Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Vnitřní dřevotřískové parapety Praha – krásný vzhled, dlouhá životnost a snadná údržba
Elegantní vnitřní dřevotřískové parapety v mnoha trendy odstínech pro dokonalé sladění s interiérem vnitřního prostoru nabízí a dodává společnost MYSTIC DISTRIBUTION s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Kvalitní plastová terasa z rýhované desky Traplast má dlouhou životnost
Zabýváme se recyklací plastových odpadů, jsme přední výrobce kvalitních výrobků z recyklovaného plastu Traplast, výroba kvalitních plastových teras - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Venkovní trvalá a ekologická  WPC dlažba
Dodáváme velmi kvalitní, trvanlivé a ekologické venkovní podlahy, WPC dlažba vám vykouzlí dokonalé zahradní zázemí - WIGO spol. s r.o. Pardubice
PROGRES OCEL – velkoobchod hutního materiálu Hradec Králové
V našem sortimentu naleznete ocelové plechy a výpalky určené pro výrobu ocelových konstrukcí, tlakových nádob, svařovacích rour a mnoho dalšího.
Profilování plechů Praha - Stavění falců- využití moderních strojů
Služby profilování plechů a stavění falců nabízí společnost KERAMET, spol. s r.o. s vlastní provozovnou nedaleko Prahy vybavenou moderním profilovacím strojem SCHLEBACH Mini-Prof-Plus.
Podlahové lišty a prahy na míru - dekorativní a čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou
Pro čisté ukončení přechodu mezi podlahou a stěnou jsou nejlepším řešením podlahové lišty a prahy, které vám zajistí na míru společnost HARMONIE DESIGN ve Vsetíně.
Ocelový systém typové řady Hamco Multi-Plate pro mosty, podjezdy, tunely, výhradní prodej
Kvalitní ocelové důlní výztuže, řetězy a záchytné systémy pro komunikace Vám dodá léty ověřená společnost, výhradní prodejce ocelových výrobků Hamco Multi-Plate, EKON, spol. s r.o. z Prahy.
Ocel, ocelové výrobky velkoobchod - tenké i tlusté plechy válcované za tepla
OCELSERVIS CZ, s.r.o. má v nákupu, prodeji a zpracování ocelových výrobků, ale i veškerých hutních materiálů mnohaleté zkušenosti. Jsme moderním a rozvíjejícím se velkoobchodem.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Italinox – váš spolehlivý dodavatel kvalitního hutního materiálu
Zabýváme se velko i maloobchodním prodejem vysoce kvalitního hutního nerezového materiálu. Pokud někdo ví, jak zacházet s ocelí, pak jsme to my.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
TABOND, pojivý modifikátor různorodých materiálů s využitím ve stavebnictví a průmyslu
Spojení odlišných materiálů používaných ve vícevrstevných výrobcích nebo v plněných a spojených kompaundech, to jsou mimořádné technologie firmy SILON s.r.o. z Plané nad Lužicí.
SILON s.r.o. plastové směsi
Výroba zateplovací dveřní závěsy, protiprůvanové zábrany
Společnost ARNAK s.r.o. se v rámci internetového obchodu i kamenné prodejny v Ostravě - Přívozu zabývá především výrobou a prodejem zateplovacích dveřních závěsů a krycích plachet všech druhů.
Arnak s.r.o.
Hutní materiál Pardubice - kruhová, čtvercová, plochá ocel, jekly, ocelové trubky
V Pardubicích a jeho okolí nabízí k prodeji ocelové plechy, nosiče, profily nebo trubky společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o. Vyberte si z širokého výběru hutního materiálu.
Nerezové tyče Praha - profily kruhové, ploché, čtvercové a šestihranné
Nerezové tyče s profily kruhovými, čtvercovými, šestihranné a ploché v různých délkách naleznete v naší prodejně v Praze.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Prodej hutního materiálu - železa, plechů, trubek, jeklů, tažené, profilové oceli
Zámečnictví Smolinka Kroměříž se mimo jiné zabývá prodejem hutního materiálu - železa, plechů, trubek, jeklů, tažené a profilové oceli.
Výroba ocelové dráty, lisované a žebérkové pletivo, svařované, armovací sítě
Společnost SITAP, s.r.o. vyrábí ocelové dráty, žebérkové pletivo, lisované pletivo-jednostranně, oboustranně, svařované a armovací sítě. Sídlo i výroba je v Horním Újezdě v regionu Přerov.
Výroba ocelového drátu, armovací, svařované sítě
Ocelové dráty, armovací a svařované sítě seženete ve firmě SITAP nedaleko Přerova. Využít můžete také eshopu nebo nás jednoduše navštivte.
Prodej hutních materiálů, bezešvé, svařované trubky, příslušenství, ohyby, přechody
Zajišťujeme v Hradci Králové prodej hutních materiálů mezi něž patřící bezešvé, svařované trubky, příslušné příslušenství, různé ohyby, přechody a další.
Trubky čtvercové obdélníkové prodej Praha
Společnost ITALINOX spol.s r.o. nabízí k prodeji trubky čtvercové a obdélníkové.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Hliníkové eloxované profily – s povrchovou úpravou elox chránící před oxidací
Hliníkové eloxované profily chráněné před oxidací díky chemicko-tepelné povrchové úpravě nově nabízí společnost KERAMET, spol. s r.o. z Prahy.
MQG 150 - plechy k utěsnění spár Most – extrémně vysoká účinnost
Pro spolehlivé utěsnění pracovních spár a oddělení pracovních rastrů nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu vysoce účinný plech s označením MQG 150.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Prodej hutního materiálu, ocelových plechů nebo plechů z konstrukčních ocelí
Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem hutního materiálu, jako jsou ocelové plechy, lodní plechy nebo plechy z konstrukční oceli.
Výroba a prodej vyvařovacích dřezů pro restaurace a bary Praha
Společnost Italinox spol.s.r.o. vyrábí vevařovací dřezy, které se používají při konstrukci speciálních mycích desek.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Klempířství - zakázková výroba profilů z plechů - chráněné pracoviště
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. z Ostravy založila specializované chráněné pracoviště KST PROFILO s.r.o. Jedná se o klempířskou dílnu, která se zabývá zakázkovou výrobou profilů z plechů.