Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Výroba lisovaných ocelových plechových výlisků Chomutov - díly také z nerezu a hliníku
Výrobu lisovaných ocelových plechových výlisků v Chomutově zajišťuje společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. Naše výrobky jsou především dodávány do automobilového průmyslu.
Služby pro truhláře a nábytkáře, kuchyňská lakovaná dvířka, lakované nábytkové dílce
Pro truhláře a nábytkáře vyrobíme a profesionálně nalakujeme. Kuchyňská lakovaná dvířka, lakované kuchyňské dílce, lakované nábytkové dílce.
Trapézy na míru s milimetrovou přesností - dle požadavku zákazníka
Společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín se specializuje na výrobu a prodej kovových trapézových plechů. Podle požadavku zákazníka vyrobíme trapézy na míru s milimetrovou přesností.
Frézování dřeva, hoblované polotovary pro výrobce schodišť a nábytku
Frézování dřeva, hoblované a dřevěné soustruhované polotovary pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel a doplňků pro dřevěné podlahy od firmy DIKADESIGN s.r.o. ve Višňové u Znojma.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Dřevní moučka pro chemický, kosmetický i zbrojní průmysl a výrobu dřevoplastů
Perspektivní surovinou pro výrobu dřevoplastů a také pro chemický, kosmetický i zbrojní průmysl je dřevní moučka - jejím největším producentem v České republice je společnost WoodflourMill, a.s..
Originální dřevěné terasy - terasové rošty, kostky, čtverce, terasová prkna
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště realizuje zakázky na dřevěné terasy - vybírat můžete terasová prkna z tropických i evropských dřevin i terasové rošty, kostky a čtverce.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Prodej, dodávky a plnění technických plynů
Firma MARAKOU s.r.o. se zaměřuje na prodej technických plynů a směsí pro technické či potravinářské využití.
Trapézová střešní krytina, trapézové plechy pro interiéry, bednění i ploty
Trapézové plechy vyrábí a prodává firma Trapézy Soukup s.r.o. Dodáváme trapézové plechy vhodné jako podhledy interiérů, ztracené bednění, ploty, fasádní profily, střešní krytiny.
Autoplachty na míru Hradec Králové - profesionální a kvalitní výroba autoplachet
Výroba, montáže a servis autoplachet různých druhů, typů i provedení, reklamní poutače, reklamní bannery, stánky a další atypická zastřešení - Autoplachty Hradec Králové - Jiří Marha
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Výroba plechových dílů, třískové obrábění, CNC frézování, svařování
Zakázkovou výrobu plechových dílů, kovovýrobu konstrukčních prvků, třískové obrábění, CNC frézování, soustružení, ohraňování realizuje společnost SINOP SMP s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
Ochranné plastové krytky a uzávěry, povrchová úprava plastů pro kovové díly, kvalitní materiály
Standardní i nestandardní plastové krytky pro závity trubek, příruby i kabely Vám vyrobí společnost Vinyl - Flex, s.r.o. z Ústí nad Labem. Kvalitní materiál s vysokou odolností a ohebností.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Autoplachty a plachty Hradec Králové - autoplachty od přívěsných vozíků až po soupravy
Vyrábíme kvalitní autoplachty od přívěsných vozíků až po soupravy z PVC různých barev, zajistíme i kvalitní celoplošný potisk - TEXson, s.r.o. Hradec Králové
Výroba dílů pro automobilový průmysl Chomutov - lisované ocelové, plechové výlisky
HS UMFORMTECHNIK s.r.o. z Chomutova se zabývá výrobou dílů pro automobilový průmysl a nejen pro něj. Společnost má zkušenosti i s výrobou komponent pro myčky nebo dílů pro popelnice.
Prodej - zasklívací lišty pro olištování skel a výplně při výrobě dveří, Znojmo
Dodávka zasklívacích lišt pro olištování skel při výrobě dveří, upevnění skleněných výplní dveří dodává naše firma K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Kvalitní výroba automobilových komponentů FOREZ s.r.o.
Jsme přední dodavatelé automobilového průmyslu v České republice - naše firma vyrábí kovové i plastové díly pro automobilový průmysl
Výroba a prodej dřevěných polotovarů pro výrobce hraček
Soustružené a frézované dřevěné polotovary a součástky pro výrobce hraček zajistí společnost DIKADESIGN s.r.o.
Dřevoplast WPC - atraktivní materiál pro výrobu terasy, střechy, fasády i plotu
Dřevoplast WPC je atraktivní materiál pro terasy, střechy, fasády i ploty. Na jeho výrobu se zaměřuje společnost WoodflourMill, a.s., která je největším producentem dřevní moučky v České republice.
Výroba prototypů pomocí plastových šablon vytvořených dle modelu na 3D tiskárně
Výrobou kovových prototypů, i tvarově složitějších dílů, se zabývá společnost Lakum KTL, a.s. sídlící ve Frýdlantě nad Ostravicí. Parametry si ověřujeme na 3D plastové tiskárně.
Ocelservis Pardubice – skladové zásoby s okamžitým dodáním
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Prodej a servis svařovací techniky - zdroje, agregáty, autogeny
KVP servis s.r.o. se sídlem v Opavě působí v oboru prodeje a servisu svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme zdroje, autogeny i agregáty.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Prodej čalounického materiálu, potahových látek a molitanu
Velkoobchod, maloobchod, prodej v oblasti čalounického zboží a materiálů, potahových látek a molitanu, to je Eifler, Praha 9.
Plnění a rozvoz CO2 Kolín - pro potravinářské a technické účely
Naše firma Josef Korelus UHAS Kolín nabízí zákazníkům plnění CO2 pro potravinářské a technické účely.
Technické, medicinální a speciální plyny ve stlačeném i zkapalněném stavu s distribucí po celé ČR
Stlačený i zkapalněný dusík, kyslík či vodík Vám spolehlivě dodá společnost SIAD Czech spol. s r.o. sídlící na Praze Stodůlky. Disponujeme širokým sortimentem plynů včetně příslušenství.
Sudy na víno - barikové sudy na víno z bílého maďarského dubu
Hodonínská firma Unicom Servis, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu nerezových nádob nebo dřevěných sudů a dalších technologií pro potravinářský, gastronomický nebo farmaceutický průmysl.