Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Malebná obec Oselce na jižním Plzeňsku s barokním zámkem, kaplí sv. Markéty i kostelem
Obec Oselce je malá vesnice v okresu Plzeň, která svým návštěvníkům nabízí pestrou škálu historických objektů a pamětihodností. Obdivovat zde můžete barokní zámek či kapli sv. Markéty.
Tištěné spoje Plzeň - výroba
Výrobu tištěných spojů na zakázku v jakémkoliv množství s rychlým termínem splnění zakázky nabízí společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Vazby - kroužková, termo Plzeň
Potřebujete připravit podklady pro konferenci, školení nebo výběrové řízení? Firma Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni se postará o rychlou a kvalitní kroužkovou nebo termu vazbu.
Lovecká chata u hraničního přechodu Folmava, restaurace, oslavy
Lovecká chata MYSTERY CB s.r.o. se nachází u hraničního přechodu Folmava, restaurace s nabídkou zvěřiny a české kuchyně, vhodná pro uspořádání firemních akcí a oslav.
Velkoplošný tisk Plzeň
Potřebujete zajistit kvalitně provedený velkoplošný tisk? Pak se neváhejte obrátit na firmu Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni.
Firemní a vzdělávací kurzy Plzeň - rozvíjejte svou odbornost  pomocí Gradua-CEGOS
Pořádáme otevřené kurzy a školení, zakázkové kurzy na míru – prezenční, distanční nebo kombinované, profesní vzdělávání a rekvalifikace.
Výroba elektroniky od jednoho kusu Plzeň
Firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně se zabývá zakázkovou výrobou elektroniky, kabelových svazků a osazováním tištěných spojů na zakázku již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
Kamenný Újezd
Kamenný Újezd u Rokycan v Plzeňském kraji nabízí na svých nových internetových stránkách důležité kontakty a veškeré informace o dění v obci, společenských i kulturních událostech.
Osazování tištěných spojů Plzeň
Hledáte prověřenou firmu na výrobu tištěných spojů? Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně garantuje rychlost a kvalitu a přijímá zakázky na výrobu již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
Výroba rozvaděčů na zakázku Rokycany
Máte specifické požadavky na rozvaděč? Kontaktujte společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., která nabízí výrobu rozvaděčů na zakázku podle požadavků.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Penzion a restaurace u Zlomené lyže v Železné Rudě u největšího lyžařského střediska na Šumavě
Poznejte krásy Šumavy a ubytujte se v příjemném penzionu Penzion U zlomené lyže Pancíř s.r.o. v Železné Rudě. Moderně zařízené pokoje a kvalitní gastronomie v samotném srdci šumavské přírody.
Bin picking - vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem Plzeň - řešení na míru
Bin picking představuje vybírání předmětů z kontejneru průmyslovým robotem, kde robot nahrazuje lidskou práci při vyjmutí předmětů z bedny a jejich následném zakládání do výchozí pozice.
Vzdělávací kurzy a školení Plzeň – výhodná a efektivní forma zvyšování kvalifikace zaměstnanců
Využijte výhod efektivního studia zaměstnanců pomocí individuálních programů zakázkových vzdělávacích kurzů a školení pro Plzeň a okolí od společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o.
Skříně pro plynoměry Rokycany
Bezúdržbové skříně pro plynoměry robustní konstrukce se zárukou 3 roky vyrábí společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Přestavba automobilů pro tělesně postižené
Přestavbu automobilu pro ruční ovládání při zachování původní konstrukce a klasického řazení nabízí společnost Meta Plzeň s.r.o.
Deratizace hlodavců, dezinsekce hmyzu, dezinfekce, Tachov
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení hlodavců, myší, krys, likvidace hmyzu, švábů, blech, čištění potravinářských provozů realizuje Martin Ledvina, Tachov.
Zoologická a botanická zahrada v Plzni s teraristickou expozicí
Zoologická zahrada v Plzni s botanickou zahradou a teraristickou expozicí AKVA Tera, komentované prohlídky a ukázky hadů, ještěrů, žab, obojživelníků či ryb.
Výrobní oděvní družstvo Klatovy
Šití pracovních oděvů, pyžam, šatů, halen, zástěr, ale také potahů na matrace nebo ortéz pro tuzemský i zahraniční trh je náplní práce výrobního oděvního družstva VKUS Klatovy.
STK Nepomucká s.r.o. Plzeň
Vlastníte osobní nebo užitkové vozidlo? Jste z Plzně a okolí? Pak využijte online objednání volného termínu prohlídky u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Pyžama, noční košile, zástěry
VKUS, výrobní oděvní družstvo Klatovy nabízí šití kvalitních pánských pyžam, dámských nočních košil a zástěr především pro nemocnice nebo domovy seniorů.
Logistické centrum Domažlice - distribuce brýlí
Více než půl milionu zakázek za rok odbaví logistické centrum brýlí MP Group Logistics Center s.r.o. v Domažlicích a postará se tak distribucí brýlí do prodejních míst po celé Evropě.
MPG Logistics s.r.o.
Informativní prohlídky o technickém stavu silničního vozidla Plzeň
Kupujete nebo prodáváte auto a chcete znát jeho skutečný technický stav? Nebo máte podezření na nějakou závadu? Pak žádejte informativní prohlídku pro silniční vozidla u STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Stříhání plechu Tachov
Neobejde se Vaše výroba bez na míru nastříhaného plechu? Firma KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o. z Tachova se díky svému modernímu vybavení o vaši zakázku postará.
Nové technologie pro keramický průmysl s využitím přehřáté páry jako atomizačního media
Novu inovativní technologii stříkání a lakování povrchů pomocí přehřáté vodní páry jako atomizačního média s cílem úspory materiálu a zachování kvality přináší společnost Krautzberger s.r.o. z Plzně.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Akvaristika a Teraristika Klatovy
Zajímáte se o akvaristiku nebo teraristiku? Chcete dokoupit zvířátka nebo krmivo? Navštivte specializovanou prodejnu Jaroslav Bořánek - ZOO Laguna, kterou naleznete v Klatovech.