Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Hutní výrobky - svařované sítě, jakl, pletivo, dodávka materiálu na určené místo
FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutních výrobku, mezi které se řadí svařované sítě, jakl a pletivo. Dodáváme materiál na místo určení a to nejen v Šumperku, ale také v Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Dřevěné dělící mříže a podhledy WOODY  BARS - pro restaurace, hotely a komerční prostory
Naše společnost WOODYGLASS s.r.o. z Brna dodává produkty pro optické rozdělení interiéru a rozptýlení zvuku. Představujeme dřevěné dělící lamely WOODY BARS pro restaurace, hotely a komerční prostory.
Výroba dřevěných součástek Zlín, dřevěné soustružené součástky pro výrobu hraček
Naše společnost se zabývá výrobou drobných dřevinných dílů podle návrhu zadavatele.
Plastové výplně pro chladící věže Děčín, výplně z různých materiálů, různé struktury a povrchů
Výplně a eliminátory jsou používány v chladicích věžích po celém světě. Po desetiletí se osvědčily v celé řadě aplikací: jak při prvotních instalacích, tak při optimalizacích stávajících zařízení.
Magnetické karty, čipové karty i plastové karty IdentCORE
Výrobou a prodejem magnetických, čipových a plastových karet pro Vaše marketingové účely se zabývá společnost IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Vinylové schody - renovace, obklady schodišť vinylem
Společnost VSCHODY Otrokovice dodává vinylové schody, které jsou vhodné pro renovace starších schodišť i obklady schodů v novostavbách. Firma působí převážně v okolí Zlína a regionu Zlínský kraj.
Velkoobchodní prodej hutního materiálu Vysočina
Společnost FERRUM s.r.o. poskytuje velkoobchodní prodej hutního materiálu, který nabízí v dobré kvalitě, široké škále a výhodné ceně. V sortimentu sežente plechy, ocelové tyče a profily a další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauracích, molech
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauračních zahrádkách, přístavních molech, plastové produkty z TRAPLASTU.
Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Arnak s.r.o.
Akrylátová dvířka matná T.acrylic mat-bezotiskový povrch
Oblíbená dvířka od firmy Trachea Holešov, vhodná pro potisk Overface, jsou akrylátová dvířka T.acrylic matná. Mají bezotiskový povrch-otisky prstů už Vás trápit nebudou.
Ruční kontaktní laminace u tvarově složitých kompozitních výrobků
Společnost COMPACT - Radomír Trecha z regionu Zlín využívá metodu ruční kontaktní laminace, ideální u malosériové výroby, např. pro prototypové díly a tvarově složité výrobky.
Materiál pro kvalitní výrobu zábradlí z kovu a eloxovaného hliníku
Společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy vyrábí a dodává kovové či eloxované hliníkové zábradlí z kvalitního materiálu. Své služby realizuje pro soukromé i občanské stavby z Vysočiny a okolí.
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard, krytky s očkem, krytky s krčkem, povrchové úpravy krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Protipožární poklopy REW 90 pro zátěžové prostory - metro  Vysočina
Protipožární poklopy s vysokou odolností a velkou únosností REW 90 pro zátěžové prostory - metro, nádraží chodníky od firmy ALFEKO s.r.o. na Vysočině
Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Na prodej kovové podlahové rošty - svařované, žárově zinkované
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. z regionu Zlín má na prodej žárově zinkované rošty - svařované kovové podlahové rošty v omezeném množství. Odběr možný ihned.
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, tesařské konstrukce
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, moderní tesařské konstrukce, příhradové vazníky z řeziva třídy jakosti S10 nebo KVH profily.
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Vinylové schody v moderním designu – dekor dřeva a kamene, prodej na e-shopu
Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov dodává a montuje vinylové schody v moderním dekoru dřeva a kamene. Veškeré dílce a komponenty pořídíte za výhodné ceny na e-shopu.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Neviditelný zahradní obrubník - vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný
Neviditelný zahradní obrubník, který je vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný zakoupíte u firmy ABC service, obchodní společnost s.r.o. z Frýdku-Místku.
Výrobce inovativních umělohmotných uzavíratelných systémů
Uzávěry z umělé hmoty, které vyhovují nejnovějším technologiím a bezpečnostním požadavkům, uzavíratelné systémy používány pro balení produktů ulehčující každodenní styl života – Aptar Čkyně s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Výroba dílů ze sklolaminátu RTM technologií - injekční vysokotlaké vstřikování
Společnost COMPACT Radomír Trecha z regionu Zlín vyrábí díly ze sklolaminátu, karbonového kompozitu s využitím RTM technologie - injekčního vysokotlakého vstřikování.
Technologie OVERFACE-aplikace grafického motivu na nábytková dvířka
U firmy Trachea Holešov můžete vybírat z galerie nábytkových dvířek u nichž je provedena aplikace grafického motivu na nábytková dvířka - využívá se technologie OVERFACE.
Stolařství, výroba dřevěných schodišť Blansko, dřevěné obklady schodišť, dřevěné zábradlí, dveře
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž dřevěných schodišť v kombinaci s dřevěným, nerezovým nebo skleněným zábradlím.
Dělení plechů a zhotovení tvarových výpalků Hradec Králové, dělící řezy i úkosy ocelových plechů
Využijte prodej plechů s možností zhotovení tvarových výpalků a úkosů, informujte se o ceně zhotovení i dodacích termínech.