Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Akvaristické a teraristické potřeby, živočichové, rostliny, vybavení
Akvaristické a teraristické vybavení a techniku, akvária na zakázku a chovatelské potřeby zakoupíte v prodejně Jaroslava Bořánka – ZOO Laguna v Klatovech.
Mobilní šnekové dopravníky poháněné elektromotorem
Pojízdné šnekové dopravníky poháněné elektromotorem, s užitím pro plnění dopravních prostředků a plnění a vyskladňování sypkých materiálů, vyrábí a prodává firma CanAgrocz s.r.o..
Obec Mířkov s přidruženou obcí Křakov a osadou Nový Dvůr
Obec Mířkov, ke které patří Křakov a osada Nový Dvůr, se nachází v Plzeňském kraji v okrese Domažlice. Blízké Sedmihoří láká k vycházkám i rodinným výletům.
Hudební a taneční klub, pořádání diskoték, kulturních akcí s barem a restaurací
Oslavy, maturitní plesy, koncerty, plesy, diskotéky,tanečních kurzy i firemní akce pořádá Společnost EURO AGENCY service s.r.o v největším hudebním a tanečním klubu na Plzeňsku v obci Horní Bříza.
Tradiční kachlová kamna a krby na zakázku včetně historických replik
Stavby atypických kachlových kamen, sporáků a krbů, včetně zaměření a projektu ve 3D s kompletní dodávkou materiálu zajistí firma Kamnářství Janoušek - člen Cechu kamnářů ČR.
Léčebná a preventivní lékařská péče s alergologií pro dospělé
Preventivní prohlídky, měření krevního tlaku, odběry krve, ale i diagnostiku a léčbu alergií, poruch imunitního systému nebo chronické infekce a záněty provádí MUDr. Heleny Jirákové v Klatovech.
Obec Rybnice  v okrese Plzeň – sever, součást Mikroregionu Dolní Střela
Obec Rybnice je malebná vesnice s obecním úřadem, dělicí se na čtyři části - Stará Ves, Nová Ves, Průhon, Brejchalka. Najdete zde klidné bydlení blízko přírody a krajského města Plzeň.
Školení práce ve výškách Plzeň
Pracujete ve výškách, jste z Plzně a okolí a potřebujete podle zákona základní nebo opakovací školení (doporučené po roce)? Kontaktujete instruktora výškové techniky Ing. Jiřího Žižku.
Čištění peří Plzeň
Ať máte jen jeden malý péřový polštářek nebo několik peřin a polštářů, vše Vám kvalitně a rychle vyčistí „suchou cestou“ a peří profesionálně ošetří firma Hájek z Plzně.
Dekorace porcelánu a skla vysoké kvality pro ČR i zahraničí
Dekorování porcelánu a skla vysoké kvality lepením obtisků, nástřikem barvy, unikátním nanášením semiše či tiskem se zabývá firma WELLDECO, s.r.o. v Tachově.
Měření emisí Plzeň
Pokud jste z Plzně a okolí a potřebujete změřit hodnoty výfukových plynů (emisí) u Vašeho automobilu, neváhejte se obrátit na emisní stanici STK Nepomucká s.r.o.
Montážní a kompletační práce Plzeň
Hledá Vaše společnost dodavatele montážních a kompletačních prací s vlastní strojní dílnou a prostory? S důvěrou se obraťte na Meta Plzeň s.r.o. z Plzně.
Obec Neurazy s cyklostezkou a přírodním parkem Plánický hřeben
Obcí Neurazy v okrese Plzeň-Jih prochází udržovaná cyklostezka, po které můžou cyklisté navštívit přírodní park Plánický hřeben, kostel sv. Martina, dřevěnou zvonici či letní kino.
Všeobecné šestileté gymnázium s přírodovědným i humanitním zaměřením
Bohatou nabídku kulturních a sportovních aktivit, mimořádnou nabídku zájmových činností a hlavně kvalitní klasické vzdělání s přírodovědným nebo humanitním zaměřením najdete na Gymnáziu v Tachově.
Moderní gymnázium a střední škola Stříbro s mnohaletou tradicí
Osmileté a čtyřleté studijní obory na gymnáziu a obory se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu otevírá Gymnázium a Obchodní akademie Stříbro.
Na oživení kulturních tradic pomocí masopustního průvodu láká Horní Bělá na Plzeňsku
Obec Horní Bělá na Plzeňsku svým návštěvníkům připomíná české tradice za pomoci masopustních průvodů i dochovaných architektonických památek.
Lakování a ruční malování brýlí, psacích per a zapalovačů s unikátním designem
Návrhy designu, ruční malování a lakování brýlí, psacích per a zapalovačů a povrchové úpravy výrobků z plastu provádí firma TOP COLOR s.r.o. v Janovicích nad Úhlavou.
STK Plzeň
Jste z Plzně a potřebujete technickou prohlídku pro svůj automobil. Navštivte stanici technické kontroly STK Nepomucká, s.r.o. STK nabízíme pro motocykly a osobní i nákladní automobily.
Logistické centrum zásobuje designovými brýlemi přes 80 zemí světa
Společnost MP Group Logistics Center, s.r.o. v Domažlicích na Plzeňsku provozuje centrální logistický sklad designových dioptrických a slunečních brýlí pro více než 80 zemí světa.
MPG Logistics s.r.o.
Stavbu, rekonstrukci, demolici a zemní práce v malém i větším rozsahu
Malé i větší stavby, rekonstrukce, zemní práce, demolice nebo realizace čističek odpadních vod provádí firma STAZAP Pavel Korda , sídlící v obci Velké Hydčice na Plzeňsku.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč se zárukou na pět let
Stavbu nové střechy nebo rekonstrukci krovů, pokládku nové střešní krytiny a montáž střešních oken či opravu komínů realizuje firma STŘECHA KOMPLET – Miroslav Verbič v Horní Bříze.
Výškové práce Plzeň
Petr Huňatý v Plzni zajišťuje výškové práce - mytí budov, instalace ochrany proti holubům, rizikové kácení stromů, fasády, opravy hydroizolačních pásů, klempířské práce, montážní práce apod.
Půjčovna ručního nářadí a zahradní techniky Plzeň - půjčte si cokoliv, rychle a levně!
Hledáte půjčovnu nářadí v Plzni a přilehlém okolí? Tak jste u nás na správném místě.
Tříkolky pro dospělé Plzeň
Meta Plzeň, s.r.o. nabízí výrobu tříkolek pro dospělé. Cena za tříkolku se pohybuje od 14.800,-. Nosnost tříkolky se pohybuje v rozmezí 90 až 100 kg podle typu.
Hydraulické hadice vysokotlaké i nízkotlaké Plzeň - výroba na počkání
Sháníte hydraulické hadice pro tlakové mytí nebo potravinářský průmysl? Pak se obraťte na společnost Adrián – HADICEADRI Plzeň