Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Zpracování plastů Planá nad Lužnicí, vlákna SOFISIL vyrobeno z drcených PET lahví
SILON navrhuje, vyrábí a prodává výkonné směsi na bázi polyolefinů a polyesterová vlákna pro aplikace ve stavebnictví, automobilovém průmyslu, pro hygienické a lékařské aplikace.
SILON s.r.o. plastové směsi
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický, kožedělný průmysl - výroba různých tvarů dle požadavků
Vysekávací a výsekové nože pro obuvnický a kožedělný průmysl dodává firma SEFO plus s.r.o. se sídlem ve Fryštáku u Zlína. Výsekové nože vyrábí v různých tvarech dle požadavků zákazníka.
SEFO plus, s.r.o.
Kompletní nerezová zábradlí – madla, šprušle, sloupky výplně – prodej přes e-shop
Veškeré díly pro stavbu kompletního nerezového zábradlí, jako jsou nerezová madla, šprušle, sloupky a výplně, a dokonce také koncovky či spojovací materiál, zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Zámečnictví HSV Jičín - Prodej hutního materiálu
Zajišťujeme prodej hutního materiálu – ocelové profily a plechy - Zámečnictví HSV Jičín
Rovingové tkaniny, skelné výztuže do kompozitů-výroba a prodej
Společnost UNIQUE Textiles vyrábí rovingové tkaniny, které se využívají jako skelné výstuže do kompozitů. Výroba je v Holešově, 20km od Zlína.
Výlisky z polymerních materiálů - profesionální kompletace plastových produktů
Na výlisky z polymerních materiálů a jejich následnou profesionální kompletaci se specializuje společnost Josefa Krčmy, která sídlí ve Vsetíně a zajišťuje kvalitní finální plastové produkty.
Josef Krčma - lisovna plastů
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Strojírenská výroba, výroba kovových dílců Trutnov, výroba plastů, výkovků a odlitků
Naše strojírenská firma PROFORGE nabízí výrobu kovových dílců, konstrukcí, výrobu plastů, výkovků a odlitků, náhradní díly a brzdné segmenty.
Dřevěné konstrukce, výroba trámových konstrukcí Náchod, montované domy, roubenky, krovy
Dřevěné konstrukce, výroba trámových konstrukcí Náchod, montované domy, roubenky, konstrukce krovů, pergoly, zimní zahrady, altány.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech, vypracování návrhu vazníků s cenovou nabídkou na celou střechu od firmy Eurodach s.r.o. v Brně
Kruhový poklop pro pojezd osobními automobily - zakázková výroba prováděná specialisty
Specialistou na prodej pojezdných poklopů je firma Bulldeck s.r.o. Zabýváme se prodejem a dodávkou kruhových poklopů pro pojezd osobními automobily s možností individuálních úprav.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Designové obkladové desky STEPWOOD, lamely z masivního dřeva
Specializovaným prodejcem kvalitních lamel z masivu a obkladových desek STEPWOOD je na Brněnsku společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Kvalitní kovové nerezové zábradlí pro balkony, schodiště, lodžie a terasy
Kovové nerezové zábradlí vhodné pro balkony, schodiště, lodžie i terasy, které vyniká svou prvotřídní kvalitou vyrábí a po celé České republice dodává společnost JSW Bohemia s.r.o.
Tkaniny, výztuže ze skelného vlákna, hybridní tkaniny - i nestandardní konstrukce, šíře
Firma UNIQUE Textiles vyrábí tkaniny a výztuže ze skelného vlákna. Vyhoví požadavkům zákazníka i na nestandardní konstrukce, šíře tkanin či hybridní tkaniny. Sídlo firmy je v Holešově - Zlínský kraj.
Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Nerezové zábradlí české výroby Teplice, montované zábradlí na klíč, stavebnice zábradlí
Vyberte si z různých typů zábradlí s vodorovnou výplní nebo plnou výplní, zábradlí lakované nebo zábradlí na francouzská okna.
Vibrolis – pracovní podložky z kvalitního řeziva
Vysoce kvalitní pracovní podložky do vibrolisů. Z měkkého nebo tvrdého řeziva. Dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Dodá společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí.
Vakuové výlisky z thermoplastů pro automobilový průmysl
Vakuové tvarování a vakuové výlisky z thermoplastů Vám zajistí společnost PAJR s.r.o. Vše od návrhu po hotový výrobek. Sídlíme ve Vlkavě v okrese Mladá Boleslav.
Polotovary pro snadnou montáž kovového a hliníkové zábradlí
Jsme společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy, která dodává kvalitní polotovary, jako jsou madla, drážky, příruby a jiné nezbytné komponenty pro kovové a hliníkové zábradlí se snadnou montáží.
Ocelové plechy, díly, tyče a trubky z kvalitní oceli
Prodej plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX. Výrobu polotovarů a dílů z této oceli Vám zajistí společnost DIMONT HDX s.r.o.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia u fóliovaných dvířek
U foliovaných dvířek je velmi oblíbená moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia. Netradiční provedení dvířek můžete pořídit přímo od výrobce, firmy Trachea.
Dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům – nákup online
Doplňkový sortiment k madlům, jako je dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům z pařeného buku, dubu a dalších dřevin, nakoupíte na e-shopu drevenelisty.eu.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej hliníkových profilů a plechů Kolín, tyče kulaté, hranaté, jekly, profily stříháme a řežeme
Prodej hliníkových profilů a plechů Kolín, tyče kulaté, hranaté, jekly, profily stříháme a řežeme na požadovaný rozměr, materiál běžně ve slitinách, dopravu zajistíme.
Kvalitní žáruvzdorné a izolační materiály, především tkaniny, desky a šňůry – prodej a dodávka
Žáruvzdorné a izolační materiály, termoizolační desky a tkaniny, šňůry a termoizolace dodává a prodává společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o., která sídlí v Třinci.