Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Široká nabídka vlnovcových hadic z nerezavějících vysokolegovaných ocelí v nejvyšší kvalitě
Společnost Witzenmann z Opavy nabízí široký výběr pružných nerezových dílů světové značky HYDRA®. Společnost poskytuje speciální výrobu vlnovcových hadic z bezešvých nebo podélně svařovaných trubek.
Flexibilní designové desky s širokým využitím, prodej flexible wood
Flexibilní designové desky dukta® - flexible wood s mnoha možnostmi, dodává a prodává specialista na trhu, firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o., v oblasti Znojma a okolí.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Odolný polykarbonát komůrkový, trapézový, plný - prodej i montáž
Prodej i montáž odolného polykarbonátu komůrkového, trapézové i plného zajišťuje společnost H&P Polykarbonáty v okolí Ostravy i Frýdku Místku.
H&P Polykarbonáty
Přídavný svařovací materiál Hradec Králové – kompletní svařovací materiál
Nabízíme kvalitní přídavný svařovací materiál od známých výrobců - PROGRES OCEL Hradec Králové spol. s r.o.
Gabiony pletené, gabionové prvky ze splétaných sítí pro opěrné a zárubní zdi, efektivní zpevnění svahu
Gabiony pro nejrůznější účely výhodně pořídíte u společnosti A-Z Gabion, s.r.o. z Lelekovic u Brna. Poradíme a navrhneme ideální technické řešení a společně vybereme vhodnou gabionovou konstrukci.
Vlnovcové, kovové hadice, kompenzátory
Witzenmann Opava, spol. s r.o. je specializovaná firma, která Vám vyrobí vlnovcové a kovové hadice.
Kovové střešní doplňky - prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy
Firma KLEMPOS-STŘECHY je výhradních zastoupením pro ČR německého výrobce střešních doplňků MAGE Herzberg GmbH. Zájem o kovové střešní doplňky vzrůstá, na prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy.
Hutní materiál, plechy, tyče, profily, jekly, trubky i jiné kovové produkty, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu za přijatelné ceny naleznete u společnosti FEROSTAV, a.s. z Kolína. Vámi vybraný materiál připravíme na požadovaný rozměr a následně ho dopravíme až k Vám domů.
Kvalitní ocelové podlahové a regálové rošty - ideální využití v průmyslových oblastech
Ocelové podlahové a regálové rošty různých typů, které se hojně využívají hlavně v průmyslových odvětvích vyrábí společnost KASALI s.r.o. sídlící ve Znojmě.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Odolné rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny - prodej
Společnost FOKUS-H s.r.o. dodává obalové materiály - jako rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny, pro oblasti zemědělství a potravinový průmysl.
Pružinové a konstantní závěsy - potrubní uložení pro flexibilní zavěšení
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Ve svém širokém sortimentu výrobku nabízíme také pružinové a konstantní závěsy pro potrubní uložení a flexibilní zavěšení.
Hnědé trapézové plechy v hnědé barvě a různých délkách k prodeji za příznivé ceny
Brněnská firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. poskytuje k prodeji trapézové plechy v hnědé barvě a za příznivé ceny a s rychlou dodací lhůtou.
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Kovové vlnovce, pružné spojky značky HYDRA - výroba a prodej
Výrobou HYDRA kovových vlnovců a pružných spojek se zabývá společnost Witzenmann Opava, spol. s r.o., působící po celém světě.
Zpracování polyamidu, umělých vláken pro průmyslová odvětví
Zpracování polyamidu, umělých, syntetických vláken a technopolymerů pro textilní a automobilový průmysl, výrobu koberců a rohoží realizuje LOGIT, s.r.o., Podbořany – Hlubany.
PTFE – polytetrafluorethylen  – sériová i kusová výroba produktů
Nejen v chemickém, potravinářském či farmaceutickém průmyslu naleznou díky svým jedinečným vlastnostem uplatnění produkty PTFE – polytetrafluorethylen od firmy STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Dřevěné vyřezávané lišty ozvláštní váš nábytek a zajistí útulné bydlení
Vyřezávané lišty nejrůznějších velikostí a motivů, které udělají z vašeho nábytku originální a jedinečné kusy, Vám dodá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba ocelových regálových a podlahových roštů pro průmysl
Ocelové podlahové a regálové rošty s protiskluzem a tahokovem, lisované, hladké, zapuštěné, s výztuhou a další vyrobí firma KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Moderní plasty PTFE – Polytetrafluorethylen – sériová i kusová výroba
PTFE – polytetrafluorethylen – moderní plasty a jejich sériovou i kusovou výrobu s využitím ve všech odvětvích průmyslu nabízí firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Prahy.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Servisní centrum ITALINOX  – dělící, převíjecí a kartáčovací linka -  zpracování nerezové oceli
Servisní centrum ITALINOX zavádí technologickou novinku při zpracování nerezové oceli, tři výrobní linky pro rychlé a kvalitní dodávky ve formě svitků nebo formátů.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem pro výrobu vlnovců - výroba a prodej
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Vyrábíme a prodáváme také nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem jako polotovar pro výrobu jedno a vícevrstvých vlnovců.
Vakuové tvarování, plastové díly pro automobilový průmysl
Vakuové tvarování, vakuové výlisky z termoplastů, návrh, vývoj a výrobu plastových dílů pro automobilový průmysl realizuje PAJR s.r.o., okres Mladá Boleslav.
Systémy pro vedení kapalin a plynu, vlnité a hladké hadice, výroba, dodání a montáž
Spolehlivou ochranu před mechanickými i chemickými vlivy včetně elektrického vedení Vám poskytne společnost UNIWELL CZ s.r.o. ze Zdíkova u Prachatic. Systémy dle specifických potřeb zákazníka.
Výroba, prodej plastových profilů - podlahové lišty, umělé lajny, profily nábytkářské, těsnící, kontejnerové
Jednou z aktivit firmy Fatra a.s. je i výroba a prodej plastových profilů - např. podlahové lišty, umělé lajny, nábytkářské, těsnící profily. Plastové profily vyrábí v závodě nedaleko Zlína.