Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Zlín
Kompletní výroba, dodávka kuchyňských linek, interiérů - dlouholetá tradice
Kuchyňské studio Kuchyně Trunkát s působností ve Zlínském regionu a více než 15-ti letou tradicí v oboru Vám exkluzivně nabízí kompletní výrobu a dodávku kuchyňských linek a interiérů.
CNC frézování, elektroerozivní obrábění - zakázková výroba pro lisovny i výrobce těsnění
CNC frézování a elektroerozivní obrábění provádí firma SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Zabýváme se zakázkovou výrobou pro lisovny i výrobce těsnění.
SEFO plus, s.r.o.
Multimax powerEnergy - 44 složkový multivitamín s postupným uvolňováním a další vitamíny na posílení organismu a vitality v eshopu
JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková doporučuje na posílení organismu a vitality svůj komplexní multivitamínový preparát Multimax PowerEnergy. Multivitamín s postupným uvolňováním pořídíte v eshopu.
Lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika
Pro péči o trávník, zahradu i při údržbě stromů je ideálním pomocníkem lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika. Firma PATRICK s.r.o. je prodejce v regionu Zlín.
Řezání vodním paprskem - velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Zlín provádí řezání vodním paprskem. Metoda se využívá pro velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene apod.. Zakázky realizujeme především v regionu Zlínský kraj.
Betonové podhrabové desky pod plot, plastové podplotové profily
Společnost Oplocení Tlumačov s.r.o. jako prodejce plotů a pletiva ve Zlínském kraji - dodává i betonové podhrabové desky a plastové podplotové profily. Máme tedy nejobsáhlejší sortiment.
Vodohospodářské stavby - vodovodní, kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV
Společnost Vlk - stavební působí ve stavebnictví, především v oblasti vodohospodářské stavby. Realizuje vodovodní, kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV v rámci regionu Zlínský kraj, Zlín
Prodej, montáž, servis domácí vodárny, čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová
Firma HELÍSEK stavební Zlín je dodavatel čerpací techniky pro region Zlínský kraj. Na prodej jsou čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová a domácí vodárny. Zajistíme montáž i servis.
Stříkaná izolace PUR pěnou - zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů
PURPANDA s.r.o. Zlín provádí zateplení, hydroizolace, zvukové izolace všech povrchů PUR pěnou. Stříkaná pěnová izolace je nejrychlejším způsobem izolace. Působíme na Moravě, ve Slezsku i na Slovensku.
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Zateplení střechy, podkroví PUR pěnou - efektivní tepelná izolace domu
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín je specializovaná firma na izolatérské práce, izolace domu PUR pěnami. Působí na Moravě. Nejčastěji realizuje zateplení střechy, podkroví, podlahy PUR pěnou.
Autolakovna Zlín, lakováním automobilů, průmyslové lakování, ochrana laku pomocí hybridního vosku
Autolakovna ze Zlína poskytuje profesionální lakování automobilů a motocyklů, zajišťujeme průmyslové lakování včetně ochrany laku pomocí hybridního vosku od společnosti Collinite.
Výroba dárkové balíčky vitamínů, doplňků stravy pro firmy, zaměstnance
Společnost JML Fitness Line s.r.o. Zlín-Velíková vyrábí pro firmy dárkové balení vitamínů, doplňků stravy. Dárkové balíčky pro zaměstnance připravíme dle Vašich požadavků.
Vitamín C 500, C 1000 s postupným uvolňováním pro posílení imunitního systému - výhodný nákup přes eshop
Společnost JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková jako výrobce vitamínů doporučuje z produktů na svém eshopu Vitamín C 500, C 1000 s postupným uvolňováním, posílíte svůj imunitní systém.
Svařování nerezových, hliníkových dílů, tenkých i silných plechů metodou MIG - TIG
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. poskytuje i služby v oblasti svařování metodou MIG - TIG. Svařujeme nerezové, hliníkové díly, plechy tenké i silné.
Plastová okna pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy - kvalita za dobrou cenu
Plastová okna, která jsou vhodná především pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy zajišťuje společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je zárukou kvality za dobrou cenu.
Stavební, technický dozor na stavbách, kontrola financování stavby, koordinátor BOZP - služby pro firmy, úřady, bytová družstva
Stavební dozor a technický dozor na stavbách i kontrolu financování stavby a služby BOZP pro firmy, družstva, úřady zajistí Lubomír Kocfelda. Služby poskytuje v regionu Zlín, Zlínském kraji.
Výroba izolační netkané textilie pro automotive - termoregulační, akustická
Společnost SALIX INTERNATIONAL a.s. Zlín vyrábí izolační netkané textilie pro automotive, které mají vliv jak na lepší termoregulaci ve vozidle i zlepšení akustických vlastností vozu.
Zimní údržba komunikací u objektů, cest
Kamenolom Žlutava zajišťuje i sezónní práce - zimní údržba cest, komunikací u objektů v lokalitě Zlín. Pomáháme i v kalamitních situacích.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácnosti
Paní Hana Janštová ze Zlína své aktivity zaměruje na čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácností v lokalitě Zlínský kraj.
Nadstandardně vybavená zubní klinika - veškerá zubní péče pod jednou střechou
Vlídný přístup Vás čeká na zubní klinice ve Zlíně - Rafael dentální klinika s.r.o. je nadstandardně vybavena, veškerá zubní péče je zajištěna pod jednou sřechou. Klientelu máme z regionu Zlínský kraj.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Zapůjčení, prodej nových, použitých lyží, snowboardů - půjčovna lyžařského vybavení, skialpinistického vybavení a servis
Prodejna, půjčovna a servis Ski Sport Hofman Zlín nabízí prodej nových lyží, snowboardů a lyžařského vybavení i zapůjčení použitých lyží, snowboardů na několik dnů, víkend či celoroční pronájem.
Izolatérské práce - izolace PUR pěnami v ČR i na Slovensku
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín provádí izolatérské práce v ČR na Moravě i na Slovensku. Specializujeme se na izolace PUR pěnami.
Laserové čištění bez poškození povrchu - čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem
Hlavní aktivitou firmy Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. z obce Šarovy u Zlína je laserové čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem. Laserové čištění je neabrazivní metoda bez poškození povrchu.
Hutní výroba Zlín, výroba a zpracování trubek, výroba bezešvých válcovaných trubek, tyče, ingoty
Naše firma ze Zlína se věnuje výrobě a zpracování trubek, tyčí a ingotů pro strojírenský, energetický, chemický, stavební či automobilový průmysl.