Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Maturitní plesy Plzeň
Pořádáte maturitní ples a hledáte vhodné místo pro jeho konání s velkým sálem, hudbou, osvětlením a dostatečnou kapacitou pro hosty? Ideálním místem je Hudební klub Horní Bříza u Plzně.
Certifikované přípravky na ochranu rostlin, hnojiv a osiv pro zemědělství, velkoobchod
Ochrana rostlin proti škůdcům a chorobám s certifikovanými přípravky, prodej hnojiv a osiv pro zemědělství zajišťuje velkoobchod s agrochemikáliemi AGROSPOL Czech spol. s r.o.
Gymnázium Stříbro
Kvalitní vzdělání osmileté nebo čtyřleté vzdělání zakončené maturitní zkouškou, moderní zázemí pro výuku a kvalifikovaný učitelský sbor nabízí Gymnázium a Obchodní akademie Stříbro.
Kovovýroba a kvalitní zámečnické, svářečské, soustružnické, frézařské práce a obrábění
Zámečnictví Pavel Sládek, firma nacházející se v okrese Rokycany, jež poskytuje kompletní služby v oblasti kovovýroby, dále zámečnické, svářečské, soustružnické a frézařské práce.
Rekuperace Plzeň
Zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu pomocí rekuperačního zařízení dodaného spolehlivou firmou IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji ušetří vaše finance.
Taneční kurzy Plzeň
Největší sál v okrese v Hudebním klubu Horní Bříza u Plzně nabízí ideální zázemí tanečního parketu, míst k sezení pro diváky a baru pro občerstvení k pořádání oblíbených tanečních kurzů.
Šnekové dopravníky
Pro pohodlné a rychlé naskladnění a vyskladnění sypkých materiálů nejen v zemědělství slouží pojízdné nebo zabudované šnekové dopravníky, které prodává společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Plastové uzávěry Plzeň
Plastové uzávěry v mnoha provedeních i barvách pro bezpečné uzavření skleněných i plastových lahví a skleniček prodává společnost Václav Jung – Renwel z Plzně.
Bezpečnostní agentura, ochrana majetku, osob, střežení objektů, detektivní služby
Ochranu majetku, ostrahu osob, střežení objektů, firem, skladů, detektivní služby, bezpečnostní služby při společenských shromážděních poskytuje bezpečnostní agentura High Security s.r.o.
Zakrytování strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, výroba
Opláštění strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, bezpečnostní zakrytování konstrukcí, výrobu, montáž a údržbu zajišťuje společnost CREMER Bohemia s.r.o., Plzeň.
Logistický sklad Domažlice, balení a distribuce optických čoček a brýlí Michael Pachleitner Group
Skladování, balení a distribuci kvalitních rakousko-německých optických čoček a brýlí Michael Pachleitner Group zajišťuje logistický sklad společnosti MP Group Logistics Center, s.r.o., Domažlice.
MPG Logistics s.r.o.
Spolehlivé tlakové senzory, snímače, spínače a termostaty, vyspělá výroba měřící techniky
Trafag, spol. s r.o., firma zaměřující se na přesné mechanické a elektrické přístroje určené pro regulaci a měření tlaku a teploty. Naše výrobky dodáváme do různých průmyslových odvětví.
Výroba jednofázových či třífázových výkonových transformátorů autotransformátorů
ETD transformátory a.s., společnost zabývající se výrobou a dodávkou výkonových transformátorů a autotransformátorů. Vyrábíme transformátory pro železniční průmysl a také reaktory.
ETD TRANSFORMÁTORY a.s.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Hudební klub Plzeň
Hudební klub Horní Bříza u Plzně nabízí své společenské prostory s největším tanečním sálem v okrese k pořádání diskoték, společenských událostí, bálů, koncertů, tanečních kurzů nebo akcí pro děti.
Autoservis Plzeň
Hledáte kvalitní autoservis a jste z Plzně a okolí? Pak neváhejte a zajeďte se přesvědčit o kvalitách služeb nabízených v Autoservis Plzeň-Letná s.r.o., kde je spokojenost zákazníků na prvním místě.
Dopravní stavby, výstavba místních komunikací, silnic, parkovišť a chodníků v Plzni
Společnost Florian servis s.r.o. se zabývá silničním a pozemním stavitelstvím, dále dopravními, pozemními a inženýrskými stavbami. Stavíme chodníky, silnice, parkoviště aj. Sídlíme v Plzni.
Truhlářství z okresu Domažlice zaměřující se na výrobu stylového nábytku, dveří a kuchyní
Zakázková výroba nábytku přímo na míru s truhlářstvím Antonína Šlajse z Domažlic. Stylový nábytek, dveře, schody, ale i moderní kuchyně s netypickými prvky podle vašich představ.
Čističky obilí
Další zpracování obilí po sklizni, oddělení nečistot a přípravu na sušení či uskladnění zajistí čističky obilí s vysokým výkonem a snadnou údržbou, které nabízí společnost CanAgrocz, s.r.o. z Přeštic.
Praktický lékař pro dospělé Sušice
Myslíte na své zdraví a prevenci onemocnění? Pokud bydlíte v Sušici a okolí, neváhejte využít služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé.
Terasové topeniště MILAN Domažlice
Pro vytvoření celoroční příjemné atmosféry, ale také pro grilování, opékání či uzení masa je určeno designové terasové topeniště Milan, které nabízí společnost et EuroTeplo a.s. z Domažlic.
Servis produktů Carrier
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní záruční i pozáruční servis veškerých produktů této značky se zárukou rychlosti a spolehlivosti.
Dotace na tepelná čerpadla Plzeň - Kotlíkové dotace
Společnost Enerfin plus s.r.o. z Plzně je registrovaným dodavatelem v projektu Nová Zelená Úsporám a nabízí pomoc a poradenství zájemcům o kotlíkové dotace na tepelná čerpadla.
Elektromontáže Plzeň
Elektromontážní práce pro byty, rodinné domy, nebytové i průmyslové objekty v komplexním rozsahu nabízí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň.
Pohřeb Plzeňský kraj
Komplexní a vysoce profesionální služby v oblasti pohřebnictví, zajištění pohřbů a pohřebního zboží nabízí pro Plzeňský kraj pohřební služba PIETA s.r.o.