Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Sanační a rychle tuhnoucí hmoty Plzeň – vývoj, inovace, výroba
Společnost IZOLSAN s.r.o. z Plzně se zabývá vývojem, inovací a výrobou prvotřídních sanačních a rychle tuhnoucích hmot s mnohostranným využitím nejen ve stavebnictví.
Prodej a distribuce nemražených potravin
Společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. ze Zruče u Plzně se specializuje na prodej a distribuci nemražených potravin ve vysoké kvalitě, které nabízí restauracím, jídelnám, školám a školkám.
Obchodní akademie Stříbro
Vybíráte si střední školu a láká Vás práce se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu? Pak je pro Vás studium na Obchodní akademii Stříbro tou správnou volbou.
Účetní agentura, účetní a daňoví specialisté, profesionálně
Účetní agentura, vedení účetnictví a daňové evidence specialisty, zpracování dokladů, kontrola, výkaznictví realizuje profesionální účetní společnost Agentura EPPO s.r.o., Plzeň.
Olga Nikodemová, praktický lékař Sušice
Máte již svého praktického lékaře? Pocházíte ze Sušice a okolí? Využijte služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé, která nabízí profesionální lékařskou péči a vřelý přístup.
Pedagogika předškolní a mimoškolní
Láká Vás práce s dětmi a mládeží? Pak Vás jistě zaujme perspektivní studijní obor Pedagogika předškolní a mimoškolní, který nabízí Soukromá střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o. Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Podlahářské práce, pokládka podlah, PVC, koberců, renovace parket
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, vinylových, dřevěných, korkových podlah, PVC, koberců, renovaci parket, broušení zajišťuje podlahářství Stanislav Šafránek.
Zateplování mezipanelových spár Plzeň
Zlepšete izolační vlastnosti Vašeho panelového domu a zamezte únikům tepla nebo tvoření vlhkosti v bytech pomocí zateplování mezipanelových spár s firmou Výškové práce Petr Huňatý z Plzně.
Prodej transportních dopravních řetězů
Prodejem kvalitních transportních řetězů, které naleznou své uplatnění v nejrůznějších odvětvích průmyslu, se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Prodej a distribuce mražených potravin
O pravidelnou distribuci a prodej kvalitních mražených potravin do škol, školek, restaurací a jídelen se postará společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. se sídlem ve Zruči u Plzně.
Rozvaděče pro veřejné osvětlení Rokycany
Široký výběr rozvaděčů pro veřejné osvětlení z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost a nutnost minimální údržby nabízí společnosti Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Prášková lakovna Tachov
Vyžaduje Vaše výroba kovových předmětů konečnou úpravu v práškové lakovně? Pak využijte služeb společnosti KOVOVÝROBA HONZÍK s.r.o. z Tachova, kde zaručují vždy perfektní výsledek.
Schwer Fittings - specialista na spojovací potrubní techniku z nerezavějící oceli
Hledáte dodavatele kvalitní spojovací potrubní techniky vyrobené z nerezavějící oceli? Společnost Schwer Fittings s.r.o. je specialista ve svém oboru a splní nároky i těch nejnáročnějších klientů.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Lymfoterapie Plzeň
Trápí Vás potíže způsobené mízními otoky a hledáte vhodnou léčbu? Pokud jste z Plzně nebo okolí, můžete vsadit na účinky lymfoterapie, kterou poskytuje ordinace LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Odvoz fekálií, čerpání septiků, jímek, žump u rodinných domů a staveb, nákladní autodoprava
Čerpání a vývoz Vašich odpadních jímek, septiků i žump u domů a průmyslových staveb Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Tomáš Chmelíř z Ledce u Plzně.
Výroba vysoce kvalitních dopravníkových řetězů
Výrobou a prodejem vysoce kvalitních dopravníkových řetězů s širokým využitím nejen v automobilovém průmyslu a strojírenství se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. okres Domažlice.
Zakázková kovovýroba, kusová i sériová výroba, návrhy konstrukcí
Zakázková kusová i sériová kovovýroba, svařování, soustružení, řezání, frézování, konečná úprava, návrhy konstrukčního řešení součástek realizuje OK Záchlumí, a.s., Stříbro.
Přípojkové skříně Rokycany
Velký výběr přípojkových skříní pro smyčkové připojení zemním kabelem nebo koncové připojení kabelem nabízí společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Zdravotní péče, nemocnice Rokycany, lůžková i ambulantní oddělení
Kvalitní zdravotní péče, lůžkové, komplementární a ambulantní oddělení v praktickém a odborném lékařství chirurgie, ARO, JIP, interna zajišťuje Rokycanská nemocnice a.s.
Osazování tištěných a plošných spojů - pájení tištěných spojů, kompletace a montáž
Plzeňské DURANGO electronic s.r.o. se zabývá osazováním tištěných a plošných spojů a pájením tištěných spojů. Dále provádí montáž a následnou kompletaci těchto produktů.
DURANGO electronic s.r.o.
Plechové lehké střechy - hliníková, pozinkovaná střešní krytina
Plechové lehké střechy Vám poskytne naše společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., která je významným dodavatelem střešní krytiny. Nabízíme Vám hliníkové a pozinkované střešní krytiny v Plzni a okolí.
Ošetření koní v terénu Plzeň
Plzeňská veterinární klinika Kleisslova poskytuje ošetření koní v terénu, např. pravidelné prohlídky, služby na závodech, vyjíždí k úrazům. Veterinární klinika poskytuje
Rozvaděče Rokycany
Pokud hledáte širokou nabídku katalogových rozvaděčů i specifických rozvaděčů na míru, obraťte se s důvěrou na společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Zámečnictví Rokycany
Veškeré zámečnické práce, svařování nerezu, oceli, hliníku nebo soustružení, frézování a CNC obrábění nabízí Zámečnictví Pavel Sládek, které sídlí nedaleko Rokycan.
Cukrárna Svěženka Kralovice
Pečení nepatří zrovna mezi Vaše koníčky a přesto chcete potěšit blízké chutným dortem? Navštivte Cukrárnu Svěženka Kralovice, kde si můžete posedět v příjemném prostředí a ochutnat vyhlášené zákusky.