Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Prodej, dodávka pozinkovaných okapů, moderních okapových systémů s povrchovou úpravou
Prodej a dodávku pozinkovaných okapů, rýn, žlabů s povrchovou úpravou zajistí výrobce moderních okapových systémů firma STATO střechy s.r.o. se sídlem v Napajedlech na Zlínsku.
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
Arnak s.r.o.
Prodej, e-shop WPC profilů, dřevoplastových desek s vysokou odolností
Udělejte si plot či terasu z dřevoplastových desek a WPC profilů, vyrobené z kompozitního materiálu na bázi dřeva a plastového polymeru. Společnost ABC service z Frýdku-Místku má široký sortiment.
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Výroba palet, dřevovýroba, zpracování dřeva, sušení, dodávka po celé ČR i zahraničí!
Dřevovýrobu, specializaci na zpracování dřeva, sušení palet, výrobce Eur palet, dodávku po ČR i zahraničí poskytuje společnost Pila Benda s.r.o.
CNC obrábění a výroba hydraulických komponentů - METALIK spol. s.r.o.
Společnost METALIK spol. s.r.o. z Chlístova z okresu Benešov se již řadu let zabývá strojírenskou výrobou jako je CNC obrábění, výroba hydraulických komponentů a slévárenstvím.
Obkladové desky STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural
Kvalitní designové panely STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural od firmy FK dřevěné lišty sídlící nedaleko Znojma můžete využít v interiérech domácností a v prodejních prostorech.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Autolaky ve spreji - plnění barev, laků na auta a motorky do sprejů
Autolaky ve spreji prodává společnost Janků Autolaky s.r.o., která navíc ve své kamenné prodejně v Ostravě realizuje plnění barev a laků na auta a motorky do sprejů.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba kovových odlitků ve Středočeském kraji – slévárna Kolář
Slévárenské odvětví v okrese Kolín, zpracování barevných kovů, odlévání průmyslových, strojírenských a uměleckých odlitků dle přání klienta, kovové odlitky do forem a strojírenské polotovary.
Slévárna Kolář J., v.o.s. Výroba a zpracování odlitků Kolín
Prodej hutního materiálu - trubky, ocel
Široký sortiment kvalitního hutního materiálu, trubky, ocel a další dodává společnost Železářství Skořepka, s.r.o., která sídlí v Brně.
Výroba v Hradci Králové - trapézové plechy, plechové střešní krytiny a sádrokartonové profily
Společnost KAZBET GROUP s.r.o. se sídlem v Hradci Králové vyrábí trapézové plechy, plechové střešní krytiny a sádrokartonové profily. Zabýváme se také kovovýrobou.
Výroba, potisk, montáž autoplachet, expresní opravy plachet, krycí plachty a folie
CAMELA AUTOPLACHTY s.r.o nabízí výrobu, potisk a montáže autoplachet. Současně se zabýváme plachtami na valníky, vozíky a krycími plachtami různých tvarů a rozměrů s oky i bez a expresními opravami.
Univerzální barvy na dřevo i kov - pro ošetření dřeva a kovu v interiéru i exteriéru
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě Vám přináší jednu barvu na vše. Jedná se o barvu Univerzál, která je vhodná na dřevo i kov v interiéru i exteriéru.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej štěrku, drceného kameniva a písku Opava - opavská štěrkovna, sypký materiál
Firma POMP Vlaštovičky s.r.o. zajišťuje prodej štěrku, štěrkopísků, písku, drceného kameniva a strusky regionu Opava.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Prodej okrasných kamenů - kameny určené na skalky, zídky i do jezírek
Pokud si chcete své okolí zkrášlit pomocí okrasných kamenů, navštivte společnost ABC service ve Frýdku-Místku nebo jejich e-shop a vyberte si z široké nabídky kamenů, které ozdobí Vaší zahradu.
Holding Ferromet a.s. - výroba a prodej hutnických výrobků a polotovarů
Holding Ferromet a.s. (Železárny Veselí) se zabývá výrobou a prodejem hutnických výrobků a polotovarů. Součástí holdingu jsou divize: Z-Group hutní skupiny, Hesco Zlín a Ferromet - obnovitelné zdroje.
Patina Provence, Scandia u nábytkových dvířek - patinace jako dodatečná povrchová úprava
Společnost Trachea a.s. je výrobce nábytkových dvířek z regionu Zlínský kraj, aktuálně je oblíbená u dvířek patinace jako dodatečná povrchová úprava - světná patina ve stylu Provence, Scandia.
Prodej hutního materiálu - válcované profily I, U, T, L
Firma FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutního materiálu v okolí Olomouce. Vybrat si u nás můžete různé válcové profily I, U, T a L.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Dřevěné profily-rámy do dveří, rámečky
Široký sortiment rámů, rámečků do dveří, kvaliní provedení, dřevěné profily lišt dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. - prodej a dovoz uhlí okres Liberec
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. se nachází v okrese Děčín a nabízí k prodeji bílinské uhlí, uhelné brikety, štěrky a písky, včetně dopravy. Zabýváme se také realizací zemních prací.
Prodej zatravňovacích rohoží a dlažeb, které mohou být plastové, zátěžové či gumové
Velký výběr zatravňovacích i zátěžových rohoží, které jsou buď plastové či gumové, najdete na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. Ostrava. Rohože pomáhají zpevnit podklad na zahradě či příjezdové cestě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
BlackCard s.r.o. - Ostrava (Moravskoslezský kraj)
Česká společnost BlackCard s.r.o. se sídlem v Ostravě se již více než 20 let zabývá výrobou plastových karet a doplňků pro zákazníky nejen v ČR, ale i v zemích EU a mimo Evropu.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Technické tkaniny ze skelné příze, sklotkaniny ze skleněných vláken-prodej
Tkalcovna UNIQUE Textiles z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin ze skelné příze - sklotkaniny různých gramáží ze skleněných vláken.