Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Klimatizace Plzeň
Zajistit příjemné pracovní prostředí nebo pohodu doma Vám zajistí v každém ročním období klimatizace od společnosti IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Odtahová služba z Plzně, vyprošťování kamionů, osobních a užitkových aut při havárii
Rychlou pomoc v případě havárie či poruchy zajistí firma Auto Kadet z Plzně. Pracujeme 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, na území celé Evropy. Vyprošťujeme, odtahujeme kamiony, osobní a užitková vozidla.
Průmyslové stavby, výstavba výrobních hal, areálů, Plzeňský kraj
Průmyslové stavby, výstavbu výrobních a skladovací hal, areálů, komerčních budov a jiných pozemní staveb realizuje stavební firma Miroslav Vrhel, Kašperské Hory, Plzeňský kraj.
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, Kašperské Hory
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, obkladačské práce, zateplení, fasády, půdní vestavby, výměny oken zajišťuje Miroslav Vrhel - stavební firma, Kašperské Hory.
Stavební firma, výstavba nových rodinných domů na klíč, bytová výstavba, okres Klatovy
Výstavbu nových rodinných domů na klíč, bytovou výstavbu, zednické práce, izolace, realizaci střech, instalatérské práce provádí stavební firma Miroslav Vrhel, okres Klatovy.
Celoroční, ale i vánoční prodej chutných ryb, především kaprů, štik, sumců a candátů
Naší hlavní činností je chov ryb, jako jsou kapři, štiky, sumci a candáti. Klatovské rybářství a.s. využívá speciální rybochovné objekty, jež ročně vyprodukují přes 1 000 tun ryb.
Zpopelnění Plzeňský kraj
Zemřela Vám blízká osoba, jejíž vůlí bylo zpopelnění jako způsob pohřbu? Tuto službu, ať už s obřadem nebo bez obřadu nabízí pro celý Plzeňský kraj pohřební služba PIETA s.r.o.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, Rokycany
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, dodávka a montáž krovů, izolace, střešní krytiny, okapových systémů realizuje Pokrývačství A JE TO! - Felix Mužík, Rokycany.
Autoservis Plzeň
Jste z Plzně a hledáte spolehlivý autoservis, který provádí opravy, přípravu aut na STK a emise a garantuje kvalitně odvedenou práci? Kontaktujte profesionály z Autokomplet - servis Plzeň s.r.o.
Kremace Plzeňský kraj
Způsob pohřbu zpopelněním byl vůlí vašeho příbuzného a vy nyní stojíte před úkolem kremaci zařídit? S tímto nelehkým úkolem Vám pomohou v pohřební službě PIETA s.r.o. v celém Plzeňkém kraji.
PCO Plzeň
Zabezpečení a ochrana objektu 24 hodin denně? Žádný problém pro pult centralizované ochrany PCO a soukromou bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová z Plzně.
Živočišná výroba, produkce mléka, chov a prodej masného skotu
Živočišnou výrobu, produkci bio mléka, chov a prodej masného skotu a krav zajišťuje společnost SUFOLK s.r.o., z okresu Plzeň – jih, která se specializuje na ekologické zemědělství.
Technologie, výrobní zařízení a stroje pro výrobu tapet, největší dodavatel
Technologie, výrobní zařízení a stroje pro průmyslovou výrobu všech druhů tapet. Výrobní stroje od společnosti OLBRICH - CZ, spol. s r.o., se dají snad přestavit.
Tepelná čerpadla vzduch-voda Plzeň – nízké provozní náklady, snadná instalace
Pokud hledáte ekonomicky výhodnou a snadnou variantu sezonního vytápění bazénů nebo menších domků, můžete důvěřovat tepelným čerpadlům se systémem vzduch-voda od firmy Enerfin plus s.r.o. z Plzně.
Samonivelační poklopy
Samonivelační poklopy kanalizací s dlouhou životností a hlavně bez nutnosti pozdějšího vyrovnávání do nivelity i ve velké zátěži frekventovaných vozovek nabízí společnost POKLOPSYSTEM s. r. o.
Autoservis Citroën Plzeň - prodej, záruční i pozáruční servis francouzské automobilky
Společnost Autoservis Plzeň – Letná s.r.o. poskytuje autorizovaný prodej a záruční i pozáruční servis francouzské značky Citroën v Plzni a blízkém okolí.
Služba zajištění výjezdů Plzeň – při poplachu nebo k dostřežení objektů
Soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně nabízí ostatním bezpečnostním agenturám bez dostatečných kapacit službu zajištění výjezdů k poplachům nebo dostřežení objektů.
Bezpečnostní agentura Plzeň
Jistotu perfektní ochrany firemního či soukromého majetku 24 denně 7 dní v týdnu zajistí spolehlivá soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Developer, nová výstavba, rodinné domy, bytové domy, půdní vestavby a nástavby, Plzeň
Výstavbu a prodej nových rodinných domů, bytových domů, půdních vestaveb a nástaveb realizuje developerská společnost STAVEN-BYT s.r.o. z Plzně.
Prodej náhradních dílů Citroën Plzeň - originální i repasované náhradní díly
Autoservis Plzeň-Letná s.r.o. se specializuje na prodej, servis a opravy vozů Citroën. Taktéž se zabývá prodejem originálních nebo repasovaných náhradních dílů.
Projekční činnost, architektonická kancelář, návrhy domů, interiérů, vizualizace, Klatovy
Projekční činnost, návrhy rodinných a bytových domů, interiérů a exteriérů, vizualizaci, projektovou dokumentaci zajišťuje architektonická kancelář Ing. arch. Josef Černý, Klatovy.
Kovovýroba, zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, Sušice
Zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení, ohýbání, řezání, broušení a povrchovou úpravu kovových materiálů realizuje společnost KORAMEX a. s., Sušice.
Prohlídky automobilů pro pojišťovny Plzeň - profesionálně
Prohlídky automobilů pro pojišťovny a zpracování příslušné dokumentace nabízí zájemcům z Plzně a okolí v rychlém termínu STK Nepomucká s.r.o.
Výroba kabelů na zakázku Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele kabelových svazků pro Vaši výrobu? Kabelové svazky libovolných průměrů a délek a v jakémkoliv množství Vám na zakázku vyrobí firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Poradenství v oblasti zabezpečení osob a majetku Plzeň
Profesionální poradenství pro oblast efektivního zabezpečení majetku a osob nabízí soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.