Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Obalový materiál nový i recyklovaný, prodej i výkup
Kvalitní obalové materiály. Nové i použité obaly. Ekologický přístup a šetření nákladů na ochranu a přepravu zboží. Výkup palet a obalů i možnost pronájmu obalů.
RECYKLBOX s. r. o.
Soukromá střední hotelová škola a odborné gastro učiliště Plzeň
Máte v rodině "deváťáka", který stále ještě nemá zvolenou střední školu? Pomáháte mu řešit dilema, kam se přihlásit? Rozšiřte možnosti o soukromá zařízení.
Sériová i kusová kovovýroba, svařování hliníku a nerezu, ocelové konstrukce
Zámečnické práce v Plzni, výroba kusových i sériových komponentů a ocelových konstrukcí, kovoobráběné výrobky pro zemědělskou a automobilovou výrobu od Petra Molcara.
Online žádost o hotovostní půjčku Plzeň, výhodné spotřebitelské úvěry, půjčky na účet, refinancování
Online zdarma žádost o hotovostní půjčku Plzeň, výhodné spotřebitelské úvěry, půjčky na účet, refinancování, zajištěná půjčka.
Praktický lékař, alergolog, lékař pro dospělé, alergologie a imunologie
Kompletní služby praktického lékaře, komplexní alergologické a imunologické vyšetření v ambulanci MUDr. Heleny Jirákové, praktický lékař a alergolog pro dospělé, s.r.o. z Klatov.
Obec Kbel v Plzeňském kraji, kostel Všech svatých, barokní budova bývalé fary, roubená chalupa
Obec Kbel v Plzeňském kraji, kostel Všech svatých, barokní budova bývalé fary, roubená chalupa a dřevěné špýchary, archeologické naleziště.
Město Třemošná v Plzeňském kraji, příroda, lesy, turistika, železniční trať
Město Třemošná s krásnými okolními lesy ideálními pro turistiku, spolu s vodní nádrží a pamětihodnostmi nacházející se nedaleko od města Plzeň.
Malebná vesnička v západních Čechách, pamětihodnosti, umělá vodní nádrž a letní restaurace
Vesnička v Plzeňském kraji Nezvěstice, kde najdou vyžití milovníci turistiky, přírody, pamětihodností a koupání v umělé vodní nádrži.
Obec Nezvěstice
Šicí dílna, zhotovení oděvů na míru pro dámy, pány i děti
Šití oděvů pro ženy, může i děti na míru, zhotovení oblečení a bytových doplňků s individuálním přístupem v krejčovství Marija Šmaková, Rokycany.
Obec Střížovice u Plzně ideální pro cyklisty a turisty
Obec Střížovice se nachází jižně od krajského města Plzeň. Navštivte nás a poznejte krásnou přírodu, zdejší tradice a kulturní život či se projeďte po naučné stezce na kole.
Obec Ostrovec-Lhotka turistika, pamětihodnosti, chráněné krajinné oblasti
Malebná vesnička Ostrovec-Lhotka leží v Plzeňském kraj, okresu Rokycany, nachází se zde pamětihodnosti a krásné okolí ideální pro turistiku.
Obec Hlohovčice v Plzeňském kraji, ZOO Plzeň, hrad a zámek Horšovský Týn, přehrada Nýrsko
Obec Hlohovčice v Plzeňském kraji, ZOO Plzeň, hrad a zámek Horšovský Týn, přehrada Nýrsko, každoroční pouť, zpívání u stromečku.
Finanční a mzdové účetnictví, personalistika, daňové poradenství Tachov, překlady z a do NJ a AJ
Finanční a mzdové účetnictví, personalistika, daňové poradenství Tachov, překlady z a do NJ a AJ, vyhotovení smluv a právních dokumentů, poradenství pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města.
Autoservis a prodej náhradních dílů Plzeň
Opravy automobilů a nákladních vozů, servis a údržba motorových vozidel, motorů, brzd, autoelektrikářské a autokarosářské práce v Plzni zajišťuje autoservis Autokomplet.
Dodávky požární techniky Plzeň
Požární ochrana, dodávka a montáž požárně bezpečnostních zařízeních a techniky, prodej i komplexní zajištění služeb od firmy Seaspol – servis, s.r.o.
Seaspol - servis, s.r.o.
Tlumivky
Vinuté díly pro elektronická zařízení z měděného drátu a lanka, tlumivky a jiné součástky pro automotive zhotovuje ALLTRONIC, spol. s r.o.
Geodetické práce Bor
Geodetické služby za bezkonkurenční ceny. Kvalitní provedení a rychlé dodací lhůty. Vytyčování hranic pozemků, vyhotovování geometrických plánů, zaměřování a další geodetické práce v Plzeňském kraji.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Olga Nikodemová
Moderní vybavení, vysoká profesionalita a především pečlivý přístup k pacientům. To vše najdete v ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Olgy Nikodemové ve městě Sušice v okrese Klatovy.
Základní škola a mateřská škola Měčín, tělocvična a hřiště s umělým povrchem, jídelna, družina
Základní škola a mateřská škola Měčín, tělocvična a hřiště s umělým povrchem, školní jídelna, komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu, zájmové kroužky.
Komplexní gynekologická a porodnická péče, prevenci, antikoncepce
Gynekolocko-porodnická péče, prevence, diagnostika a léčba gynekologických obtíží, péče o těhotné ženy, komplexní služby v oblasti antikoncepce v ordinaci MUDr. Ivana Khollová, Plzeň.
Ocelové konstrukce, zpracování plechů, kovovýroba
Ocelové konstrukce budov, schodišť, mostů a strojů, CNC zpracování ocelových a nerezových plechů realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
Jízdní kola, koloběžky s příslušenstvím, pronájem Šumava
Kola, koloběžky, elektrokola a elektrokoloběžky pro ženy, muže a děti včetně příslušenství na Šumavě zapůjčuje Půjčovna Modrava ReaMut s.r.o.
Studium designu, sochařství, restaurování, malby a fotografování
Design, malbu, sochařství či restaurování a jiné umělecko-průmyslové obory zakončené maturitou vyučuje střední škola Zámeček v Plzni.
Střední uměleckoprůmyslová škola a Základní umělecká škola Zámeček s.r.o.
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, celá ČR
Odchyt zvířat, odchyt zvěře Tachov, odchyt ve volné přírodě i v uzavřených objektech, odchyt celá ČR, skot, krávy, koně, ovce, jeleni, daňci, siky.
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce, kanalizace, drenáže
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce pro stavby, kanalizace, pokládka drenáže, pokládka zámkové dlažby, parkoviště, komunikace.