Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Ekologická likvidace a svoz bioodpadu, dodávka dřevního materiálu, Plzeň, velkokapacitní kontejnery
Společnost Dřevotrans-K provádí ekologickou likvidaci a svoz biodpadu a také dodávky dřevního materiálu jako je biomasa (štěpky, piliny, hobliny, kúra, odřezky) především výrobcům plošných materiálů.
Patina-dodatečná povrchová úprava nábytkových dvířek
Firma Trachea z okresu Kroměříž dodává nábytková dvířka s různou povrchovou úpravou. Patina je dodatečná povrchová úprava dvířek v provedení Provence, Scandia, Rustikal.
Plechy a svitky válcované za studena, provoz Paskov
Hledáte prověřeného dodavatele nerezových materiálů se sídlem v ČR? Chcete na prvním místě kvalitu, dobře odvedenou práci a příznivou cenu? Naše společnost ITALINOX, s.r.o. je zde přímo pro vás!
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Prodej a dělení přesných svařovaných trubek a profilů, uskladnění materiálu ve skladu, Týniště nad Orlicí
IMPEX TB s.r.o. se specializuje na prodej a dělení přesných svařovaných trubek a profilů (ocelových, ocelových pozinkovaných a hliníkových). Zabýváme se také uskladněním a dělením na míru.
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
CNC obrábění na zakázku - velkosériová a malosériová výroba dílců dle dokumentace
Komponenty pro automobilový průmysl dodává v České republice naše společnost CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zabýváme se velkosériovou a malosériovou výrobou dílců na zakázku.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Výroba, prodej střešních a stěnových trapézových plechů - pro střechy a opláštění fasád
Výrobu a prodej trapézových plechů v mnoha barevných variantách zajistí společnost STATO střechy ze Zlínska. Střešní a stěnové trapézové plechy se hodí na střechy a opláštění fasád budov.
Plnění tlakových nádob technickými plyny a zásobování technickými plyny
Profesionální plnění tlakových nádob technickými plyny, zásobování technickými plyny, dodavatel procesních technologií společnost APT, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Nabízíme dělení plechů z vlastního materiálu, nebo materiálu zákazníka
Provádíme kvalitní dělení plechů technologií Kjellberg - Výpalky z plechů slouží pro dokonale přesnou výrobu - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Gabionové ploty, opěrné zdi nebo obklady - moderní konstrukce s kamennou výplní
Společnost GABIONY GROUP, s.r.o. z Prahy působí po celém středočeském kraji a dodává a montuje pro Vás gabionové konstrukce, které lze využít pro opěrné zdi, ploty nebo obklady.
Prodej, řezání a stříhání hutního materiálu vám zajistí poctivé a tradiční železářství v Brně
Hutní materiál včetně jeho řezání a stříhání na míru vám zajistí poctivé a tradiční železářství v Brně - Železářství Skořepka, s.r.o..
Výběrová, modřínová kúra-ochrana proti plevelům, zamrznutí rostlin
Modřínová kúra není jen dekorace, ale také ochrana proti plevelům a zamrznutí rostlin. V regionu Zlín, Uherské Hradiště je tato výběrová kúra na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. .
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Evolutní pružiny pro železnice i silniční vozidla
Specialista na navrhování a výrobu nejen evolutních pružin pro železnice i silniční vozidla, to je firma SV výrobní z Prostějova.
Prodej, dodávka pozinkovaných okapů, moderních okapových systémů s povrchovou úpravou
Prodej a dodávku pozinkovaných okapů, rýn, žlabů s povrchovou úpravou zajistí výrobce moderních okapových systémů firma STATO střechy s.r.o. se sídlem v Napajedlech na Zlínsku.
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Prodej, e-shop WPC profilů, dřevoplastových desek s vysokou odolností
Udělejte si plot či terasu z dřevoplastových desek a WPC profilů, vyrobené z kompozitního materiálu na bázi dřeva a plastového polymeru. Společnost ABC service z Frýdku-Místku má široký sortiment.
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Obkladové desky STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural
Kvalitní designové panely STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural od firmy FK dřevěné lišty sídlící nedaleko Znojma můžete využít v interiérech domácností a v prodejních prostorech.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej hutního materiálu - trubky, ocel
Široký sortiment kvalitního hutního materiálu, trubky, ocel a další dodává společnost Železářství Skořepka, s.r.o., která sídlí v Brně.
Výroba v Hradci Králové - trapézové plechy, plechové střešní krytiny a sádrokartonové profily
Společnost KAZBET GROUP s.r.o. se sídlem v Hradci Králové vyrábí trapézové plechy, plechové střešní krytiny a sádrokartonové profily. Zabýváme se také kovovýrobou.
Výroba, potisk, montáž autoplachet, expresní opravy plachet, krycí plachty a folie
CAMELA AUTOPLACHTY s.r.o nabízí výrobu, potisk a montáže autoplachet. Současně se zabýváme plachtami na valníky, vozíky a krycími plachtami různých tvarů a rozměrů s oky i bez a expresními opravami.
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Holding Ferromet a.s. - výroba a prodej hutnických výrobků a polotovarů
Holding Ferromet a.s. (Železárny Veselí) se zabývá výrobou a prodejem hutnických výrobků a polotovarů. Součástí holdingu jsou divize: Z-Group hutní skupiny, Hesco Zlín a Ferromet - obnovitelné zdroje.
Patina Provence, Scandia u nábytkových dvířek - patinace jako dodatečná povrchová úprava
Společnost Trachea a.s. je výrobce nábytkových dvířek z regionu Zlínský kraj, aktuálně je oblíbená u dvířek patinace jako dodatečná povrchová úprava - světná patina ve stylu Provence, Scandia.
Prodej hutního materiálu - válcované profily I, U, T, L
Firma FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutního materiálu v okolí Olomouce. Vybrat si u nás můžete různé válcové profily I, U, T a L.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál