Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Opravy a revize jeřábů Plzeň
Pracují Vaši zaměstnanci se zdvihacím zařízením? Pravidelné revize a nutné opravy jeřábů pro dodržení bezpečnosti práce nabízí firma JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Pronájem lešení Plzeň
Stavíte, Přestavujete, Opravujete fasádu, střechu nebo malujete vnitřní prostory s vysokými stropy? Výškové práce Ing. Jiří Žižka z Plzně nabízí pronájem lešení včetně dopravy, montáže i demontáže.
Architektonická činnost, projekty pro obytné i průmyslové objekty
Rodinná firma AREA group s.r.o. pracující na zakázkách po celé České republice navrhuje architektonická řešení a projekty rodinných i bytových domů, sportovních areálů i průmyslových komplexů.
Požární technika, protipožární bezpečnostní zařízení, Plzeň
Kompletní sortiment hasicí techniky Vám nabízí Seaspol - servis, s.r.o. Zabýváme se prodejem a servisem hasicích přístrojů a dalších protipožárních bezpečnostních zařízení, školením i EZS.
Seaspol - servis, s.r.o.
Úklidové služby pro firmu i domácnosti zajistíme po celé ČR
Úklid firem, domácnosti a průmyslových hal, čištění auta, mytí oken, venkovní úklid zahrad zajistíme po celé ČR úklidová společnost High Security s.r.o.
Provzdušňovací přejezdné rošty do skladů a seníků, Klatovy
Provzdušňovací rošty pro optimální větrání ve skladech ovoce a zeleniny, seníků z kvalitního německého betonu s dlouhou životností realizuje ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Obec Křelovice v okrese Plzeň – sever, památky, turistika
V okrese Plzeň-sever v Plzeňském kraji se nachází malá, ale malebná obec Křelovice, která je tvořena ze čtyř katastrálních území – Křelovice, Mydlovary, Pakoslav a Rozněvice.
Realizace dopravních staveb Plzeň
Česká stavební společnost Florian servis s.r.o. se sídlem v Plzni realizuje dopravní stavby nejen v Plzeňském kraji. Garantujeme kvalitně a profesionálně provedené zakázky v dohodnutých termínech.
Projektování vodohospodářských staveb Plzeň
Vypracování projektové dokumentace pro vodní a vodohospodářské stavby, autorský dozor při realizaci výstavby zajišťuje Samek Alfréd, Ing., Plzeň.
Historický vývoj obce Křelovice, památky
Malebná obec Křelovice s 241 obyvateli je rozdělena na 4 katastrální území. Má bohatou historii sahající až do roku 1483 a zajímavé pamětihodnosti.
Projekční kancelář Plzeň, vodohospodářské stavby
Projektové dokumentace pro vodohospodářské stavby, výstavbu a rekonstrukci nádrží a vodních toků, poradenství zajišťuje projekční kancelář Samek Alfréd, Ing., Plzeň.
Město Holýšov, součást Svazku Domažlicko a Mikroregionu Radbuza, Plzeňský kraj
Na pravém břehu řeky Radbuzy jihozápadně od města Plzeň leží malé město Holýšov. Nevelká obec s kinem, informačním centrem, knihovnou i kulturním střediskem.
Školení jeřábníků Plzeň
Společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně nabízí odborné školení jeřábníků a osob zodpovědných za správné ovládání jeřábu s cílem zajistit kvalifikované zaměstnance s potřebnými znalostmi.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Nerezavějící ocel s uplatněním ve všech odvětvích průmyslu
Široké portfolio výrobků z nerezavějící oceli od společnosti Schwer Fittings s.r.o. nachází své uplatnění napříč všemi odvětvími průmyslu od výroby po potravinářství.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Lékárna Nepomuk, volně prodejné léky i léky na předpis, potravinové doplňky a vitamíny
Prodej léků i dalších zdravotních produktů zajišťuje PharmDr. Anna Hánová - LÉKÁRNA NEPOMUK. Bohatý sortiment léků, doplňků stravy, kojenecké výživy i zdravotnických pomůcek.
Turistika a houbaření v podhůří Českého lesa
Poběžovice město s krásnou mírně kopcovitou přírodou vhodné pro turistiku, s 1600 obyvateli, které nabízí několik památek, jež stojí za navštívení.
Vedení účetnictví i daňové evidence Plzeň, účetní služby pro fyzické i právnické osoby
Komplexní účetnictví i daňové poradenství poskytuje energická společnost JPR 4 Partners s.r.o. sídlící v Plzni. Spolehlivé a zodpovědné služby šité přímo na míru daného klienta.
Malířské, natěračské a tapetářské práce, výmalba bytů a domů, broušení stěn, Domažlice
Kvalitního malíře z oblasti Plzeňska naleznete u společnosti DOMAŽLICKÁ MALBA s.r.o. v obci Domažlice. Precizně vymalujeme pokoje, nalepíme tapety i obrousíme stěny.
Zakázková výroba dílů pro letecký průmysl, kovoobrábění, malosériová výroba komponentů
Spolehlivé letecké díly přímo na míru navrhne, vyrobí a dodá společnost Workpress Aviation s.r.o. se sídlem v Plzni. Zajišťujeme kompletní obrábění, povrchové úpravy i kompletace daných sestav.
Robotické obrábění Plzeň – specialisté na robotiku
Neobejde se Vaše výroba bez robotického obrábění? Specialisté na robotiku ze společnosti Blumenbecker Prag s.r.o. Plzeň Vám pomohou optimalizovat Vaši výrobu návrhem a dodáním robotického pracoviště.
Velkoobchod a zásobování s potravinami, západní Čechy a Praha
Dovoz potravin přímo k Vám, dodávku chlazených a mražených potravin, cukrovin, trvanlivého a sterilizovaného zboží realizuje velkoobchod APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., západní Čechy.
Distribuce mléčných, mražených i nemražených potravin, velkoobchod
Prodej a distribuce mražených i nemražených potravin, mléčných výrobků a nápojů do restaurací, škol a jídelen realizuje velkoobchod potravin APETITTO - ŠNAJDR s.r.o.
Zdravotnické zařízení Poliklinika Bor
Komplexní zdravotní péči poskytuje Poliklinika Bor, zdravotnické zařízení města, která sídlí na ulici Přimdská 501 ve městě Bor v Plzeňském kraji. Najdete zde všechny ambulantní zdravotnické služby.
Linková a zájezdová autobusová doprava Plzeňský kraj, cyklobusy, městská hromadná doprava
Zahraniční i tuzemskou autobusovou dopravu poskytuje společnost ČSAD autobusy Plzeň a.s. Zajišťujeme přepravu osob moderními mikrobusy a autobusy značek KAROSA, SOR a NEOPLAN.
Stavební společnost v silničním a pozemním stavitelství Plzeň
Projekty, BOZP, TDI, pozemní, dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce silnic, mostů, budov, revize a školení poskytuje společnost Florian servis s.r.o., Jetelová 254/2, 326 00 Plzeň.