Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Uhelné sklady Votice, černé uhlí, koks, uhelné brikety, štěrkopísek, betonárna, autodoprava
Nabízíme prodej a dopravu uhlí, koksu, uhelných briket, písku, štěrku, kačírku. Skládání uhlí pásovým dopravníkem a přepravu velkoobjemových nákladů.
Kvalitní pilařské výrobky, řezivo Zlín-dřevěné trámy, prkna, latě, fošny, hranoly
Různé pilařské výrobky v jakémkoliv množství dodá společnost Pila Zlín-Malenovice. Kvalitní jehličnaté řezivo, dřevěné latě, fošny, trámy či prkna - doprava zajištěna.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Na prodej kovové podlahové rošty - svařované, žárově zinkované
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. z regionu Zlín má na prodej žárově zinkované rošty - svařované kovové podlahové rošty v omezeném množství. Odběr možný ihned.
Prodej pohonných hmot Rokycany, čerpací stanice, prodej nafty, benzinu, dálniční známky, olej
Prodej pohonných hmot Rokycany, čerpací stanice, prodej nafty, benzinu, dálniční známky, olej, provozní kapaliny, láhve čistého propanu, autokosmetika.
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, tesařské konstrukce
Výroba vazníkových konstrukcí Uničov, vazníky pro jakýkoliv půdorys domu, moderní tesařské konstrukce, příhradové vazníky z řeziva třídy jakosti S10 nebo KVH profily.
VARIO VILA s.r.o. Dřevostavby na klíč
Vinylové schody v moderním designu – dekor dřeva a kamene, prodej na e-shopu
Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov dodává a montuje vinylové schody v moderním dekoru dřeva a kamene. Veškeré dílce a komponenty pořídíte za výhodné ceny na e-shopu.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Neviditelný zahradní obrubník - vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný
Neviditelný zahradní obrubník, který je vysoce odolný a jednoduše tvarovatelný zakoupíte u firmy ABC service, obchodní společnost s.r.o. z Frýdku-Místku.
Výrobce inovativních umělohmotných uzavíratelných systémů
Uzávěry z umělé hmoty, které vyhovují nejnovějším technologiím a bezpečnostním požadavkům, uzavíratelné systémy používány pro balení produktů ulehčující každodenní styl života – Aptar Čkyně s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Slévárna, výroba a zpracování odlitků z barevných kovů Velim, umělecko-průmyslové odlitky
Slévárna, výroba a zpracování odlitků z barevných kovů Velim, umělecko-průmyslové odlitky, odlitky ze slitin hliníku, mosazi, bronzu, moderní technologie.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Míchání interierových i fasádních barev na počkání - tónovací centrum
ABC barvy s.r.o. je firma z Opavy, která se zaměřuje na kompletní sortiment malířských potřeb a nabízí Vám míchání fasádních i interierových barev na počkání ve svém tónovacím centru.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení
Decentralizovaná výroba energie Kralupy nad Vltavou, ukládání energie, záložní napájení, baterie pro dopravní techniku, trakční bateriové systémy, dobíjecí infrastruktura pro elektromobilitu.
IBG Česko s.r.o. Energetická řešení
Výrobce a dodavatel keramických kachlů z Jihočeského kraje
Keramické kachle mnoha stylů a vzorů, výroba kachlů pro kamnářský průmysl, kachle za nejlepší ceny v nejvyšší kvalitě od firmy MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Nitro barvy - míchání barev, odolnější povrch díky nitrobarvám
DUMAG barvy s.r.o. nabízí největší výběr barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete nitro barvy, které Vám také namícháme na počkání. Díky nitrobarvám bude povrch odolnější.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výroba dílů ze sklolaminátu RTM technologií - injekční vysokotlaké vstřikování
Společnost COMPACT Radomír Trecha z regionu Zlín vyrábí díly ze sklolaminátu, karbonového kompozitu s využitím RTM technologie - injekčního vysokotlakého vstřikování.
Stavební, konstrukční řezivo, pilařské výrobky-výroba, export
Společnost Malenovická pila exportuje stavební a konstrukční řezivo, pilařské výrobky. Pilařská výroba má ve Zlíně dlouholetou tradici.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Technologie OVERFACE-aplikace grafického motivu na nábytková dvířka
U firmy Trachea Holešov můžete vybírat z galerie nábytkových dvířek u nichž je provedena aplikace grafického motivu na nábytková dvířka - využívá se technologie OVERFACE.
Chemické zpracování materiálů pro spotřební elektroniku
Divize chemického zpracování a elektroniky funguje pod křídly firmy Toyota Tsusho Europe.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Výroba a prodej odlitků z hliníku Lelekovice, slévárna, obrobna a povrchové úpravy odlitků
Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. se specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil, opracování odlitků, frézování, soustružení, broušení, vrtání, lakování.
Stolařství, výroba dřevěných schodišť Blansko, dřevěné obklady schodišť, dřevěné zábradlí, dveře
Naše firma se specializuje na výrobu a montáž dřevěných schodišť v kombinaci s dřevěným, nerezovým nebo skleněným zábradlím.
Lávové, pečící a grilovací kameny s nerezovým rámečkem - příprava masa i zeleniny
Jsme společnost KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína, působíme v Přerově, Olomouci a Prostějově a dodáváme lávové, pečící a grilovací kameny s nerezovým rámečkem pro přípravu masa i zeleniny.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě, OSB desky, šalovací hranoly, vaznice, krokve, pozednice, kleštiny, dřevní štěpka.
Největší výběr sprejových barev - kvalitní barvy ve spreji
Sprejové barvy, barvy ve spreji s největším výběrem prodává specializovaná prodejna barev a laků DUMAG barvy s.r.o. v Opavě na Krnovské ulici.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Dělení plechů a zhotovení tvarových výpalků Hradec Králové, dělící řezy i úkosy ocelových plechů
Využijte prodej plechů s možností zhotovení tvarových výpalků a úkosů, informujte se o ceně zhotovení i dodacích termínech.
Prodej pytlovaného uhlí, uhelné a dřevěné brikety, dřevo Praha, regionální rozvoz paliva až domů
Prodej pytlovaného uhlí, uhelné a dřevěné brikety, dřevo Praha, regionální rozvoz paliva až domů, dokonalé a rovnoměrné uložení pytlů a zafóliování, palety kryté před deštěm.
MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic tuhá paliva