánu nebo pergoly.