Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

3D modely pro automotive, dřevěné a plastové formy pro prototypy - výroba
Výrobou 3D modelů pro automotive a dřevěných a plastových forem pro prototypy se v okolí Vysočiny zabývá společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě.
Zpracování plechů - dělení, pálení, stříhání, ohýbání, svařování, laserové výpalky
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. provádí zpracování plechů - svařování, dělení, pálení, stříhání, ohýbání plechů, laserové výpalky. Působíme v Kroměříži, Olomouckém kraji - Prostějov, Vyškov, Přerov.
Plastové materiály do stavebnictví do interiérů i exteriérů
Materiály z plastu, polykarbonátové a akrylové desky s použitím ve stavebnictví jako prosklení, zastřešení, protihlukové stěny dodává FTP Plastics, s. r. o.
Montáž designových desek dukta flexible – video
Montáž designových desek dukta - jak správně namontovat designové desky dukta LINAR, SONAR a FOLI Vám poradí společnost FK dřevěné lišty.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv, dřevo z certifikovaných zdrojů.
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže
Poklopy na šachty a jímky Pardubice, kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace, vodní nádrže, plastové poklopy, kovové poklopy, KLIK šachty.
Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Formy pro automobilový průmysl – výroba podle negativů a modelů
Formy pro automobilový průmysl dodává společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Jejich výrobu provádíme podle negativů nebo konkrétních modelů.
Slévárna, výroba průmyslových odlitků z barevných i železných kovů pro oblast strojírenství
Kvalitní a tvarově přesné kovové odlitky vyrábí rodinná firma Č.O.B. slévárna s. r. o. z obce Beňov u Přerova. Odléváme z barevných i železných kovů pro oblasti strojírenství i energetiky.
Č.O.B. slévárna s. r. o. Slévárna Přerov
Výrobce a dodavatel konstrukčních, dokončovacích a ochranných dílů
Konstrukční, dokončovací a ochranné díly z plastů. Standardizované i zakázkové výrobky. Rychlé dodací lhůty. Stálý sortiment katalogových dílů najdete v našem e-shopu.
A components s.r.o.
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej
Kvalitní venkovní a vnitřní parapety - výroba, prodej a montáž, parapety hliníkové tažené, ohýbané, pozinkované a dřevotřískové od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Výroba trapézových plechů Kolín
V našem areálu nabízíme výrobu trapézových plechů pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky - LEGOS s.r.o. Nová Ves, Kolín
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů Humpolec, laminátové desky, dýhované desky
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů na bázi dřeva Humpolec, laminátové desky, dýhované desky, stavební desky, dřevotřískové desky, výkup dřevní hmoty, jehličnaté řezivo.
Produkty pro automobilový i stavební průmysl, přetváření a dokončování
Samolepící izolační díly, fólie, sítotisk, aplikace trvale lepivých lepidel. Drobné plastové díly, výseky dekorů, drukování. Rozmanitá výroba a nejrůznější technologie dle Vašich požadavků.
C connect s.r.o.
Přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Firma ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s se specializuje na výrobu trubek. V produktech naleznete také přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Polyetylenové fólie Praha – dočasně ochrání plechy a svitky
Při výrobě nerezové oceli dbá společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze také na ochranu svitků a plechů před mechanickým poškozením a to zejména využíváním přilnavých polyetylenových fólií.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Dělení svitků na tabule a svitků podélně na míru Praha – minimalizace nerezového odpadu
Společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze a její moderní servisní centrum nabízí zákazníkům možnost dělení svitků na tabule nebo podélně na míru s cílem minimalizace nerezového odpadu.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Arnak s.r.o.
Bezešvé a svařované ocelové trubky z neušlechtilých i ušlechtilých uhlíkových ocelí
ArcelorMittal je nejvýznamnějším výrobcem bezešvých trubek v České republice. Bezešvé trubky jsou vyráběny na dvou Stiefelových tratích v rozmezí vnějšího průměru trubky od 21,3 mm do 273,1 mm.
Výroba kovových součástí pro nábytek, přístrojové skříně
Výrobu kovových součástí pro nábytek a přístrojových skříní nabízí firma HON-KOVO s.r.o. sídlící v Opavě na Olomoucké ulici
Velkoobchod, prodej hutního materiálu - plechů, trubek, kari sítí, pletiva
Firma KAMAX-METAL s.r.o. se zabývá i velkoobchodním prodejem hutního materiálu - plechů, trubek, kari sítí, pletiva, profilů. Klientelu máme z regionu Kroměříž, Prostějov, Vyškov, Olomouc.
CNC obrábění Praha – s možností plošného frézování různých materiálů
Firma MOOS s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům možnost CNC obrábění materiálů jako jsou plasty, hliník, akryláty, polypropylén, dřevo či guma také s možností plošného frézování.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Betonářské výztuže pro betonové konstrukce, betonářská ocel
Kvalitní betonářské výztuže pro monolitické betonové konstrukce, ohýbané či rovné, betonářská ocel hladká a žebříková, výroba a prodej ARMOSPOL CZ s.r.o., Brno.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Výrobky z nerezové oceli nerezaví - korozivzdorné plechy, tyče, trubky, dřezy
Široký výběr kvalitních produktů a výrobků z nerezové oceli s vyhledávanými korozivzdornými vlastnostmi a ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál