Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Akvarijní filtry
Jednou z nejdůležitějších součástí vybavení akvárií jsou akvarijní filtry udržující kvalitu vody. Široký výběr klasických i elektrických filtrů nabízí prodejna a eshop firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Zážitková cestovní kancelář, dárkové poukazy na kurzy přežití na Šumavě a tantrické masáže
Vydejte se do jižních Čech a poznejte krásu Šumavy všemi Vašimi smysly pomocí zážitkových programů, jež pro Vás organizuje společnost DCK West, družstvo - Zážitková cestovní kancelář z Klatov.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Praktický lékař Domažlice
Hledáte lékaře a jste z Domažlic? Pak můžete využít služby praktické lékařky pro dospělé - MUDr. Radmily Pflugové, která nabízí profesionální lékařskou péči a osobní přístup ke každému pacientovi.
Řecká restaurace v Písku, řecká jídla i vína, řecké večery s rautem
Milovníci řeckého jídla i vína si přijdou na své v ŘECKÉ RESTAURACE POSEIDON v Písku, kde pravidelně připravujeme řecké večery s rautem, obědy, večeře a nejrůznější řecké speciality.
Ubytování, turistická ubytovna Domažlice
Ubytování s možností stravování za výhodné ceny nabízí ubytovna Domažlice Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Stavební rekonstrukce bytu, koupelny, kuchyně, kompletní realizace interiérů
Stavební rekonstrukce bytu, interiérů, koupelny, kuchyně, rozvodů, montáž oken a podlah, obkladačské, sádrokartonářské práce návrh a realizaci provádí MYPA STAV, Plzeň.
Chemie do akvária
Vlastníte akvárium a sháníte přípravky na úpravu vody, proti řasám a nemocem, akvarijní hnojiva a ostatní chemii pro akvária? Velký výběr nabízí prodejna a eshop společnosti Jiří Sýkora – Fytosel.
Personální agentura s outsourcingem, agenturní zaměstnání s prací pro cizince mimo EU
Nové pracovní uplatnění nebo nové zaměstnání Vám poskytne česká personální agentura sídlící v Plzni AWA Europe SE. Zajistíme Vaší firmě potřebné zaměstnance či kvalitní outsourcing z celého světa.
Výroba a prodej dřevěných briket Domažlice
Máte kotel na pevná paliva, jste z Domažlic a okolí a sháníte kvalitní a cenově výhodné dřevěné brikety? Jejich výrobou a prodejem se zabývá mimo jiné aktivity Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Kotle na tuhá paliva VULKÁN Domažlice – dlouhá doba bez přikládání
Zvažujete pořízení kotle na tuhá paliva a nevíte si rady s výběrem? Svěřte se do rukou odborníků z firmy EURO TEPLO a.s. z Domažlic, kde Vám odborně poradí a prodají kvalitní kotle VULKÁN.
Všeobecné gymnázium Tachov
Pocházíte z Tachova a okolí a rozhodujete se, kde se bude dále vzdělávat Vaše dítě? Žákům sedmých nabízí možnost studia všeobecné šestileté Gymnázium s humanitárním zaměřením.
Stříkací zařízení a technika pro aplikaci barev a nanášení nátěrových hmot, prodej barev
PEŠEK technology spol. s.r.o. je společnost zabývající se poradenstvím a prodejem stříkacího zařízení pro aplikaci barev a nátěrových ploch. Jsme zkušená firma z Plzně s dvacetiletou praxí v oboru.
Prodejna masa a uzenin Domažlice
Kvalitní maso a uzeniny z prověřených vlastních chovů a vlastního zpracování na jatkách nabízí ve své rozšířené prodejně Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Poliklinika Bor
Ordinace praktických, dětských i závodních lékařů a ostatní ambulantní služby jako zubní lékaře a poradnu pro těhotné, oční či diabetologické oddělení naleznete na Poliklinice Bor.
Kovovýroba Tachov
Firma KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o. z Tachova nabízí kompletní služby kovovýroby jako je lisování plechů a jejich ohraňováním, výrobu drátěného programu, zámečnickou výrobu, svařování i bodování.
ZOO Laguna Klatovy
Chovatelé domácích mazlíčků i zájemci o teraristiku a akvaristiku z Klatov a okolí jistě uvítají bohatou nabídku krmiv a vybavení, které nabízí firma ZOO Laguna.
Zemědělství Kralovice
Bílovská zemědělská a.s. je společností, která se zabývá rostlinnou a živočišnou zemědělskou výrobou včetně sezonních doplňkových služeb v regionu Kralovice.
Cukrárna s dětským koutkem nabízející cukrářskou výrobu, dorty, zákusky a svatební koláče
Příjemná cukrárna s dětským koutkem v okolí Kralovic, to je Cukrárna Svěženka a cukrářská výrobna Jana Špačková. Vyrábíme širokou škálu chutných dortů, zákusků, svatebních koláčů a závinů.
Kovošrot Sušice
Výkup a zpracování elektrošrotu, barevných kovů, železa a papíru nebo ekologickou likvidaci nabízí firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. se sídlem v Sušici.
Teplovzdušné výměníky
Efektivního využití tepla z kouřovodů a zvýšení účinnosti kamen a tím pádem i značné finanční úspory dosáhnete s použitím teplovzdušného výměníku z nabídky firmy EURO TEPLO a.s. Domažlice.
Mražené i nemražené potraviny, mléčné výrobky, distribuce a zásobování škol a restaurací
APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., společnost, jejíž hlavní činností je prodej a distribuce mražených a nemražených potravin a mléčných výrobků. Nabízíme široký sortiment zboží té nejvyšší kvality.
STK Nepomucká Plzeň
Aby se Váš vůz mohl účastnit silničního provozu, musí mít platnou technickou kontrolu. Neriskujte pokuty a problémy s policií při silniční kontrole a objednejte se do STK Nepomucká s.r.o. v Plzni.
Fyzická ostraha objektů Plzeň
Obáváte se o bezpečnost svého majetku nebo firemních prostor? Pokud vyhledáte služby fyzické ostrahy objektů od spolehlivé Bezpečnostní agentury Ivany Píclové z Plzně, můžete klidně spát.
Provětrávací jehly
Pro dokonalé dosoušení a dochlazení obilí uloženého na hromadách nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic účinné provětrávací jehly pracující na principu sání a foukání.