Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Infocentrum s provozem kina, společenského sálu, knihovny i zámku s jízdárnou Světce
S poznáním tachovských památek i kouzelné přírody pomůže Městské kulturní středisko Tachov MKS Tachov. Poskytujeme důležité informace týkající se turistiky, kultury i historie.
Skleněné a plastové obaly, kosmetické a zdravotnické lahvičky, lékovky, kelímky, uzávěry
Plastové a skleněné lahvičky na krémy, mastičky i léky dodává rodinná firma Milena Pravečková – Renwel sídlící v Nýřanech. Prodáváme veškeré plastové lahve a uzávěry různého průměru.
Stavební firma se zaměřením na průmyslové stavby, stavební a zemní práce, okres Klatovy
Kompletní stavební práce zajišťuje společnost Stavby Šafanda, s.r.o. z Chanovic u Klatov. Provádíme veškeré zemní a přípravní práce, zakládáme stavby a zajišťujeme dopravu stavebního materiálu.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Revize jeřábů Plzeň
Odborní revizní technici společnosti JOKR - montáže s.r.o. z Plzně nabízí pravidelné revize jeřábů a zdvihacích zařízení, mostových i sloupových jeřábů nebo jejich mechanických a elektrických částí.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Obalované živičné i asfaltové směsi, moderní obalovna se zkušební laboratoří
Přírodní asfalt pro ještě odolnější silnice vyrábí společnost Chebská obalovna, spol. s r.o. ze Štěnovic. Dodáváme kvalitní směsi, jež úspěšně odolávají zátěži způsobené silniční dopravou.
Hydraulické šroubení a trubky, manometry Plzeň - široký sortiment včetně montážních doplňků
Široký sortiment hydraulického šroubení, trubek a spolehlivých manometrů do různě náročného prostředí, včetně drobného příslušenství k montáži nabízí česká firma Adrian – HADICEADRI z Plzně.
Zahradnické a lesnické práce, mulčování příkopů, udržování zeleně i rizikové kácení
O celoroční údržbu zeleně ve městech i vesnicích se postará firma Václav Voráček z obce Třebycínka na Klatovsku. Zajistíme vše od sekání trávy až po kompletní péči o stromky a keře.
Komfortní ubytování na Šumavě, v centru města Klatovy, se stylově zařízenou restaurací
Příjemné ubytování v historické budově původně měšťanského sídla naleznete v Klatovech, kde sídlí URBO s.r.o. - Hotel Ennius. Tradičně zařízený hotel a restaurace s českou i světovou kuchyní.
Hotel Ennius***
Zájmové kroužky pro děti i dospělé, sport, tanec, příroda, angličtina
Organizování zájmové činnosti pro děti i dospělé ve sportovních, tanečních, jazykových a přírodovědných oborech zajišťuje Dům dětí a mládeže Blovice, okres Plzeň-jih.
Stavební firma, rekonstrukce domů a bytů, pozemní stavitelství, Plzeň
Plzeňská stavební společnost Družstvo Stav Inter Kontakt provádí rekonstrukce domů a bytů, výstavbu budov, stavební, zednické a zemní práce.
Čerpací stanice Rokycansko, pohonné hmoty benzin, nafta, propan, dálniční známky, prodej
Kvalitní pohonné hmoty Natural 95 a Diesel pořídíte u firmy Čerpací stanice Rokycany. Spravujeme síť benzinových pump s prodejem dálničních známek, provozních kapalin i lahví propan-butan.
Skleněné flakóny a flakónky dle objemu, s rozprašovačem na parfémy, e-shop, příslušenství
Elegantní flakónky do kabelky každé ženy dodává ryze česká společnost Pavla Skálová z Nýrska. Flakóny s balónkem i rozprašovačem v nejrůznějších barvách, velikostech a materiálech.
Vedení účetnictví a daňové evidence, mzdové agendy, Klatovy a okolí
Ivana Hrdinová z obce Předslav v okrese Klatovy nabízí kompletní služby v oblasti účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy i daňových přiznání.
Zakázková kovovýroba, výroba svařovaných dílů a rozváděčových skříní, okres Klatovy
Svařování a pájení kovových i nekovových materiálů poskytuje společnost KORAMEX a. s. z obce Sušice. Provádíme kompletní povrchové úpravy včetně montáže, balení i dopravy.
Montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken, dveří, Plzeňsko
Kompletní služby v oblasti prodeje, distribuce a montáže eurooken, plastových, hliníkový i dřevěných oken i dveří nabízí firma HRDINA a JAKEŠ okna s.r.o. ve Městě Touškov nedaleko Plzně.
Autodoprava Klatovy, přeprava sypkých materiálů a stavebních hmot
Doprava KT TRANS Marie Blahníkové v Klatovech nabízí přepravu sypkých materiálů. Vnitrostátní nákladní přeprava je zajištěna sklápěcími návěsy s nosností do 28 t.
Námořní kontejnerová přeprava technologických celků a těžkých nákladů
Společnost GARANTRANS s.r.o. se specializuje na přepravní služby a zajistí Vám námořní kontejnerovou přepravu technologických celků a těžkých nákladů. Využijte jejich dlouholeté zkušenosti v oboru.
Obec Srní, horské středisko v centru Národního parku Šumava s hustou sítí lyžařských stop
Ideální podmínky pro pěší turistiku i cykloturistiku nabízí obec Srní na Šumavě. Oblíbená turistická oblast proslavená trilogií Pod jezevčí skálou i romány Karla Klostermanna.
E-T-A (jističe) – novinka na trhu
Specialista na dodávky elektronických a elektromechanických součástek průmyslové elektroniky, společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. představuje novinku na trhu, spolehlivé jističe E-T-A.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Polymerbetonové krmné žlaby pro skot a prasata Klatovy
Krmné žlaby z polymerbetonu pro dobytek, různých velikostí a typů, s velkou odolností, trvanlivostí zhotovuje společnost ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Opravy hydraulických hadic a hadic s koncovkami Plzeň – odborně a rychle
Ušetřete nemalé fifnanční výdaje za nákup nových hydraulických hadic a hadic s koncovkami, nechte je odborně opravit u společnosti Karel Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku se sportovištěm
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku je ideální místo pro zimní i letní sportovní soustředění. Hezké ubytování se sportovním areálem, půjčovnou potřeb.
Úpravy automobilů pro invalidy, montáž přídavného zařízení, Plzeň
Úpravy automobilů pro invalidy, ruční ovládání vozidel za pomoci páčky plynu, brzdy a elektrické spojky, montáž prvků zajišťuje Meta Plzeň, s.r.o., Plzeň.
Betonové stájové rošty pro čistý chov dobytka, Klatovy
Betonové stájové rošty pro chov prasat, skotu a telat, přejezdové a pogumované rošty se zpevněnými hranami a nízkou váhou vyrábí ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Výroba plotových dílů, doprava a montáž, Tachov
Výroba plotových panelů, bezúdržbových dílů s dlouhou životností, sloupky, branky s povrchovou úpravou dodá a namontuje KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o., Tachov.