Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Výroba strojů Plzeň – manipulátory
Společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně nabízí výrobu strojů a manipulátorů matriálu i hotových výrobků převážně pro automobilový průmysl.
Ostraha objektů Plzeň
Hledáte prověřenou bezpečnostní agenturu, která zajistí ostrahu Vašeho soukromého či firemního objektu v Plzni a okolí? Spolehněte se na bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová.
Balící stroje na vánoční stromky
Rychlé, snadné a šetrné balení vánočních stromků bez poškození a lámání větví zajistí balicí stroje na vánoční stromky od firmy František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě se sídlem v Sušici.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Vánoční stromky velkoobchod
Obchodníci, připravte se na Vánoce a zajistěte si ty nejkrásnější řezané vánoční stromky pro Vaše zákazníky od velkoobchodu František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Elektro komponenty pro průmyslovou elektroniku od světových výrobců
Elektro komponenty pro průmyslovou elektroniku jsou oborem společnosti Vienna Components Trading již od roku 1994. Hledáte i vy spolehlivého dodavatele elektro komponent?
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
4-leté gymnázium s individuálním přístupem
Vybrali jste pro své studium gymnázium, ale požadujete studijní program s možností individuálních plánů? Pak je pro Vás 4-leté Gymnázium BEAN, s.r.o. ve Staňkově správnou volbou.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Obec Křelovice
Obec Křelovice ležící v malebné krajině nedaleko Plzně se pyšní fungující samosprávou, bohatým kulturním životem, fungující infrastrukturou a spokojenými obyvateli.
Pohřební služba Plzeň
Pohřební služba PIETA spol. s r.o. je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb s úctou a profesionálním přístupem v Plzni a okolí.
Horšovský Týn, město v údolí Radbuzy s historickým centrem s měšťanskými domy
Poznejte na vlastní oči krásy města Horšovský Týn a vydejte se na dlouhou pouť historií, která začíná hradem a končí zámkem, který je po zásluze nazýván skutečnou renesanční perlou.
Pořádání firemních a soukromých akcí Plzeň
O teplé i studené občerstvení včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a zajištění milé obsluhy se při pořádání firemních nebo soukromých akcí postará firma Josef Vanický z Plzně.
Prodej vánočních stromků
Řezané vánoční stromky i okrasnou klest tuzemské produkce prodává velkoobchodní firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě ze Sušice.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Elektroměrové rozvaděče Rokycany
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření v provedení vestavném nebo v provedení samostatného pilíře či skříňky k uchycení na stožár nebo stěnu nabízí Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov je ideální volbou pro absolventy základních škol, kteří chtějí studovat perspektivní obory se zárukou uplatnění v praxi.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Geodézie, kartografie, vytyčení staveb, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické práce, kartografické služby, vytyčování staveb, pozemků, parcel, inženýrských sítí, vyhotovení geometrických plánů realizuje Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů
Tepelná izolace budov, zateplování objektů, opravy fasád, revitalizace bytových, panelových a rodinných domů realizuje firma Zelenka stavby - Antonín Zelenka, Plzeňský kraj.
Ruční ovládání automobilu
Pro všechny typy automobilů je určené přídavné ruční ovládání automobilu, které podle potřeb zákazníků montuje ve variantě spojka nebo brzda a plyn společnost Meta Plzeň s.r.o.
Soukromá střední odborná škola a gymnázium, Staňkov, okres Domažlice
Nevíte si rady kam po základní škole? Nechce se Vám chodit do školy každý den? Jsme soukromá střední odborná škola a gymnázium s denní i dálkovou formou studia.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Výroba rozváděčů Rokycany
Výrobou rozváděčů z moderních materiálů dle harmonizovaných evropských norem se zabývá společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Bezpečnostní agentura
Bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně se postará nejen o ochranu Vašeho majetku, bytu, skladu nebo jiných nebytových prostor, ale také o ostrahu osob nebo zajištění detektivních služeb.
Krmení pro ryby
Máte doma rybičky? Sháníte kvalitní krmení? Krmení pro ryby za výhodné ceny seženete v obchodě nebo pohodlně z domova prostřednictvím eshopu firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Řecká restaurace Poseidon Písek
Pravé řecké pochoutky jako gyros, rybí či masové speciality a vyhlášená vína si můžete dopřát v ŘECKÉ RESTAURACI POSEIDON, kterou najdete na Velkém náměstí v Písku.
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, výstavba, rekonstrukce
Stavby, rodinné a bytové domy, průmyslové, zemědělské, komerční a nekomerční objekty, novostavby, rekonstrukce na klíč realizuje stavební společnost WH STAWO Přeštice s.r.o.
Pečovatelská služba Poliklinika Bor
Cílem a náplní práce Pečovatelské služby Polikliniky Bor je poskytnout terénní nebo ambulantní péči obyvatelům města, kteří jsou znevýhodněni zdravotním postižením nebo vysokým věkem.
Sanační a rychle tuhnoucí hmoty Plzeň – vývoj, inovace, výroba
Společnost IZOLSAN s.r.o. z Plzně se zabývá vývojem, inovací a výrobou prvotřídních sanačních a rychle tuhnoucích hmot s mnohostranným využitím nejen ve stavebnictví.