Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Kovovýroba, obrábění kovů, lisování, stříhání a ohýbaní, svařování MIG/MAG
Kovoobrábění, svařování, lisování, ohýbání a stříhání kovů, výrobu náhradních dílů pro zemědělské stroje realizuje kovovýroba AGROL spol. s r.o., Slavičín.
AGROL spol. s r.o. Zakázkové práce v oblasti kovoobrábění
Montáže, výměna, oprava průmyslových potrubních rozvodů
Činností firmy MONTEMA z regionu Zlínský kraj jsou montáže, výměna a oprava průmyslových potrubních rozvodů. Potrubní rozvody i vyrábíme.
Polepy oken jsou cesta ke snížení nákladů na energie - protisluneční, tepelně-izolační, bezpečnostní, designové fólie
Miroslav Lamoš provádí polepy oken v lokalitě Zlínský kraj i dalších regionech ČR. Snadnou cestou můžete snížit náklady na energie využitím protisluneční, tepelně-izolační, bezpečnostní fólie.
Výroba, velkoobchod stavební chemie, hobby výrobky - nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace v eshopu
Společnost SIGA, a.s. ze Zlínského kraje je výrobce produktů z oblasti stavební chemie, výroba zaměřena i na hobby výrobky pro domácnost. V sortimentu nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace, pěny.
Betonové obklady Vaspo, z imitace kamene-do interiéru i exteriéru
Do interiéru i exteriéru je možné použít pro dekoraci betonové obklady z imitace kamene - Vaspo. Ve Zlíně je zakoupíte u firmy Stavebniny Bobál.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Měření dioptrií, zraku při koupi nových brýlí - vyšetření očí oční lékařkou
V Cairoo - oční optice si můžete domluvit přednostní termín pro vyšetření očí oční lékařkou. Měření zraku zajistí i provozovna Otrokovice. Měření dioptrií doporučujeme vždy při koupi nových brýlí.
Hudební kapela, skupina Infinity - koncerty pro obce, města, hudba na firemní akce
Hudební kapelu Infinity z regionu Zlín můžete znát jako předskokany skupiny Reflexy, organizuje však mnoho vlastních akcí i koncerty, které pořádají obce či města i firemní akce.
Mammární ambulance, ultrazvukové vyšetření chorob prsů
Mammární ambulance MUDr. Bohuslava Navrátila, patřící společnosti Mediekos Ambulance s.r.o. Zlín, slouží k vyhledávání a sledování chorob prsů pomocí ultrazvukového vyšetření.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna, měření inbody
Ve Studiu Estetika Zlín můžete využít různé metody pro formování postavy - přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna. Pro tělesnou analýzu provádíme měření InBody.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Permanentní make-up - Breezy Brows, Powder Brows u obočí, oční linky, rty
Kosmetický salon Zdenka ve Zlíně provádí permanentní make-up metodou Breezy Brows a Powder Brows u obočí, dále oční linky a rty.
Výkup starého vozu, bouraného auta, autovraku - zajistíme odtah
Společnost Autovrak Zlín provádí výkup starých vozidel v hotovosti. Kontaktujte nás a domluvíme se na ceně starého vozu, bouraného auta i autovraku. Platíme v hotovosti. Odtah zajistíme po celé ČR.
Výroba, prodej střešních a stěnových trapézových plechů - pro střechy a opláštění fasád
Výrobu a prodej trapézových plechů v mnoha barevných variantách zajistí společnost STATO střechy ze Zlínska. Střešní a stěnové trapézové plechy se hodí na střechy a opláštění fasád budov.
Grafické služby pro firmy a prodej přes eshop - reklamní kšiltovky, trička, originální plakáty s tématikou rallye
Společnost Rallye design s.r.o. Zlín poskytuje grafické služby pro firmy. Na zakázku navrhneme a dodáme reklamní kšiltovky, trička, plakáty a další tiskoviny.
Zahušťování, prodlužování vlasů, dredy, rasta copánky
SHADAR hairstyling Zlín je kadeřnictví specializované na dredy, rasta copánky, zahušťování a prodlužování vlasů. Klientelu máme především v lokalitě Zlínský kraj.
Profesionální výrobky pro potravinářský průmysl - kvalitní nože a pily
Pilové pásy, nože na potraviny pro potravinářský průmysl a jejich výrobu i prodej realizuje společnost Metalig s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá kovovýrobou, prodejem i servisem.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Šetrná trvalá pro slabé, krátké řasy - Lash Lifting s efektem na 4 týdny
Kosmetické studio Veronika Kovářová Otrokovice se zaměřuje mimo běžné kosmetické ošetření i na Lash Lifting - šetrná trvalá na slabé, krátké řasy, kdy dodáme řasám i výživu.
Nano keramická ochrana karoserie, laku automobilu i motocyklu - eshop s nano produkty OiSO
Nano produkty OiSO pro auto-moto nakoupíte v eshopu firmy SARP-TECH s.r.o. ze Zlínského kraje. Pro dokonale čistý automobil a motocykl doporučujeme nanopovlak na karoserie - keramická ochrana laku.
Robotická sekačka za akční ceny -  Stihl, Honda Míímo mají lepší typ signálu
Na prodejně firmy PATRICK s.r.o. Zlín můžete zakoupit robotické sekačky za akční ceny. Robotická sekačka STIHL iMOW i HONDA Míímo mají lepší typ signálu pro návádění robota.
Řízená kontrolovaná detoxikace organismu pod dohledem detoxikačního poradce
Helena Janušková ze Zlína pomáhá u dospělých i dětí s chronickými potížemi. Využívá metodu C.I.C - řízená kontrolovaná detoxikace organismu. Svěřte se do rukou detoxikačního poradce.
Sledování efektivity výrobních procesů, CEZ, OEE – klíčový ukazatel efektivity výroby
Specialistou v oblasti sledování efektivity výrobních procesů je společnost IMC Zlín, která dodává specializované systémy a programové vybavení sběru dat pro vyhodnocení efektivity výrobních procesů.
IMC Zlín, a.s.
Zámkové, venkovní, betonové dlažby, květináče pro upravenou zahradu
Po položení zámkové dlažby a výsazení květin budete mít upravenou zahradu. U firmy Stavebniny Bobál Zlín najdete velký výběr venkovní dlažby i betonové květináče.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Tradiční čínská medicína jako cesta ke zdraví a rovnováze v organismu - MUDr. Josef Maček
Tradiční čínská medicína v podání MUDr. Josefa Mačka Vám pomůže se zdravotními potížemi. Léčit s ní můžete astma, Crohnovou nemoc, neplodnost i migrénu.
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika Patrick
Nakupujte zahradní techniku Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další stroje pořídíte u firmy Patrick Zlín. Zajistíme i servis.
Hloubkové, strojové čištění dřevěné terasy, fasády jako prevence proti špíně, růstu mechu, hub
Společnost Čištění fasád Zlín se specializuje i na strojové čištění dřevěné fasády a terasy. Pravidelnou údržbou zabráníte růstu mechu, hub i špíně. Působíme hlavně v okolí Zlína, Brna a Olomouce.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín