Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Chladírenský servis chladicích a mrazicích zařízení Plzeň, chladící boxy, klimatizace
Chladírenský servis chladicích a mrazicích zařízení Plzeň, chladící boxy, montáž a servis klimatizace, chladicí, mrazicí nábytek, montáž PVC lamelových clon, stěhování a revize chladicích zařízení.
Domovní a průmyslové instalace Plzeň, rozvody voda, topení, plyn, kanalizace, sváření potrubí
Domovní a průmyslové instalace Plzeň, rozvody voda, topení, plyn, kanalizace, sváření potrubí, plynařské práce, topenářské práce, vodoinstalatérské práce, svářečské práce.
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna, léčba otoků, celulitidy
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna,léčba lymfatických otoků, manuální, přístrojové lymfodrenáže, léčba celulitidy, fyzioterapie, individuální ortopedické vložky.
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, montáže a demontáže lešení
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, externí montáže a demontáže lešení, trubkové lešení, montáže všech druhů lešení - firma SOOS.
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, prevence
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, mamografické preventivní vyšetření žen, biopsie prsu tenkou jehlou FNB, ultrazvukové vyšetření, duktografie.
Mediray, s.r.o.
Technické a evidenční prohlídky Plzeň, pravidelné prohlídky vozidel, osobní, nákladní, motocykl
Technické a evidenční prohlídky Plzeň, pravidelné prohlídky vozidel dle zákona, osobní, nákladní, motocykl, přívěs brzděný i speciální, prohlídky přestaveb vozů i na LPG/ CNG.
Geodet Tachov - kompletní geodetické a zeměměřické práce
Potřebujete vytyčit pozemek a hledáte zkušeného geodeta? Neváhejte a oslovte geodetickou kancelář v Tachově, která nabízí kompletní geodetické a zeměměřické práce.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Léčebná a preventivní péče - MUDr. Olga Nikodemová, praktická lékařka v Sušici
Sháníte zkušeného a zodpovědného praktického lékaře ze Sušice? Pak je zde pro Vás ordinace praktické lékařky MUDr. Olga Nikodemové, kterou najdete v Sušici na náměstí Svobody v budově polikliniky.
Stájové rošty z betonu Klatovy - dlouhá životnost materiálu.
Vlastníte prasata a sháníte betonové stájové rošty? U nás jste správně! Zabýváme se výrobou betonových stájových roštů pro prasata, skot a telata.
Dodávky vzduchotechniky a klimatizace Plzeň, projektové činnosti, záruční servis
Kompletní dodávka a servis vzduchotechniky a klimatizace dle přání a požadavků zákazníka od společnosti IPC Klima s.r.o. se sídlem Klementa 1257, 330 23 Nýřany.
Oční centrum Plzeň, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček
Oční centrum Plzeň, oční ambulance, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček, korekce očních vad - OFTA s.r.o. Plzeň
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin, monitoring krevního tlaku - MUDr. Olga Nikodemová
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, dokumentace
Geodetická kancelář Bor, geodézie, vytyčení hranic pozemku, zaměřování, geometrické plány, vyhotovení dokumentace, digitální mapy, zaměření inženýrských sítí,Radek Petrášek GEODETICKÁ KANCELÁŘ Tachov
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Projektování a instalace biostanic Domažlice
Zájem o výstavbu biostanic v České republice v posledních letech stoupá. Kvalitně zpracovaný projekt a instalaci Vám nabízí společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích.
Servis systémů požární ochrany Plzeň
Potřebujete servis pro požární ochranu budov a objektů? Poskytujeme kompletní služby v zajištění požární ochrany, servis a kontrolu požárních systémů.
Seaspol - servis, s.r.o.
Z historie obce Křelovice - první písemná zmínka o obci pochází z roku 1379.
Obec Křelovice se nachází v okrese Pelhřimov v Kraji Vysočina. Žije zde 340 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází již z roku 1379.
Veterinární ambulance Kleisslova - nadstandardní péče pro Vaše mazlíčky
Sháníte pro svého zvířecího mazlíčka nadstandardní veterinární péči a jste z okolí Plzně? Kontaktujte naši veterinární kliniku Kleisslova v Plzni.
Ambulance bez čekání, všeobecné praktické lékařství Domažlice
Ordinace bez čekání, ambulance praktického lékaře pro dospělé, provádíme preventivní prohlídky, očkování, vyšetření EKG a také vyšetření glykemie, INR a CRP.
Všeobecné praktické lékařství Pod Korábem, s.r.o.
Pamětihodnosti obce Mnichov, okres Domažlice
Obec Mnichov se nachází v jižním Českém lese v údolí potoka Pivoňky, zhruba 2 km jihozápadně od města Poběžovice.
Největší bioptická a cytologická laboratoř, genetické oddělení Plzeň
Největší akreditovaná bioptická laboratoř, vyšetření cytologie, biopsie, molekulární genetiky, diagnostika nádorů, koronavirus - Bioptická laboratoř s.r.o. Plzeň
Revize zdvihacích a jeřábních zařízení Plzeň
Firma JOKR se zaměřuje na distribuci, opravy zdvihacích a jeřábních strojů, revize zařízení, školení jeřábníků a vazačů.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Turistické zajímavosti obce Oselec v Plzeňském kraji, barokní architektura, zámek
Vydejte se poznat v obci Oselce barokní architekturu, projděte se anglickým parkem nebo procházkou na Markétin vrch minete památnou oseleckou lípu s obvodem kmene 525 cm.
Advokátní kancelář, právní služby, zastupování před soudy, kupní a darovací smlouvy Plzeň
Komplexní právní služby v oblasti občanského, rodinného, obchodního, pracovního, závazkového a insolvenčního práva i práva k nemovitostem.
Technické kontroly individuálně dovezených vozidel z EU a USA, Plzeň
Kontroly motocyklů, osobních a nákladních vozidel a přívěsů, těsnost souprav CNG, výpis technických dat a evidenční prohlídka zahraničních dokladů od firmy STK Nepomucká, s.r.o., Plzeň.