Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Trapézové plechy na střechu, fasádu, jako střešní krytina - výroba, prodej
Trapézové plechy na střechu, fasádu i jako střešní krytinu dodá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která se zabývá prodejem i jejich výrobou.
Soustružené díly ze dřeva, dřevěné hračky, nábytkové úchytky, vyspravovací dřevomateriály
Dřevěné konstrukce i spojovací materiál různého typu Vám dodá společnost Vlček Jiří s.r.o. z Čestic. Vyrábíme dřevěné hračky, úchyty a další okrasné díly vhodné pro restaurování i zdobení nábytku.
Profesionální výroba a prodej trapézových plechů za nízkou pořizovací cenu
Profesionální výrobou a prodejem trapézových plechů za nízkou pořizovací cenu se zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která je specialistou ve svém oboru.
Hutní nerezový materiál prodej podle specifických požadavků a rozměrů a rychlé dodání
Společnost Italinox je špičkovým prodejcem a dodavatelem nerezového hutního materiálu standardních i specifických rozměrů a profilů s rychlým dodáním.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Kusová malosériová výroba přesných dílců a jiných kovových prototypů
O kusovou malosériovou výrobu přesných dílců a jiných kovových prototypů se vám postará firma DI Industrial s.r.o. z Brna, která dbá na vysokou kvalitu svých produktů i výrobních procesů.
Velkoobchod, prodej gelcoaty, polyesterové pryskyřice základní, speciální - suroviny pro výrobu vyztužených plastů
Společnost POLYVIA NOVA, spol. s r.o. je velkoobchodní dodavatel surovin pro výrobu vyztužených plastů se sídlem ve Vizovicích nedaleko Zlína. Mezi produkty jsou i gelcoaty a polyesterové pryskyřice.
Zastřešení pomocí trapézových plechů - výroba na míru od spolehlivé zlínské firmy
Zastřešení průmyslové stavby, rodinného domy či jiného objektu lze řešit pomocí trapézových plechů. Jako dodavatele můžete oslovit společnost Trapézy Soukup s.r.o., spolehlivou firmu ze Zlína.
Výroba a soustružení šprušlí – celodřevěné, kombinované s nerezí
Celodřevěné šprušle nebo šprušle vyrobené v kombinaci s nerezí v různých designech nebo v designu podle přání zákazníka vyrábí a dodává společnost DIKADESIGN s.r.o.
Polykarbonátové desky Česká Třebová – zdarma řežeme libovolné rozměry
Polykarbonátové desky dodáváme v široké škále provedení a tlouštěk, Eshop prodej komůrkové polykarbonátové desky nebo polykarbonátové desky plné - KLAHOS spol.s r.o. Česká Třebová
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Kompletní okapový systém pro vaši střechu – včetně žlabů a svodů
Pestré barevné provedení okapového systému Legos, okapy jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu s oboustranným potahem - LEGOS s.r.o. Kolín
Plechy podestové, slzičkové v mnoha rozměrech prodej Praha - povrch Man – Mandorla
Sháníte nerezové podestové plechy ve špičkové kvalitě? Firma ITALINOX s.r.o. pobočka Praha prodává nerezové podestové slzičkové plechy s povrchem man (Mandorla) v mnoha rozměrech a tloušťkách.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Venkovní a vnitřní okenní parapety – široká škála dekorů
Okenní doplňky, jako jsou vnitřní a venkovní okenní parapety v široké škále dekorů prodává v okolí dačic a Slavonic firma Okna Bastl.
Plachty na míru, zakázková výroba plachet proti dešti, slunci, na altány, stroje a jiné věci
Kvalitní plachty na Váš altán i různé stroje Vám přímo na míru vyrobí i namontuje společnost Jakub Kundrata z Ratíškovic u Hodonína. Ochráníme Vaše sezónní věci i posezení před všemi nešvary počasí.
Recyklace plastového odpadu, termoplastů, výroba regranulátů
Zpracování termoplastů, recyklace plastového odpadu, výrobu a prodej regranulátů jako polotovar pro další výrobu realizuje společnost ESTAMPA s.r.o., Jičín.
Čalounické potřeby Praha – prodej látek, molitanů a nářadí
Bohatá nabídka čalounických potřeb od společnosti Eifler, spol.s.r.o. Možnost rozvozu libovolných čalounických potřeb po Praze.
Galanterní klempířství-dekorativní, ozdobné klempířské prvky
V oboru galanterní klempířství působí Josef Kolínek z regionu Kroměříž. Vyrobí dekorativní, ozdobné klempířské prvky na zakázku z různých druhů plechu.
Získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kovových hadic
Slavíme 20 let od vzniku firmy a chceme všem dát na vědomí, že patříme do skupiny společností s nejvyšší úrovní kredibility v České republice - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Frézované zapuštěné úchytky pro kuchyňská dvířka a kuchyně
Firma Draft Inc., s.r.o. v Brně nově vyrábí zapuštěné frézované úchytky praktického stylu, které moderně, elegantně a svěže doplní Vaše kuchyně a kuchyňské dvířka.
Návrh hadic a kompenzátorů v oboru inženýringu s podporou CAD programu
Svým klientům rádi zpracujeme návrh na výrobu hadic a kompenzátorů a to vše s podporou CAD programů pro strojní inženýrství.
Kvalitní vysokotlaké nerezové hadice
Nerezové hadice vyrábíme z různých typů vlnovců - s běžným kruhovým vlněním nebo s úzkým kruhovým vlněním - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
K vyrobeným dřevěným výrobků vám zajistíme i vlastní dopravu
Kromě samotné výroby dřevěných výrobků, polotovarů včetně povrchových úprav vám zaručí firma DIKADESIGN, s.r.o. ze Znojma i zajištění dopravy, jež je realizována vlastní dodávkou a přepravní službou.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Vakuové tvarování s výrobou vakuových výlisků z thermoplastů, díly pro automobilový průmysl
Kompletní služby vakuového tvarování od návrhu až po hotový výrobek Vám poskytne společnost PAJR s.r.o. z Mladé Boleslavi. Kvalitní díly a formy pro automobilový průmysl.
Výroba lisovaných ocelových plechových výlisků Chomutov - díly také z nerezu a hliníku
Výrobu lisovaných ocelových plechových výlisků v Chomutově zajišťuje společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. Naše výrobky jsou především dodávány do automobilového průmyslu.
Služby pro truhláře a nábytkáře, kuchyňská lakovaná dvířka, lakované nábytkové dílce
Pro truhláře a nábytkáře vyrobíme a profesionálně nalakujeme. Kuchyňská lakovaná dvířka, lakované kuchyňské dílce, lakované nábytkové dílce.