Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Prodej programovatelných DC/AC zdrojů Plzeň pro laboratorní a testovací použítí
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. prodává DC/AC zdroje - INV 500 - 20000 VA (DC/AC sinus invertory, DC/AC invertory) a INV4000-20 000 VA.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
3D měření
3D měření prostorově náročných a složitých dílů odborným personálem nabízí Technologické centrum společnosti PROTOTYPOVÁ VÝROBA s.r.o.
Prodej použitého materiálu na stavbu Plzeň
Stavíte, přestavujete, budujete a hlídáte náklady za stavební materiál? Ideálním řešením je navštívit prodej použitého materiálu STAVOBAZAR v Plzni, kde nakoupíte levně a ušetříte.
Elektromontáže, elektroinstalace, revize hromosvodů a elektro
Elektromontáže, elektroinstalační práce, montáže, opravy, revize elektro a hromosvodů v bytových i nebytových prostorách provádí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň - sever.
Průmyslové stavby, výstavba Plzeň – spolehlivě, rychle a kvalitně
Rozšiřujete výrobu a plánujete přistavět nebo rekonstruovat novou výrobní halu či sklad? S průmyslovou výstavbou a stavbou ocelových hal má zkušenosti spolehlivá firma EKA-KOMPLET s.r.o. z Plzně.
Renovace čalounění starožitného nábytku Plzeň
Yvetta Šantorová z Plzně se zabývá renovací čalounění starožitného nábytku. Nabízí renovaci sedacích souprav, židlí, křesel a dalšího nabýtku na zakázku.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Průmyslové podlahy pro výrobní a skladové haly, komerční budovy, garáže
Průmyslové podlahy, lité betonové podlahy s výztuží pro výrobní haly, sklady, komerční prostory, administrativní budovy, garáže provádí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Bazar stavebního materiálu Plzeň
Stavíte či opravujete a sháníte levně stavební matriál, stavební nářadí, okna nebo dveře? Navštivte bazar nohého nebo použitého stavebního materiálu STAVOBAZAR v Plzni.
Obec Kamenný Újezd a Kocanda leží v Plzeňském kraji v okrese Rokycany
Obec Kamenný Újezd a místní část Kocanda se nachází poblíž města Rokycany v Plzeňském kraji. Obec a její okolí nabízí přírodní krásy, lesy, rozhlednu, maloplošná chráněná území.
Potravinářský průmysl, analýza nebezpečí, kritické kontrolní body, HACCP
Zabýváme se analýzou nebezpečí a kritickými kontrolními body v potravinářské výrobě, HACCP. Zavádíme systém kritických bodů, provádíme audit a opatření zajišťující nezávadnost potravin.
Převzetí vaší výroby a dodržení termínů odevzdání zakázky při opravě výrobního stroje
Prototipová výroba s.r.o. Vám převzetím výroby pomůže zachránit zakázky a zajistí splnění termínů v případě, že se vám pokazí váš výrobní stroj a musí do opravy.
Rodinný Hotel Panorama, ubytování  s restaurací a wellness centrem, Plzeň
Hotel Panorama nabízí moderní ubytování v Plzni, poblíž parku s jezírkem. K hotelu náleží restaurace, wellness centrum s možností využití masáží, půjčovna kol.
Čalounictví Šantorová Plzeň
Uvažujete o nové sedací soupravě, ale nechcete se vzdát své nynější pohodlné? Nemusíte kvůli opotřebovanému potahu měnit celou sedačku, vyhledejte čalounické služby Yvetta Šantorová v Plzni.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Použitý stavební materiál Plzeň
Přestavujete dům, nebo plánujete rekonstrukci firemní prostor? Vyzkoušejte využít služby firmy STAVOBAZAR Plzeň a ušetřete nákupem použitého, ne však méně kvalitního, stavebního materiálu.
Obec Lhota pod Radčem, turistika, památky, lidová architektura, Plzeňský kraj
Láká Vás lidová architektura? Rádi navštěvujete vesnické památkové zóny? Baví Vás turistika? Pak musíte navštívit obec Lhota pod Radčem v okrese Rokycany v Plzeňském kraji.
Čalounění na zakázku Plzeň
Jste z Plzně a okolí a hledáte šikovného čalouníka? Opravy nového i starožitného nábytku a čalounění na zakázku provede a velký výběr potahových látek nabízí čalounictví paní Yvetty Šantorové.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Kooperace obrábění
PROTOTYPOVÁ VÝROBA s.r.o. zajišťuje kooperace obrábění, tedy nabízí spolupráci pro firmy, které nemají čas nebo prostor pro další výrobu svých produktů.
Zájezdová autobusová  přeprava, doprava tuzemská i zahraniční, Touškov
Autobusová doprava v ČR a EU, přeprava malých i velkých skupin osob z firem, škol, sportovních organizací, spolků zajistí Tagorating, spol. s r.o. se sídlem v Plzeňském kraji.
Potřeby pro akvaristiku, akvária, terária, akvarijní rostliny, krmivo pro ryby
Veškerý sortiment pro akvaristiku a teraristiku, rostliny, techniku či krmivo pro ryby si můžete kdykoliv objednat i přes internet na e-shopu společnosti Fytosel – Jiří Sýkora.
Obec Nezamyslice, Plzeňský kraj, okres Klatovy, turistika, historie, památky
Obec Nezamyslice se nachází v malebném prostředí Plzeňského kraje, v okrese Klatovy. V naší obci si na své přijdou milovníci přírody, turistiky, cyklistiky, pamětihodností i historie.
Obec Velký Malahov, Jivjany, Ostromeč, okres Domažlice
Obec Velký Malahov, ke které náleží obce Ostromeč a Jivjany, najdeme v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Obec je součástí Svazku Domažlicko.
Zakázkové čalounění Plzeň
Máte doma oblíbené křeslo či sedací soupravu a potah už něco pamatuje? Nemusíte hned kupovat draze nový nábytek. Využijte služeb čalounictví Yvetty Šantarové z Plzně. Dejte svému křeslu druhou šanci.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Ekologické plakety do Německa Plzeň
STK Nepomucká s.r.o. z Plzně nabízí všem vlastníkům automobilů, autobusů, nákladních automobilů i tahačů možnost prodeje ekologické plakety pro povolení vjezdu do nízkoemisních zón na území Německa.
Hotel Ostrý, Železná Ruda, Šumava, ubytování, restaurace
Ubytováni a restauraci v nekuřáckém hotelu nabízí Hotel OSTRÝ *** Hotely Horáková s.r.o., sídlící ve městě Železná Ruda, v rekreační oblasti Šumava.
Monitorování a detekce plynů, hlásiče úniku plynu
Plynové detektory, hlásiče úniku plynu a další spolehlivé a úsporné systémy pro včasné zajištění nebezpečné koncentrace plynu prodává a montuje společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o.