Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Stanice technické kontroly Klatovy
Jste vlastníkem motorového vozidla? Je čas zajistit platnou STK Vašeho vozu? Navštivte stanici technické kontroly RAMALE s.r.o. v Klatovech.
Individuální autobusová doprava
Potřebujete dopravit větší skupinu lidí na letiště, sportovní utkání nebo na zájezd? Společnost DaTa EXPRES a.s. z Plzně provozuje individuální autobusovou dopravu po České republice i do zahraničí.
Účetní kancelář Plzeň
Hledáte pro svou firmu spolehlivou účetní kancelář, která se postará o Vaše účetnictví, daně, zpracování mezd nebo zaúčtování faktur? Kontaktujte účetní kancelář Gabriela Sobotková z Plzně.
Foukaná izolace TEMPELAN – ekologická, nehořlavá a bez tepelných mostů
I tepelnou a akustickou izolaci novostaveb i rekonstruovaných objektů pomocí ekologické foukané izolace TEMPELAN vyrobené z celulózy se postará firma Petr Tyml z Rokycan.
Šití ve mzdě
VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy nabízí svévolné kapacity šití ve mzdě k pro vlastní podnikání tuzemských i zahraničních klientů.
Řetězy pro dopravníky
Výrobu a prodej kvalitních řetězů pro dopravníky s dlouhou životností a variabilitou použití zajistí společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Povrchové úpravy a montáže brýlových obrub
Ruční malování a originální povrchové úpravy a montáže brýlových obrub nabízí firma TOP COLOR s.r.o. v Janovicích nad Úhlavou, která se tomuto oboru věnuje více než 20 let.
Detekce plynu Plzeň
Máte doma plynový sporák? Topíte plynem? Neriskujte život a oslovte společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o., která se zabývá prodejem a instalací přístrojů sloužících k včasné detekci úniku plynu.
Domácí péče Poliklinika Bor
Domácí péče Polikliniky Bor je určena pacientům, kteří nemusí být s pomocí a péčí kvalifikovaného zdravotnického personálu hospitalizováni a mohou zůstat ve vlastním sociálním prostředí.
Krytování nadzemních i zapuštěných bazénů usnadní jejich údržbu
O ochranu Vašeho nadzemního i zapuštěného bazénu po celý rok se postará krytování, které pro kulaté nebo obdélníkové bazény vyrábí společnost FIDOZ ALFA s.r.o., Nýřany.
Ocelové haly zateplené i nezateplené, kompletní realizace, stavební povolení i kolaudace,
Zrealizujeme Vám kompletní ocelovou halu, a to včetně veškerých stavebních povolení i potřebné dokumentace. Firma TECHNOSTEEL spol. s r.o. z Plzně se postará o vše počínaje stavbou a konče kolaudací.
Obec Srní, horské středisko v centru Národního parku Šumava, proslavené romány Karla Klostermanna
Typickou šumavskou architekturu z 18. století najdete v malé vesničce na Šumavě, v obci Srní. Dochované jsou zde nejen roubené chalupy, ale také tradiční kostel Nejsvětější trojice.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte dodavatele komponentů a dílů pro vzduchotechniku včetně nestandardních rozměrů? Spolehněte se na společnost ALIATECH Metal s.r.o. z Plzně, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Ochrana majetku a osob
Ochranu majetku a osob, ostrahu průmyslových i soukromých objektů nebo kvalifikovanou ostrahu v průběhu soukromých či jiných hromadných akcí zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
Rostlinná a živočišná výroba Plzeň-sever
Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá odvětvím rostlinné i živočišné výroby v okrese Plzeň – sever.
Bílovská zemědělská a.s., rostlinná a živočišná výroba v okrese Plzeň-sever
Družstvo Bílovská zemědělská a.s. se zabývá zemědělskou činností, rostlinnou a živočišnou výrobou, s provozem v obci Potvorov v okrese Plzeň-sever.
STK a emise Plzeň
Rychlou a spolehlivou kontrolu emisí a STK Vašeho vozu včetně přípravy zajistí na jednom místě Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Projektování vodohospodářských a vodních staveb
Samek Alfréd, Ing. - projektování vodohospodářských staveb z Plzně nabízí ve svém oboru služby odborného dohledu při stavbách nebo rekonstrukcích, inženýrskou činnost či poradenství.
Pila Staré Sedliště, pilařská výroba, prodej řeziva, tramy, latě
Pilařská výroba a obchod se dřevem, prodej stavebního řeziva, hranolů, latí, prken, trámů, krovů v požadovaných velikostech zajišťuje pila Jiřího Veselého, Staré Sedliště.
Servis vozů Plzeň
Opravy osobních a nákladních automobilů vyškolenými techniky a za použití kvalitních náhradních dílů garantuje servis vozů AUTOKOMPLET 91 spol. s r. o. z Plzně.
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, výroba z pozinkovaného plechu, Plzeň
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, spojky, hlavice, potrubí, kolena, přechody i atypické části z pozinkovaného plechu vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Náhradní díly pro osobní i nákladní auta Plzeň
Prodej a montáž náhradních dílů na většinu v tuzemsku známých značen osobních i nákladních aut nabízí za skvělé ceny AUTOKOMPLET 91 spol. s r. o. z Plzně.
Výroba vzduchotechnických komponentů
Vzduchotechnické komponenty z pozinkovaného plechu ve standardní i nestandardní rozměrové řadě vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Pohřební ústav Pieta Plzeň
Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. se sídlem a působností v Plzni nabízí své služby pozůstalým při zařizování pohřbu a odvozy zesnulého.
Zajištění pohřbu Plzeň
Zemřela Vám blízká osoba a hledáte v této nelehké životní situaci pomoc? Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. Plzeň nabízí veškeré služby spojené se zajištěním pohřbu.