Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Výroba elektroniky na zakázku Plzeň - od jediného kusu po tisícové série
Výrobou elektroniky na zakázku od vytvoření prototypu nebo výroby jediného unikátního kusu až po velké série se zabývá společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Obec Chlumy, lesy, louky, turistická oblast okrese Plzeň – jih
Obec Chlumy v okrese Plzeň – jih se nachází v turistické oblasti Blatenská pahorkatina. Krásná příroda Chlumského lesa, turistické a cyklo trasy, historické a přírodní zajímavosti.
Město Třemošná s bohatým kulturním a sportovním životem
Město Třemošná v Plzeňském kraji, rodiště malíře Václava Brožíka, s bohatým kulturním a sportovním životem, tělovýchovnými jednotami, cyklotrasami.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy na Plzeňsku, stavební základy i domovní přípojky
Terénní úpravy pozemků, výkopy základů pro Váš dům a další zemní práce Vám poskytne společnosti Vilém Síbal z Rochlova. Provádíme kompletní zemní práce pomocí nejmodernějších strojů.
Kralovická cukrárna Svěženka, ruční cukrářská a pekařská výroba
Kralovická cukrárna Svěženka – Jana Špačková realizuje ruční cukrářskou a pekařskou výrobu, peče zákusky, dorty, záviny, řezy, koláčky na svatby a oslavy.
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky, Klatovy
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky MUDr. Heleny Jiráskové v Klatovech, zajišťuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči o pacienty.
Vedení účetnictví a daňové evidence, personalistika a mzdy
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání pro firmy i neziskové organizace, personalistiku a mzdy realizuje společnost HEXA s.r.o., Tachov.
Komplexní dodávky vzduchotechniky
Společnost IPC Klima s.r.o. sídlící v Plzeňském kraji nabízí komplexní dodávky vzduchotechniky od montáže, záručního i pozáručního servisu po odbornou diagnostiku.
Šperky a bižuterie, zlaté, stříbrné, z chirurgické oceli
Klenoty pro každou příležitost, zlaté, stříbrné, z chirurgické oceli, bižuterie, prodej prstenů, řetízků, náramků a přívěsků realizuje Zlatnictví ZLATÁ KORUNA, Plzeň.
Výroba DC/DC měničů
Společnost ALLTRONIC se sídlem nedaleko Plzně se specializuje na výrobu součástek a DC/DC měničů ve standardních i zákaznicky modifikovaných variantách.
CNC zpracování plechů, svařování, dělení, povrchové úpravy
Strojírenské komponenty, CNC zpracování plechů, ohýbání, ruční a robotické svařování, laserové dělení, povrchové úpravy realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
STK Plzeň online rezervace – rychlé a pohodlné
Neodkládejte již déle povinnou kontrolu emisí Vašeho vozu a využijte rychlé a pohodlné online rezervace na webových stránkách STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Výroba potrubní techniky z nerezu i titanu
Výrobou potrubní techniky jako jsou šroubení, armatury, trubky a hadice i další příslušenství z nerezavějící oceli nebo titanu se zabývá společnost Schwer Fittings s.r.o.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Vesnice Hlohovice na Rokycansku s barokním kostelem Nejsvětější Trojice, školou i SDH
Kulturní dům, kostel i školu naleznete v malé obci Hlohovice u Rokycan. Navštivte vesnici, jejíž první písemná zmínka sahá až do 14. století, a která žije bohatým sportovním i společenským životem.
Zámečnické služby a kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Hledáte šikovného dodavatele pro plnění Vašich zakázek v oblasti kovovýroba a zámečnictví? Pak se neváhejte obrátit na firmu Petr Molcar z Plzně.
Kusová výroba kabelových svazků
Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně nabízí své služby kusové výroby kabelů různých rozměrů a kabelových svazků podle zadání zákazníky.
DURANGO electronic s.r.o.
Domovní a průmyslové instalace, rozvody topení, plynu, vody, zařízení ZTI, tepelná čerpadla
Veškeré rozvody, kanalizace, dodávky i montáže tepelných čerpadel Vám zajistí energická firma Václav Kotlan z obce Stod. Postaráme se o kompletní domovní i průmyslové instalace.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Lité anhydritové podlahy
Lité anhydridové podlahy vhodné jako podklad pod dlažbu, koberec i palubky Vám zajistí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Ostraha a zabezpečení objektů
Neriskujte vykradený byt nebo kanceláře a využijte služeb ostrahy a zabezpečení objektů, které nabízí bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně.
Restaurace v Plzni s dětským koutkem a salonky pro akce a oslavy
Restaurace U Majáku v Plzni nabízí kvalitní a chutné jídlo, místo pro rodinné a firemní oslavy, venkovní terasa, salonky s dětským koutkem a audio video technikou.
Poradenství v oboru vodních staveb Plzeň
Poradenství v oboru vodních staveb včetně odborný dohled při provádění rekonstrukcí a realizací staveb Vám zajistí pan Ing. Alfréd Samek z Plzně.
Výroba tištěných spojů Plzeň
Hledáte prověřenou firmu na výrobu tištěných spojů? Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně garantuje rychlost a kvalitu a přijímá zakázky na výrobu již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
Odchyt ovcí, jelenů, daňků ve volném terénu i oborách
Odchytové služby ve volném terénu, oborách a pastvinách, šetrný odchyt skotu, ovcí, jelenů, daňků pro soukromníky i organizace realizuje MVDr. Ivo Moročkovskij.
Servis vzduchotechniky, topení, chlazení a měření regulace Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic nabízí odborný servis vzduchotechniky, topení, chlazení i měření regulace včetně hlídání pravidelných servisních prohlídek.