Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Dřevěné profily-rámy do dveří, rámečky
Široký sortiment rámů, rámečků do dveří, kvaliní provedení, dřevěné profily lišt dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej zatravňovacích rohoží a dlažeb, které mohou být plastové, zátěžové či gumové
Velký výběr zatravňovacích i zátěžových rohoží, které jsou buď plastové či gumové, najdete na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. Ostrava. Rohože pomáhají zpevnit podklad na zahradě či příjezdové cestě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
BlackCard s.r.o. - Ostrava (Moravskoslezský kraj)
Česká společnost BlackCard s.r.o. se sídlem v Ostravě se již více než 20 let zabývá výrobou plastových karet a doplňků pro zákazníky nejen v ČR, ale i v zemích EU a mimo Evropu.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Technické tkaniny ze skelné příze, sklotkaniny ze skleněných vláken-prodej
Tkalcovna UNIQUE Textiles z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin ze skelné příze - sklotkaniny různých gramáží ze skleněných vláken.
Ochranné průhledné přepážky na míru Praha
Průhledné zábrany z polykarbonátu či plexiskla, mobilní zábrany do provozoven obchodů či kanceláří na zakázku zhotovuje společnost MOOS s.r.o.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Nábytková dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám - nový materiál FENIX s nanočásticemi
Společnost Trachea Holešov přichází s novinkou mezi nábytkovými dvířky, jde o materiál FENIX s nanočásticemi. Díky tomu jsou dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám a mají široké využití.
Vyvýšené záhony na balkon či terasu Pardubice, vyvýšený záhon umožní zahradničení bez ohýbání
Je tu čas na zahradničení a spolu s tím i naše mimořádné vyvýšené záhony z materiálu Traplast, pěstování zeleniny či bylinek bez ohýbání!
SINOP SMP s.r.o. - České Budějovice
Společnost SINOM SMP s.r.o se zabývá výrobou plechových dílů.
SINOP SMP s.r.o.
Listové pružiny s okem nebo hákem - výroba
Společnost SV výrobní v Prostějově, s.r.o. vyrábí listové pružiny nejvyšší kvality pro různá odvětví. Výrobu a dodávku listových pružin zajistíme pro celou Českou i Slovenskou republiku i zahraničí.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača
Váš specialista na ocel a neželezité kovy i další průmyslové materiály
Chcete se v dnešní nejisté době spolehnout na služby prověřeného dodavatele pro vaši průmyslovou výrobu? Nechcete již riskovat zpackané dodávky materiálu či promarněné termíny dodání?
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Lakovaná patina - T.lacq nábytková dvířka s matným povrchem do rustikálních interiérů
Společnost Trachea a.s.doplňuje stále typy nábytkových dvířek, lakovaná patina je vhodná do rustikálních interiérů - jde o dvířka T.lacq s matným povrchem.
Stroje na kompletaci plastových výrobků, montáž, skládání - volné výrobní kapacity
Volné výrobní kapacity na stroje pro kompletaci plastových výrobků, jejich montáž a skládání má společnost Josefa Krčmy ve Vsetíně, která ve Zlínském kraji funguje již od roku 1995.
Josef Krčma - lisovna plastů
Textilní výroba Semily, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil, bavlněné dětské pleny, osušky
Naše firma ze Semil se zabývá profesionální textilní výrobou, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil a technické i oděvní textilie, bavlněné dětské pleny a osušky.
Dřevěné produkty na přání zákazníka – rámy do dveří, lišty pro výrobu oken, profily zimních zahrad
Dřevěné produkty pro další zpracování na přání zákazníka vyrábí firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY. Na zakázku vyrobíme rámy do dveří, lišty pro výrobu oken i profily pro zimní zahrady.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Tkané rovingové, skelné pásky, tkaniny-výroba, šití na zakázku
Na zakázku vyrobí tkané skelné a rovingové pásky a další skelné tkaniny Tkalcovna UNIQUE Textiles. Výroba je umístěna v Holešově - region Kroměříž, Zlínský kraj.
Kari sítě – výztužné vložky do betonu vhodné  do základových desek nebo betonových podlah
U společnosti GAVENDA s.r.o., pořídíte kari sítě do betonu, vhodné k vyztužení základových desek a betonových podlah. Svařované sítě do betonu zvýší nosnost a zabrání deformaci stavebních prvků.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Výroba revizních dvířek Praha, revizní dvířka všech možných rozměrů, tvarů a provedení
Naše firma se zabývá výrobou a prodejem revizních dvířek na všechny možné rozměry, tvary a provedení, do zdiva, do sádrokartonové konstrukce, protipožární provedení, s možností zamknutí.
Kuželové pružiny pásové - evolutní, výroba na míru
SV výrobní, s.r.o. Prostějov (Olomouc) je firma s vysokou kvalitou vyráběných produktů a dlouhodobou výrobní zkušeností - zajistí výrobu kuželových pásových neboli evolutních pružin na míru.
Sloupky pro nerezová zábradlí
Kvalitní příslušenství a komponenty, jako jsou například sloupky pro nerezová zábradlí, zakoupíte u výrobce zábradlí Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba izolační netkané textilie pro automotive - termoregulační, akustická
Společnost SALIX INTERNATIONAL a.s. Zlín vyrábí izolační netkané textilie pro automotive, které mají vliv jak na lepší termoregulaci ve vozidle i zlepšení akustických vlastností vozu.
Výroba a distribuce průmyslových plynů Praha, plyny pro mnoho výrobních odvětví
Naše firma vyrábí a dodává technické, medicinální a speciální plyny pro použití v mnoha výrobních odvětvích od výroby potravin po automobilový průmysl.
Prodej hutního materiálu, nerezové materiály Nový Jičín, nerez plechy, trubky, tyče, profily, jekly
Nabízíme velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitních nerezových materiálů, nerezové plechy, trubky, tyče, profily, jekly a další do všech odvětvích průmyslu.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Hutní a železářské materiály – profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky a příruby
Hutní a železářské materiály zakoupíte v okolí Jihlavy a Třebíče v prodejně TRADE LUKÁŠ s.r.o. Najdete u nás profily, jekly, úhelníky, plechy, trubky i příruby.