Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Povrchová úprava brýlových obrub, originální vzhled, malování
Povrchová úprava brýlových obrub, návrh designu, lakování, ruční malování, tampoprint, montáž a konečnou úpravu realizuje top color s.r.o., Janovice nad Úhlavou.
Obec Ostrovec - Lhotka s unikátní soustavou čtyř mlýnů a nádhernou přírodou, lokalita filmařů
Vesnice s rekreačními objekty, prodejnou smíšených potřeb i mysliveckým sdružením naleznete v obci Ostrovec-Lhotka u Rokycan. Obec s malebnou krajinou a svědomitě udržovanými domky i chalupami.
Broušení - ostření Plzeň - nože, řetězy, vrtáky, pily, nástroje
Ostření nožů, řetězů, vrtáků, ručních, řetězových a pásových pil, seker, bruslí, čistění nástrojů, dílenské a zahradnické techniky realizuje MOTOROVÉ STROJE s.r.o., Plzeň.
Finanční poradenství, správa osobních financí, analýza finančního portfolia zákazníků
S krátkodobým i dlouhodobým finančním plánováním Vám pomůže společnost FINSIMA s.r.o. z Plzně 1 - Severní Předměstí. Zanalyzujeme Vaše finance a zajistíme zvýšení výnosu kapitálu.
E-shop s obalovými materiály, kartonáž, lepenky, fólie, pytle, sáčky i různých velikostí
Obalový materiál pro ochranu Vašeho zboží naleznete u firmy Recyklbox - Blanka Weisserová sídlící v obci Líně u Plzně. Vysoce odolné stretch folie i krabice pro bezpečnou dopravu Vašeho zboží.
RECYKLBOX s. r. o.
Základní škola s důrazem na komunikativní schopnosti žáků v mateřském i cizím jazyce, Stříbro
Moderně vybavenou školu se specializovanými učebnami i kvalitní výukou naleznete nedaleko Plzně, kde se nachází Základní škola Stříbro, Mánesova 485, příspěvková organizace.
Mateřská škola s příjemnou a radostnou atmosférou zaměřená na všestranný rozvoj dítěte
Předškolní vzdělávání dětí od 3 do 6 let zajišťuje Mateřská škola Stříbro, příspěvková organizace. Rozvíjíme děti po všech stránkách a přihlížíme k jejich individuálním přáním a potřebám.
Střední škola Rokycany se zaměřením na strojírenství a služby, škola se svářečskou dílnou
Střední vzdělání s výučním listem i maturitní zkouškou Vám poskytne Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III. Moderně vybavená škola s jídelnou i možností internátního ubytování.
Hotel na Špičáku v blízkosti lanovek, vleků a sjezdovek, komfortní ubytování Železná Ruda
Ubytování přímo na sjezdovce naleznete v Železné Rudě, kde se nachází útulný Hotel Kolibřík s.r.o. Připraveny pro Vás máme dvou, tří i čtyřlůžkové pokoje, úchvatný výhled, restauraci i bazén.
Základní a mateřská škola v malebném prostředí Českého lesa s moderním vybavením i jídelnou
Malotřídní školu s moderním vybavením naleznete nedaleko Tachova, kde sídlí Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace. Vzdělání do 5. ročníku v méněpočetných třídách.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, rozvoz teplých obědů zdarma, provoz firemních kantýn
Výživné a chutné jídlo pro Vaše zaměstnance Vám dodá společnost Menclová Jana, s.r.o. z Plzně. Zvyšte výkonnost Vašich zaměstnanců na maximum a dopřejte jim každý den teplou domácí stravu.
Autoservis, odborné opravy osobních i dodávkových automobilů a motocyklů na Klatovsku
Kvalitní opravu auta Vám zajistí firma Radoslav Čáp - autoservis, pneuservis z Mochtína u Klatov. Kompletní služby autoservisu s možností dovozu nového auta ze zahraničí.
Drůbežářský závod Klatovy, zpracování kuřecího masa, výroba uzenin
Drůbežářský závod Klatovy a.s. se zaměřuje na odchov kuřat, zpracování kuřecího masa, výrobu kuřecích uzenin a jiných produktů bez E, prodej kuřat chlazených a mražených.
Mateřská škola s nadstandardní péčí a důrazem na rozvoj osobnosti dětí
Mateřská škola Drobeček s.r.o. v Plzni poskytuje nadstandardní péčí pro děti od 2 let, klade důraz na rozvoj osobnosti, správný vývoj jedince s individuálním přístupen v anglicko-českém prostředí.
Stříkací zařízení pro průmysl, stavebnictví, malířské práce
Profesionální stříkací zařízení, čerpadla, pistole pro aplikaci nátěrových hmot, které jsou vhodné pro průmysl, stavebnictví a malířské práce dodává PEŠEK technology spol. s r.o.
Farma Olšovka, ustájení koní, jezdecké kurzy, firemní teambuildingy i školy v přírodě
Farma Olšovka NORD OLŠOVKA, spol. s r.o. je rodinný statek v obci Žinkovy – Březí na Plzeňsku, který se zaměřuje na chov domácích zvířat, ekologické zemědělství, lesnictví a rybolov.
Stavební práce, průmyslové stavby, výstavba i rekonstrukce nových rodinných domů a chat
Průmyslovou halu i rodinný dům na klíč Vám zrealizuje společnost Miroslav Vrhel - Stavební firma z Kašperských hor. Postavíme a zrekonstruujeme skladovací objekt, dům i chatu dle Vašich požadavků.
Kabelové svazky Plzeň
Kabelové svazky libovolných průměrů a délek speciálně pro Vaši výrobu Vám dodá spolehlivý dodavatel, firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací, zařízení nízkého napětí, bleskosvodů realizuje společnost Miroslav Pech, Plzeň.
Zdravotnické zařízení Bor, poliklinika, ambulance, lékařské ordinace
Zdravotnické zařízení, ordinace praktických a specializovaných lékařů, laboratoře a RTG, komplexní ambulantní zdravotní péči v okrese Tachov zajišťuje Poliklinika Bor.
Léčba mízních otoků, aktivace lymfatického systému, Plzeň
Léčba mízních otoků, lymfodémů, aktivace lymfatického systému po operacích, nádorových onemocnění či dlouhém sezení realizuje Ivana Bäumlová – lymfoterapie, Plzeň.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Výškové práce Petr Huňatý, mytí budov, kácení stromů, Plzeň
Výškové práce, mytí oken a budov ve výškách, zateplení atik, opravy a nátěry vysílačů, rizikové kácení stromů realizuje společnost Petr Huňatý, Plzeň.
Psychiatrická a psychoterapeutická péče, mezilidské vztahy, Plzeň
Psychiatrická a psychoterapeutická péče s profesionálním přístupem, pomoc v oblasti mezilidských vztahů, rodinnou terapii zajišťuje NADAG s.r.o., Plzeň.
Daňové poradenství, vedení účetnictví a mzdové agendy, Domažlice
Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání, mzdové agendy, zastupování na úřadech realizuje Ing. Josef Šlajs - Daňový poradce.
Personální agentura, hledání práce, nábor kvalifikovaných zaměstnanců pro manuální práci
Se situací na trhu práce a hledáním potřebné pracovní síly Vám pomůže personální agentura HOFMANN WIZARD s.r.o. z Plzně. Kvalitní a propracovaný servis ve sféře lidských zdrojů.