Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Tlakové hadice vlnovcové hadice výfukové hadice nerezové hadice.
Specializujeme se na výrobu a dodávku průmyslových hadic - Firma RATTAY Liberec.
Plastové uzávěry Plzeň
Plastové uzávěry v mnoha provedeních i barvách pro bezpečné uzavření skleněných i plastových lahví a skleniček prodává společnost Václav Jung – Renwel z Plzně.
Svařované a armovací sítě - výroba, prodej, eshop
Chystáte-li se oplotit svůj pozemek nebo hledáte vhodné sítě pro stavební účely, pak navštivte eshop firmy SITAP, která je výrobcem ocelových drátů, pletiva a svařovaných a armovacích sítí.
Zakázková kovovýroba se zaměřením na zpracování plechu, plechových dílů pro řídicí techniku
Společnost PDS – Servis Kovo, s.r.o. se specializací na zakázkovou výrobu plechových dílů, komponentů pro různou techniku a řídicí systémy. Zaměřujeme se na sériovou výrobu i na výrobu prototypů.
Barviva, pigmenty, aditiva, výroba koncentrátů pro plastikářský průmysl
Barviva, pigmenty, aditiva, masterbach pro plastikářský průmysl, výrobny plastových obalů a zušlechtění plastů vyvíjí a vyrábí společnost Gabriel-Chemie Bohemia s.r.o.
Výroba práškových plastů recyklací plastových odpadů
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu práškových plastů. Práškové plasty získané recyklací plastových odpadů z výroby jsou určeny k prodeji v ČR i do zahraničí.
Hutní materiál, železo,  plechy, trubky - prodej
Sháníte-li železo, plechy, trubky či střešní krytiny a jste z okolí Přerova, pak se obraťte na firmu Hutní materiál - Zdeněk Fojtů, kde naleznete vše potřebné.
Prodej trubkové oblouky, ohyby, přechody, T-kusy a třmeny
Velkoobchodní, maloobchodní prodej hutních materiálů - Bezešvé a svařované trubky, a příslušenství jako trubkové oblouky, ohyby, přechody, T-kusy a třmeny.
Napěněné polystyrenové kuličky - plnící materiál pro sedací pytle a vaky
Napěněné polystyrenové kuličky jsou vhodné jako plnící materiál pro sedací pytle nebo vaky. Na jejich výrobu se specializuje společnost SEPAS a.s., která sídlí nedaleko Vsetína.
Nákup a prodej plechů, výpalků, trubek a profilové oceli dle požadavků českých i zahraničních norem
Nosnými produkty jsou ocelové plechy a výpalky pro výrobu ocelových konstrukcí, tlakových nádob, svařovaných rour, zařízení a strojů pro obnovitelné zdroje energie - PROGRES OCEL Hradec Králové
Polystyrenové vánoční výlisky - věnečky, zvonky, koule k výrobě dekorací
Z polystyrenových výlisků ve tvaru věnečku, zvonku nebo koule vytvoříte krásné vánoční dekorace - na výrobu a prodej těchto polystyrenových výlisků se specializuje firma SEPAS a.s.
Tvarové výpalky, válcování, pálení plechů, velkoobchod - hutní materiál
Na výrobu tvarových výpalků, válcování, pálení plechů se specializuje společnost STEELCOM CZ a.s., která je specialistou v oboru podnikání s hutním materiálem.
Nákup a prodej hutního materiálu pro petrochemický průmysl, energetiku a ekologii
Kvalitní hutní materiál, nákup, prodej a doprava – ocelové plechy a výpalky, tlakové nádoby, svařované roury, zařízení a stroje - PROGRES OCEL Hradec Králové spol. s r.o.
Vše pro stavbu a rekonstrukci ploché i šikmé střechy - kvalitní střešní materiál přímo od dodavatele
Spolehlivý dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střech, firma SALVATOR STŘECHY s pobočkou ve Frýdku - Místku nabízí veškeré doplňky pro šikmé i ploché střechy.
Vnitřní parapety Kladno – plastové a dřevotřískové
Vnitřní plastové a dřevotřískové parapety naleznete u nás v prodejně v Kladnu.
Sítě na balení vánočních stromků
Připravte se na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, která nabízí balicí sítě do strojů na balení vánočních stromků v několika provedeních.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Ocelové produkty - plechy, tyče, trubky, stavební ocel, svařované kari sítě
Společnost SURMAT Uherské Hradiště dodává ocelové produkty - plechy, tyče, trubky, stavební ocel, svařované kari sítě. Mimo to je na prodej i ucelený sortiment produktů z nerezové oceli a hliníku.
Vysokotlaké lamináty HPL a LTD desky prodej Praha - vysoká odolnost a dlouhá životnost
Vysokou odolnost a dlouhou životnost garantují vysokotlaké lamináty HPL a LTD desky, které prodává a široký sortiment nabízí společnost VEŠO-LAMINART s.r.o. z Prahy.
Plastové šrouby, zátky a další plastové součásti - Všetaty
Plastové součásti mají své využití jak při výrobě nábytku, tak i ve strojírenství a stavebnictví, a používají se také v oblasti elektrotechniky i v mnoha dalších oborech.
Výztuže podloží Arter vydrží i tu největší zátěž - to nejlepší pro Vaši stavbu!
Úspěšná stavba silnice, domu nebo tunelu si vyžaduje kvalitní výztuž podloží. Jedině tak si totiž můžete být jistí, že je vaše stavba bezpečná a dlouho vydrží.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Moderní technologie CNC výroba
Kvalitní CNC výroba vám zaručí velmi přesné opracování dřevěných hranolů všech typů a dostupných velikostí - IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Venkovní i vnitřní okenní parapety dodají vašemu domu dokonalost - výroba, montáž
Okenní parapety jsou nejen doplňkem oken, ale i estetickým prvkem. Vyberte si vnitřní i venkovní okenní parapety u firmy ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku. Vašemu domu dodají originalitu i dokonalost.
Okapy, žlaby, dešťové svody - plechové, plastové, měděné klempířské prvky
Bez klempířů a klempířských prvků se neobejde žádná realizace střechy. Kvalitní plechové, plastové i měděné okapy, žlaby a dešťové svody dodává v Jihlavě a na Vysočině firma ZVOZA, s.r.o.
Ocelové trubky kalibrované, profily svařované, ocelová páska - velkoobchod hutního materiálu
Společnost CZ FERRO - STEEL je velkoobchod hutního materiálu. Sídlo je v obci Napajedla nedaleko Zlína. Na prodej ocelové trubky kalibrované, svařované profily, ocelová páska, tyčová ocel.