Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Stavby včetně zpracování projektové dokumentace Plzeňský, Karlovarský, Středočeský kraj
Hledáte stavební firmu v Plzeňském, karlovarském a Středočeském kraji, která zajišťuje stavby včetně vypracování projektové dokumentace? Společnost Florian servis s.r.o. je pro Vás ta správná volba.
Tlakové snímače
Spolehlivé tlakové snímače k měření a vyhodnocování tlaku s garancí dlouhé životnosti vyrábí pro různé typy provozů společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
STK Plzeň rezervace online
Chystáte se objednat Váš vůz na kontrolu emisí? V STK Nepomucká s.r.o. v Plzni si váží času svých klientů a nabízí pohodlnou online rezervaci pro přesný termín podle Vašich možností bez čekání.
Bezpečnostní služby – profesionální ochrana majetku a osob
O otázce zajištění bezpečnosti žádejte pouze profesionální ochranu majetku a osob, kterou po celém území České republiky zajistí agentura Safe point s.r.o. z Plzně.
Bezpečnostní agentura Ivana Píclová Plzeň
O ochranu vašeho majetku, ostrahu bytů, domů a firemních nebo rozsáhlých průmyslových objektů se postará non-stop soukromá bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně.
Dermatologie, ordinace kožního lékaře, léčba lupénky, alergií, infekcí
Ordinace kožního lékaře, dermatologie Plzeň, MUDr. Jiří Voltr. Provozujeme plazmatickou terapii pro vyhlazení vrásek, léčbu kožních onemocnění, lupénky, alergií, infekcí, dermatovenerologii.
Obec Neurazy s dominantní dřevěnou zvonicí, součástí historického mikroregionu Nepomucko
Obec Neurazy je malou klidnou vesnicí poblíž Nepomuku, jež je ideálním místem pro milovníky venkovské přírody, kteří ocení okolní zvlněnou krajinu a husté lesy s tyčícími se vrcholky místních kopců.
Detektivní služby – po celé České republice
Komplexní detektivní služby od diskrétních profesionálů nabízí firmám i jednotlivcům po celém území České republiky společnost Safe point s.r.o. se sídlem v Plzni.
Obec Lhota pod Radčem na Rokycansku, vesnice památkové zóny se stavbami lidové architektury
Obec Lhota pod Radčem je malebná vesnička nedaleko Rokycan, významná nejen svými lidovými chalupami, usedlostmi a roubenými domky, ale také díky okolní panenské přírodě Křivoklátské vrchoviny.
Kontrola neschopenek – jednorázová i opakovaná dle přání zadavatele
Nejste si jisti, jestli Vaši zaměstnanci v době pracovní neschopnosti opravdu řádně marodí? Firma Safe point s.r.o. se sídlem v Plzni nabízí služby jednorázové i opakované kontroly neschopenek.
Ozubené válce válcovacích stolic Plzeň
Společnost Xtek Europe, s.r.o. se zastoupením v Plzni nabízí na náš trh ozubené válce válcovacích stolic s vylepšenou konstrukcí, jejichž výroba odpovídají kvalitativním standardům.
Obec Nezamyslice na Klatovsku, naučná stezka s odkazem na bohatou historii a přírodní památky
Příjemné putování poblíž zříceniny Prácheň, vhodné jak pro pěší, tak cykloturisty, zažijete díky tematické naučné stezce vedoucí z Velkých Hydčic do obce Nezamyslice na Klatovsku.
Gymnázium Staňkov
Kvalitní výuku, přípravu na ke studiu na vysoké škole a moderní výukové metody s důrazem na studium cizích jazyků poskytuje svým studentům Gymnázium Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Výroba kabelových svazků Plzeň
Pokud hledáte spolehlivého výrobce kvalitních kabelů a kabelových svazků na zakázku, kontaktujte firmu DURANGO electronic s.r.o. z Plzně. Vyrábí různé délky a průměry bez limitu vyrobených kusů.
DURANGO electronic s.r.o.
Střední škola Staňkov
Končíte základní školu a přemýšlíte, kam dál? Střední odborná škola BEAN, s.r.o. je soukromá škola, která se nacházíme se ve městě Staňkov a nabízí uchazečům denní i dálkové studium zajímavých oborů.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Úpravy automobilů pro zdravotně postižené Plzeň
Vyžaduje Váš automobil speciální úpravy? Společnost Meta Plzeň s.r.o. se věnuje úpravám automobilů pro zdravotně postižené nebo hendikepované řidiče i posádku.
Obec Kamenný Újezd na Rokycansku, vesnice s bohatou tradicí, kulturním i sportovním životem
Malá vesnička v Plzeňském kraji s tradičními velikonočními trhy, úspěšným divadelním spolkem a spolkem dobrovolných hasičů, taková je obec Kamenný Újezd na Rokycansku.
STK Klatovy
Jezděte bez pokud a bezpečně, dodržujte termíny pro STK Vašeho vozu. Pokud jste z Klatov a okolí, pak navštivte se svým vozem firmu RAMALE s.r.o. - stanice technické kontroly.
Podlahy Plzeň
Firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni nabízí kvalitní provedení litých průmyslových podlah především do garáží, skladů, hal a dalších průmyslových objektů.
Jiří Piňos
Nástavby a kontejnery na nákladní vozy
Využíváte ke svému podnikání nákladní vozy a potřebujete pro jejich provoz speciální nástavby a kontejnery, jejich výrobu nabízí společnost s tradicí, KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o.
Jídelna s rozvozem obědů
Potřebujete zajistit chutné a cenově dostupné stravování v Plzni a okolí? Pak se spolehněte na firmu Josef Vanický, provozovatele jídelny s rozvozem obědů.
Rostliny do akvária
K vybavení akvária patří neodmyslitelně také rostliny, které poskytují vodním živočichům úkryt a působí dekorativně. Široký výběr rostlin do akvária naleznete v eshopu firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Salesiáni Dona Boska Plzeň, středisko mládeže s bohatým kulturním i sportovním programem
Otevřenost vůči dětem různého věku, široká nabídka zájmových kroužků s velmi osobním přístupem, to vše a mnohem více Vás čeká v Salesiánském středisku mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň.
Obchodní akademie Staňkov
Nevíte kam na střední školu? Obchodní akademie Staňkov nabízí denní i dílkové studium zakončené maturitní zkouškou pod vedením zkušených pedagogů v moderním prostředí.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Zemědělské práce Domažlice
Náplní Zemědělského obchodního družstva Mrákov nacházejícího se nedaleko Domažlic jsou zemědělské práce v rostlinné, živočišné i přidružené výrobě.