Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Kovovýroba Plzeň, svařování, lisování a povrchová úprava výrobků
Zámečnické výrobky dle přání a požadavků zákazníka od kovoobráběcí společnosti Meta Plzeň, s.r.o. se sídlem Hřbitovní 31, 312 00 Plzeň.
Prodej DC/DC měniče Plzeň - stejnosměrný měnič, elektronický měnič napětí
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. se zabývá prodejem DC/DC měničů. DC/DC měniče neboli stejnosměrné měniče dodáváme od několika výrobců.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Deratizace Tachov, odborná likvidace hlodavců, potkanů, štěnic, blech i vos, dezinfekce
Profesionální likvidaci, hubení a odchyt veškerých hlodavců včetně hmyzu provádí společnost Martin Ledvina - deratizační služby z Tachova. Zbavíme Vás všech nevítaných návštěvníků.
Opravy jeřábů Plzeň
Neobejde se vaše práce bez jeřábu nebo jiného zdvihacího zařízení a je zrovna porouchané? O profesionální opravu se postará společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Výklad karet, esoterika i léčitelství, věštkyně a kartářka Plzeň, telepatie a čtení z ruky
Věštění budoucnosti z křišťálové koule i kávové sedliny provádí Ivana Regina Kupcová Sádlová z Kozolup u Plzně. Poskytujeme prvotřídní esoterické služby včetně seminářů a kurzů.
Město Domažlice, kultura, památky, turistika
Město Domažlice v západních Čechách patří k největším turistickým lákadlům této oblasti především díky kultuře, památkám a krásné krajině.
Dvoutřídní mateřská škola se zaměřením na logopedickou prevenci a čtenářskou pregramotnost
Kvalitní předškolní vzdělávání poskytuje MŠ Trhanov z okresu Domažlice. Společně s dětmi se zapojujeme do zajímavých projektů, pracujeme na rozvoji jejich řečových a pohybových dovedností.
STK pro auta, dodávky, motocykly a přívěsné vozíky Klatovy
STK osobních a dodávkových automobilů, motocyklů, přívěsných vozíků, STK vozidel dovezených ze zahraničí, ale i měření emisí nabízí RAMALE s.r.o. v Klatovech.
Projekční činnost, komplexní služby na projektech po celé republice
Firma AREA group s.r.o. z Plzně originálně navrhne a vyprojektuje Váš rodinný či bytový dům, administrativní celek, sportovní a relaxační areál nebo průmyslový komplex.
Nová pracovní příležitost, řidič dodávky Plzeň
Společnost Florian servis s.r.o. Plzeň na pracovní pozici řidiče dodávky přijme spolehlivého člověka s řidičským oprávněním skupiny B a zkušenostmi ve stavebnictví.
Nákladní doprava a přeprava sypkých materiálů, Klatovy
Transportní služby v tuzemsku nákladními vozidly se sklápěcími návěsy, přesuny sypkých hmot a stavebních prvků realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.
Výroba a prodej transportních dopravních řetězů
Společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej transportních dopravních řetězů. Sídlo společnosti najdete v Srbicích č.p. 19 v okr. Domažlice v Plzeňském kraji.
Rozvaděče na zakázku, elektroměrné skříně Rokycany
Výrobu rozvaděčů přímo na zakázku dle přání zákazníka či investora nabízí společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o. se sídlem v Mlečicích č.p. 45 v okrese Rokycany v Plzeňském kraji.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Lité betonové vyztužené podlahy Plzeň
Lité betonové polohlazené podlahy do každé budovy, které jsou ideální pod dlažby, koberce a PVC realizuje společnost Jiřího Piňose – Podlahy snadno.
Jiří Piňos
Přeprava sypkých materiálů Klatovy, písek, štěrk, kamenivo
Dovoz sypkých materiálů po celé České republice sklápěčskými návěsy, prodej písku, štěrku a kamení na stavby realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.
Městys Chudenice, zajímavá příroda, památky, turistika
Městys Chudenice v Plzeňském kraji je plné zajímavých památek a krásné přírody, která láká turisty řadou cyklotras po nichž zavítáte k NPP Americká zahrada a zámku.
Potrubářská činnost, montáže a opravy potrubních systémů
Potrubářská činnost, montáž plynového potrubí, potrubních systémů pro potravinářský a chemický průmysl, plynových přípojek a zařízení realizuje SWE Technologies a.s., Plzeň.
Uhličitá koupel pro regeneraci, proti stresu a migréně, Plzeň
Vyzkoušejte unikátní uhličitou koupel v ordinaci Ivany Bäumlové v Plzni na ul. Francouzská třída 2080/4. Procedura, která blahodárně působí na Vaše zdraví a uleví od Vašich zdravotních problémů.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Vedení účetnictví a personální agendy, zpracování daňových přiznání
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, kompletní vedení personální agendy a další ekonomické služby Vám poskytne ÚČETNÍ A MZDOVÁ KANCELÁŘ s.r.o. v Plzni na ul. Sedláčkova 32.
Penzion a turistická ubytovna Hradec, ubytování s restaurací v klidném venkovském prostředí
Příjemné ubytování v malé vesnici u Plzně poskytuje PENZION HRADEC s.r.o. Připraveny máme stylové pokoje a apartmány s vlastním i sdíleným sociálním zařízením.
Edukativní dřevěné hračky z Klatov, hračky s pohádkovými postavičkami
Dřevěné edukativní české hračky s pohádkovými postavami k přiblížení poznávání okolního světa, motorické skládanky, nástroje, puzzle vyrábí Bino Europe k.s., Klatovy.
Osazování desek plošných spojů, pájení, napouštění, testování
Desky plošných spojů pro elektronická zařízení jejich osazování, pájení a následné měření, zkoušení a kontrolování provádí společnost ALLTRONIC, Plzeň.
Developerská činnost, architektonická řešení, projekce staveb
Developerská činnost, výstavba a prodej rodinných a bytových domů, komerčních prostor jejich architektonické řešení a stavební projekci vykonává AREA group s.r.o., Plzeň.
STYROBALL - tepelná a akustická izolace Rokycany
Izolace obytných a průmyslových budov, vodních nádrží a saun tepelnou a akustickou polystyrénovou izolaci STYROBALL společností Petr Tyml, Rokycany.
Stříkací technika a vybavení lakoven, nové vzduchové trysky, Plzeň
Inovované produkty stříkací techniky se vzduchovými tryskami XLINE, které jsou vhodné do lakoven, glazoven a jiných stříkacích dílen, Vám dodá společnost Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň