Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Materiály pro výrobu nábytku  – DUET CZ
Firma DUET CZ nabízí materiály pro výrobu nábytku v provedení dýha, hliník, nerez, měď + mosaz a další.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou
Doprava a rozvoz hutního materiálu do 5t autem s hydraulickou rukou nabízí specializovaná firma Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Netkané geotextilie pro výstavbu silnic a železnic
Separační a filtrační netkané geotextilie geoNETEX® vhodné pro výstavbu dopravních, pozemních i vodních staveb vyrábí společnost JUTA a.s.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Dodávky technických, medicinálních a speciálních plynů Praha, distribuce plynů po celé ČR
Dodávky technických, medicinálních a speciálních plynů Praha, distribuce plynů po celé ČR, sortiment přídavných materiálů a příslušenství, instalace technických zařízení.
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk
Zpracování plastů Olomouc, výroba reklamy z plastu, CNC frézování plastů, ohýbání plastů, potisk přímo na plastovou reklamu, řezání plastů.
Prodej ocelových plechů Hradec Králové, hladké i děrované plechy, lodní, protiskluzové, konstrukční
Prodej ocelových plechů Hradec Králové, hladké i děrované plechy, lodní, protiskluzové, konstrukční, zajišťujeme dopravu po celé ČR.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Výroba blatníků, nárazníků a krytů Pardubice, výroba pomocí rotačního tváření plastu, rotomolding
Výroba blatníků, nárazníků a krytů Pardubice, výroba pomocí rotačního tváření plastu, rotomolding, výroba plastových dílů na zakázku.
Technické plasty PE, PP, PA – lisované polotovary i hotové díly
Technické plasty PE, PP, PA v podobě lisovaných polotovarů nebo celých hotových dílů nabízí obchodní společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Trubky pro ochranu elektrických a optických kabelů
PE-HD ochranné trubky, potrubí, kabelové chráničky i mikrotrubičky od společnosti MATEICIUS a.s. Široký sortiment, vysoká kvalita našich výrobků i minimalizace negativních vlivů na životní prostředí.
MATEICIUC a.s.
Tváření, zpracování plastů, plexiskla, polykarbonátu-řezání, ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou
Společnost POLY design Zlín se zabývá zakázkovou výrobou z plexiskla, polykarbonátu. Provádíme tváření, zpracování plastů-ohýbání, lepení, gravírování, řezání laserem, CNC frézou.
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Vývoj, výroba plastových dílů a celků pro automobilový průmysl
Plastové a pryžové výrobky, vývoj i montáž komplikovaných celků především pro automobilový průmysl. Nejmodernější technologie, dlouholeté zkušenosti a dokonalé technologické zázemí v Moravské Třebové.
ATEK s.r.o.
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu a hydraulických systémů.
Spolehlivý dodavatel v oblasti vstřikování plastů a dalších služeb
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vstřikování a dalšího zpracování plastů? Jste střední či velký podnik a sháníte vhodného partnera pro úkony typu montáže, třídění, skladování a logistiky?
Gaudium Industrialis s.r.o.
Kabelové směsi TABOCAB pro průmyslová odvětví
Odolné kabely a stavební dráty pro stavebnictví, fotovoltaiku, energetiku, dopravu a průmysl vyvíjí a zhotovuje společnost SILON s.r.o. působící po celém světě.
SILON s.r.o. plastové směsi
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Kvalitní síťované a rašlové pytle na brambory, zeleninu či ovoce
Společnost SACK CZ s.r.o. e sídlem v Opavě nabízí ve svém sortimentu velký výběr kvalitních síťovaných a rašlových pytlů nejen na brambory, ale také zeleninu a ovoce.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání
Vysokopevnostní a pancéřové plechy Hodonín, zpracování otěruvzdorných plechů, vrtání, řezání, zahlubování závitů, CNC frézování, zakružování, ohýbání, ohraňování.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Oficiální české zastoupení předního světového výrobce hliníkových profilů
Výroba hliníkových profilů pro okna, dveře a fasády, i bezpečnostních. Oficiální české zastoupení výrobní společnosti HUECK GmbH & Co. KG Praha.
Hueck s.r.o.
Soustružení dřeva na zakázku Strakonice, soustružíme díly vhodné pro doplnění nebo zdobení
Soustružení dřeva na zakázku Strakonice, soustružíme díly vhodné pro doplnění nebo zdobení, soustružené koule, soustružené věšáky,
Výroba a prodej drátěných košů Jamné nad Orlicí, drátěné koše z pozinkovaného materiálu
Výroba a prodej drátěných košů Jamné nad Orlicí, drátěné koše z pozinkovaného materiálu s různým nápletem, koše pro sběr zemědělských plodin, dřeva, trávy, sena, slámy.
Zakázková výroba obkladových desek a lišt z masivního dřeva
Zakázkovou výrobou obkladových desek a lišt z masivu se v okolí Brna zabývá společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu, kompozitu
Ve společnosti COMPACT Radomír Trecha se specializují na výrobu dílů ze sklolaminátu, GFK laminátu a karbonového kompozitu. Při sériové výrobě využívají RTM technologii.