Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Poprodejní servis vozů Citroën Plzeň - pravidelné prohlídky pro Váš vůz
Autoservis Plzeň-Letná s.r.o. zajišťuje poprodejní servis vozů Citroën. Četnost návštěv servisu záleží na konkrétním modelu automobilu, jeho motoru a na okolnostech jeho používání.
Závodní stravování, jídelna, bufet, rozvoz a výdejny obědů, kantýny, Plzeň
Závodní a veřejné stravování, provoz jídelny, bufetu, výdejny obědů, kantýny, rozvoz obědů do firem či táborů, občerstvení na oslavách zajišťuje společnost Josef Vanický z Plzně.
Německé ekologické plakety
Německé ekologické plakety pro povolení vjezdu automobilů, autobusů, nákladních automobilů i tahačů do nízkoemisních zón měst na území Německa prodává STK Nepomucká s.r.o. z Plzně.
Tepelná čerpadla Plzeň – nižší provozní náklady na vytápění domu
Pokud zvažujete investici do vytápění, která se Vám navrátí, kontaktujte firmu Enerfin plus s.r.o. z Plzně, která dodává tepelná čerpadla, které sníží provozní náklady na vytápění Vašeho domova.
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Výškové mytí budov Plzeň
Petr Huňatý - výškové práce nabízí službu výškového mytí budov a oken v Plzni a okolí pomocí lezecké techniky. Nabídka je určena především pro průmyslové budovy, tovární haly a kanceláře.
Ostraha průmyslových objektů Plzeň - patrolovací služba, PCO, poradenství, fyzická ostraha
Ostrahu průmyslových objektů v Plzni zabezpečuje agentura SBA Ivana Píclová. Společnost nabízí kvalitní a komplexní služby v oblasti ochrany Vašeho majetku.
Prodej pneumatik Rokycany
Prodej kvalitních pneumatik na SUV, osobní a nákladní auta či zemědělské stroje včetně přezutí nabízí zákazníkům firma Miroslav Kolář-PNEUSERVIS ROKYCANY.
Prodej pneu Rokycany
Hledáte spolehlivého prodejce pneumatik na osobní či nákladní auta, SUV nebo zemědělské stroje? Vše včetně přezutí Vám zajistí Pneuservis Miroslav Kolář se sídlem v Rokycanech.
Projektování dopravních staveb, mostů, pozemních komunikací, projekční kancelář Plzeň
Projektování dopravních staveb, mostů, pozemních komunikací, silnic, cest, zastávek, parkovišť realizuje projekční kancelář Ing. Daniely Škubalové z Plzně.
Bezpečnostní agentura, pult centralizované ochrany, ostraha majetku, budov, osob Plzeň
Bezpečnostní agentura Safe point s.r.o. Plzeň poskytuje pult centralizované ochrany, ostrahu majetku, budov, osob, detektivní služby, montáž zabezpečovacích systémů.
Sítě na balení vánočních stromků
Připravte se na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, která nabízí balicí sítě do strojů na balení vánočních stromků v několika provedeních.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, projekce, výroba, servis, Plzeň
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, hřídel, ozubená kola, kola lanových kotoučů, vodící kladky projektuje, vyrábí a servisuje společnost Xtek Europe, s.r.o., Plzeň.
Kompletační a montážní práce Plzeň
Společnost Meta Plzeň s.r.o. provozuje vlastní výrobu a nabízí své kapacity a vlastní strojní dílnu k využití montážních a kompletačních prací.
Rozpojovací jistící skříně Rokycany - pro venkovní i zemní vedení nízkého napětí
Rozpojovací jisticí skříně se využívají při rozbočování, rozpojení, připojení nebo i jištění rozvodů NN. Skříně nabízíme pro zemní a venkovní vedení nebo pro zemní vedení s dělenou přípojnicí.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Kovářské práce Plzeň - kování, kalení, popouštění a žíhání nářadí
Kovářské práce jsou i v dnešní době velmi potřebné ve všech oblastech. To moc dobře ví firma EKA – Komplet, která zajišťuje komplexní kovářské práce nejrůznějšího typu.
Město Kdyně a přidružené obce, okres Domažlice, Plzeňský kraj
Město Kdyně a přidružené obce se nachází v krásné přírodě Plzeňského kraje v okrese Domažlice. Turistický velmi zajímavé město pro kulturní, historické a přírodní památky.
Náhradní plnění ZPS Plzeň - novela o povinnosti zaměstnávat osoby se ZPS
Bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně poskytuje náhradní plnění ZPS, jelikož více jak polovina našich zaměstnanců má změněnou pracovní schopnost.
Stroje na balení stromků
Firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě nabízí zákazníkům kvalitní manuální balicí zařízení a výkonné strojní baličky na balení nejen vánočních stromků a to včetně příslušenství.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Ubytování, hotel na Šumavě, sauna, turistika, cyklotrasy, lyžování
Ubytování na Šumavě Vám zajistí Hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o.. Můžete zde provozovat spoustu aktivit jako je turistika, cykloturistika, lyžování, návštěva sauny či lanového centra.
Služby auditu a účetnictví Plzeň prověří správné vedení vašeho účetnictví
Vlastníte firmu a chcete mít jistotu, že je Vaše účetnictví vedeno správným a průkazným způsobem? Služby auditu a účetní poradenství nabízí spolehlivá firma MARK AUDIT CONSULTING, s.r.o. z Plzně.
Mateřská školka Plzeň respektuje osobnost každého dítěte
Máte malé dítě a hledáte školku, kam se bude každé ráno těšit a kde bude spokojené? Montessori mateřská škola Pampeliška s.r.o. v Plzni má připravený pro děti hodnotný program na každý den.
Dopravníkové transportní řetězy, svařované a ocelové konstrukce, výroba
Dopravníkové transportní řetězy, kovové řetězy, řetězová kolečka a sestavy, svařované a ocelové konstrukce vyrábí a prodává společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Soudní znalec, posuzování a oceňování stromů, zahrad, zahradní architektury, Plzeň
Posuzování a oceňování stromů, zahrad, zahradní architektury, dendrologie, sadů, okrasných dřevin Vám zajistí soudní znalec Ing. Karel Drhovský, sídlící v Plzni.