Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Trubky z nerezové oceli – svařované, tažené, různé profily
Kvalitní nerezové trubky mnoha rozměrů a profilů pro nejrůznější účely použití od dekorativních po výrobní nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty
Reklamní tabule, stojánky, výrobky z plexiskla Praha, aranžérské stojánky na šperky, cenové lišty, světelná a nesvětelná reklama, orientační a informační systémy budov.
Systém TOPSTEP zábradlí a obklady schodů, schodišť - laminátové, vinylové schody v mnoha dekorech
Společnost TOPSCHODY s.r.o. dodává v regionu Zlínský, Olomoucký kraj schodišťový systém TOPSTEP - jde o obklady schodů, lze vhodně zvolit i zábradlí. Vhodný pro novostavby i při rekonstrukci.
Výroba trubek, otevřených i uzavřených profilů
ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s vyrábí trubky a otevřené i uzavřené profily.
Výroba krycích plachet Hradec Králové, plachty na pick-up, návěsy, stánky, celosvařované plachty
Potřebujete zakrýt návěs nebo mít zakrytou loď? Hledáte vhodného dodavatele plachtového zastřešení hal, přístřešků, venkovních zahrádek nebo bazénů? Firma Autoplachty Jiří Marha se o vše postará!
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Dřevěné kabelové bubny na zakázku od spolehlivé české firmy
Stolárna Santo, a.s. je spolehlivá zavedená česká firma, která se zaměřuje na dřevěné kabelové bubny - výrobu zajistí pro tuzemský i zahraniční trh.
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal, opláštění pro předzahrádky restaurací, krycí autoplachty, opláštění pergol, altánů, přístavků, teras.
Nové technologie pro zpracování nerezové oceli – dělící a převíjecí linka
Společnost ITALINOX s.r.o. neustále investuje do nových technologií pro zpracování oceli za účelem spokojenosti zákazníků a rychlosti vyřízení objednávek.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Prodej technických plynů ke svařování
Společnost KVP servis s.r.o. působí v oboru dodávek svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme směsné, dvousložkové i vícesložkové plyny.
KVP servis s.r.o.
Sleva na fóliovaná dvířka - zlevněné dekory fólií nábytkových dvířek
Společnost Trachea a.s. zlevňuje téměř desetinu dekorů fólií nábytkových dvířek - sleva na fóliovaná dvířka je více jak 100Kč na každý m2. Naše firma sídlí v Holešově - Zlínský kraj.
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, výroba a prodej
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, ochrana závitů trubek proti znečištění, přírub, ochranné uzávěry hadic a rukojetí, výroba a prodej plastových krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků,  příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků Uničov
Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníků, příhradové konstrukce z jednotlivých tyčových prvků, rychlá výstavba dřevostaveb, dřevěné montované domy - VARIO VILA s.r.o. Uničov
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Výroba kovových součásti a nábytkových dílů - výškově stavitelná stolová podnoží
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která vyvíjí a vyrábí kovové součásti a nábytkové díly jako jsou například výškově stavitelná stolová podnoží.
Výroba dřevěných polotovarů, atypických podlahových a obkladových palubek
Výrobou dřevěněných polotovarů s atypickými rozměry, jako jsou například podlahové a obkladové palubky a další polotovary, se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Svařované trubky pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií se šroubovicovým svarem
Firma ArcelorMittal se sídlem v Karviné poblíž Ostravy nabízí špičkové svařované trubky se šroubovicovým svarem pro plynovody a pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií.
Zatravňovací dlažba pro zpevnění travnatých a štěrkových ploch
Zatravňovací dlažbu pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch, cest či parkovišť s různým druhem zatížení zhotovuje společnost Daer, s.r.o., Praha.
Plastové poklopy a plastové mříže kanalizačních šachet
Plastové poklopy a plastové mříže, vtokové mříže kanalizačních šachet- výroba, prodej a distribuce od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Dávkovací systémy, uzávěry a tlakové obaly pro potraviny i kosmetiku
Společnost Aptar Čkyně s.r.o. se specializuje na výrobu dávkovacích systémů. Dodává šroubové uzávěry a uzávěrové systémy včetně dalších umělohmotných obalů vyrobených dle požadavků zákazníka.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Švédské trapézové plechy i v antikondenzační úpravě Arcond
Švédské trapézové plechy se výborně hodí pro střešní pláště budov, tak i pro obvodové stěny či fasádní prvky - LEGOS s.r.o. Kolín
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Potravinářské plyny pro absolutní bezpečnost potravin a nápojů, výroba a distribuce směsí
Potravinářské plyny pro účely potravinářského a nápojového průmyslu vyrábí společnost SIAD Czech spol. s r.o. z Prahy Stodůlky. Certifikované směsi v oblasti hygieny a bezpečnosti výrobku.
Čipové klíčenky do identifikačních systémů - výborná skladnost, velký výběr designů
Bezkontaktní čipové klíčenky mnoha barev, které se používají do identifikačních systémů vám dodá společnost IdentCORE s.r.o., která působí po celé České republice.
IdentCORE s.r.o.
Hydroizolační fólie JUNIFOL s použitím na skládkách
Hydroizolace ve stavebnictví, hydroizolační fólie pro použití na skládkách odpadů, při výstavbě nádrží, hrází, kanálů či pozemních staveb vyrábí JUTA a.s., Dvůr Králové nad Labem.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Česká výroba nerezových a ocelových lan pro průmyslová odvětví
Vyrábíme a dodáváme ocelová lana a nerezová lana, která nacházejí své uplatnění v mnoha průmyslových odvětvích - LANA VAMBERK s.r.o.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk