Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Přesné plastové výlisky, lisování, zpracování, montování do sestav
Zakázkovou výrobu výlisků z plastických hmot včetně potisku Vašeho loga Vám poskytne společnost EVRA, spol. s r.o. se sídlem Hrbov 45 ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou.
Hliníkové konstrukce, speciální profily a příslušenství
Jediný český výrobce hliníkových konstrukčních systémů – to je ALUTEC KK s.r.o. Firma s dlouholetou tradicí na trhu. Navštivte náš e-shop nebo přijďte osobně do Čelákovic – Záluží.
Výroba lisovacích nástrojů s dispozicí vlastními nástrojárnami Liberec
Zabýváme se výrobou a dodávkami vysoce kvalitních nástrojů, které jsou vyrobeny podle přísného interního standardu se snadnou údržbou - KV FINAL, s.r.o. Liberec
Kovové polotovary pro průmyslová odvětví, prodej, sklad Brno
Plechy, trubky a tyče z různých kovů pro strojírenský, stavebnický, potravinářský a ropný průmysl prodává společnost BIBUS METALS s.r.o., Brno.
Sušené konstrukční hranoly KVH, DUO a BSH Náchod - Pro výrobu trámových konstrukcí
Zabýváme se výrobou kvalitních sušených hranolů KVH, DUO a BSH. Zejména je doporučujeme pro výrobu trámových konstrukcí - IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Koncovky madel, záslepky na nerezová zábradlí - prodej příslušenství na e-shopu
Na e-shopu Anděl CZ pohodlně nakoupíte veškeré příslušenství na nerezová zábradlí, jako jsou koncovky madel, záslepky a další komponenty.
Anděl CZ, s.r.o.
Přírodní protierozní geotextilie z juty a kokosu, Praha
Geotextílie pro zabránění eroze svahů, přírodní geotextílie z kokosového a jutového vlákna, příslušenství pro uchycení jako ocelové skoby J a U tvarů dodává Daer, s.r.o., Praha.
Nerezové děrované a dekorativní plechy | Paskov - Ostrava
Kvalitní děrované a dekorativní nerezové plechy naleznete v našem katalogu.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Lisování plastů a výlisků pro automobilový a elektrotechnický průmysl, výroba, montáž
Specialisty na vstřikování plastů naleznete u společnosti Gaudium Industrialis s.r.o. se sídlem v Oloví u Sokolova. Lisujeme plasty a výlisky, poskytujeme služby v oblasti náhradního plnění.
Gaudium Industrialis s.r.o.
Otěruvzdorná, vysokopevnostní ocel, zpracování plechů, Hodonín
Plechy z kvalitní oceli, vysokopevnostní, neprůstřelné a nástrojové plechy, prodej, dodávka a zpracování realizuje společnost GAMA OCEL, spol. s r. o., sídlící v Hodoníně.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Lisované ocelové plechy pro automobilový průmysl i další odvětví
Lisované ocelové plechy vyrábí naše firma HS Umformtechnik s dlouholetou tradicí. Zabezpečujeme výrobu součástí lisováním za studena z ocelového, nerezového a hliníkového plechu.
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Výroba schodišť a zábradlí Ústí nad Orlicí
Nabízíme malosériovou zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí - UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Žamberk, Letohrad
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Paskov - Ostrava
Dodáme kvalitní hutní antikorozní výrobky z různé oceli. Pracujeme s kovem žáruvzdorným, austenitickým, martenzitickým, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Soustružení a hoblování dřeva, drobné výrobky a polotovary ze dřeva
Výrobou schodišť, drobných výrobků a polotovarů ze dřeva, soustružením, i hoblováním dřeva se zabývá specialista v oboru firma DIKADESIGN s.r.o., z okresu Znojmo.
Nástrojárna, konstrukce a výroba vstřikovacích forem plastových dílů, zpracování návrhu
Výrobou vstřikovacích forem pro sériovou produkci i prototypové plastové díly se zabývá energicky se rozvíjející společnost Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o. se sídlem v Olšanech u Prostějova.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Značkové parapety venkovní Praha – elegantní a odolné
Širokou nabídku značkových venkovních parapetů v elegantním designu se zárukou odolnosti proti povětrnostním vlivům nabízí společnost MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Lehké, bezpečné a především výkonné plastové palety pro Vaši logistiku
Plastová paleta Rackpal® 1208M společnosti Schoeller Allibert je silnější, ale lehčí než většina palet na trhu, využívá se hlavně v logistice - potravinářský průmysl, e-commerce, retail, automotive.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Trapézové plechy jako opláštění kontejnerů, stavebních buněk, modulárních staveb
Pořiďte si trapézové plechy od firmy Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, které využijete jako kvalitní opláštění kontejnerů, buněk či modulárních staveb.
Výroba, dodávka schodišť, dřevěné součásti na výrobu schodišť-šprušle, sloupky, madla
Výroba a dodávka schodiště, sloupky, šprušle, madla celodřevěné, v kombinaci s nerezí a další výrobky poskytuje firma DIKADESIGN s.r.o. z Višňové v okresu Znojmo.
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Brno
Dodáme Vám kvalitní ploché korozivzdorné produkty z různých typů oceli. Pracujeme s kovem austenitickým, martenzitickým, žáruvzdorným, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Zpracování BCF příze z polyamidu, PA vláken pro výrobu koberců
Zpracování BCF příze z polyamidu, polyamidových PA vláken pro výrobu koberců, závěsů, oděvů, motorových komponentů či umělých trávníků realizuje LOGIT, s.r.o.