Do oblasti energetických surovin patří především nerosty jako uhlí, ropa, zemní plyn a uran, z kterých se získává další energie pro účely vytápění, výroby elektrické energie a pohonných hmot. Jejich zpracování a další využití i formou polotovarů nachází uplatnění i v dalších odvětvích průmyslu jako chemický, strojírenský či stavební.

Europalety, dřevené palety, pilařský provoz, pila, dodávka palet do 24 hodin!
Specialista na výrobu a dodávky europalet, dřevených palet, pilařský provoz s vlastní autodopravou, to je firma Pila Benda s.r.o.
Tepelné a chemicko-tepelné zpracování kovů, zakázkové kalení
Tepelné a chemicko-tepelné zpracování kovů a zakázkové kalení, zušlechťování, a popouštění. Cementace, nitrace, žíhání, povrchové kalení a další provádí Q.I.P. s.r.o., z Brna.
Dodávky tepla a teplé vody Frýdlant, provoz teplovodní plynové kotelny po celý rok 24 hodin
Svým odběratelům z Frýdlantu poskytujeme spolehlivé dodávky tepla a teplé vody, díky teplovodní plynové kotelně po celý rok 24 hodin.
Prodej a dodávka palivového dříví až k Vám do domu, kvalitní dřevo
Palivové dříví, krácené, štípané, kvalitní dřevo z buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice a modřínu, dodává firma Boš spol. s r. o.
BOŠ spol. s r.o.
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Těžba, pořez dřeva, kulatiny, prodej, výroba řeziva
V Malenovické pile Zlín je na prodej stavební a exportní řezivo - výroba 90% jehličnatého řeziva. Nabízíme i pořez dřeva a kulatiny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Vinylové schody - renovace, obklady schodišť vinylem
Společnost VSCHODY Otrokovice dodává vinylové schody, které jsou vhodné pro renovace starších schodišť i obklady schodů v novostavbách. Firma působí převážně v okolí Zlína a regionu Zlínský kraj.
Velkoobchodní prodej hutního materiálu Vysočina
Společnost FERRUM s.r.o. poskytuje velkoobchodní prodej hutního materiálu, který nabízí v dobré kvalitě, široké škále a výhodné ceně. V sortimentu sežente plechy, ocelové tyče a profily a další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauracích, molech
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauračních zahrádkách, přístavních molech, plastové produkty z TRAPLASTU.
Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Arnak s.r.o.
Specializovaný prodej barev Žďár nad Sázavou, fasádní omítky, ochranné  nátěry na dřevo i kov
Ve Žďáru nad Sázavou naleznete specializovaný prodej barev a široký sortiment nátěrových hmot od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí.
Bílá protiplísňová barva Jupol na plísně a řasy - barva vhodná do kuchyní, jídelen, koupelen a jiných sanitárních prostor
Široký výběr barev a laků naleznete u firmy DUMAG barvy s.r.o sídlící v Opavě. Máme pro Vás odolnou malířskou barvu JUPOL CITRO proti plísním či otěru, vhodnou do jakéhokoliv interiéru.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Akrylátová dvířka matná T.acrylic mat-bezotiskový povrch
Oblíbená dvířka od firmy Trachea Holešov, vhodná pro potisk Overface, jsou akrylátová dvířka T.acrylic matná. Mají bezotiskový povrch-otisky prstů už Vás trápit nebudou.
Dřevotřískové OSB desky pro truhlářství a nábytkové konstrukce
Nabízíme OSB desky vhodné pro použití jak v interiéru tak v exteriéru – díky své pevnosti slouží i jako nosný materiál - Pila Hartman Jičín
Ruční kontaktní laminace u tvarově složitých kompozitních výrobků
Společnost COMPACT - Radomír Trecha z regionu Zlín využívá metodu ruční kontaktní laminace, ideální u malosériové výroby, např. pro prototypové díly a tvarově složité výrobky.
Dodávka polotovarů z PTFE-teflonu, například tyče, desky, tkaniny a prášky – velkoobchodní prodej
PTFE-teflon je kvalitní materiál s vynikající chemickou odolností. Dodávku a prodej teflonových polotovarů, například tyče, tkaniny, desky, trubky a prášky, zajistí společnost ARCO B.B.T. v Třinci.
Trámy na pergoly a podlahy ve vysoké kvalitě - výroba, prodej
Stavíte-li pergolu nebo toužíte po nové podlaze a sháníte kvalitní trámy, tak jedině společnost PROŘEZ spol. s r.o. vám poskytne stavební řezivo ve vysoké kvalitě.
Materiál pro kvalitní výrobu zábradlí z kovu a eloxovaného hliníku
Společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy vyrábí a dodává kovové či eloxované hliníkové zábradlí z kvalitního materiálu. Své služby realizuje pro soukromé i občanské stavby z Vysočiny a okolí.
Kvalitní řezivo a kulatina na stavbu přímo z pily Zlín-Malenovice
Řezivo a kulatinu na stavbu či výrobu nábytku můžete odebrat přímo z pily - Malenovická pila Zlín dodává pouze kvalitní produkty.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard, krytky s očkem, krytky s krčkem, povrchové úpravy krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Protipožární poklopy REW 90 pro zátěžové prostory - metro  Vysočina
Protipožární poklopy s vysokou odolností a velkou únosností REW 90 pro zátěžové prostory - metro, nádraží chodníky od firmy ALFEKO s.r.o. na Vysočině
Dovoz vody do studny Praha - aktuální rychlé řešení -  termín dovozu i ze dne na den!
Hladina podzemních vod nepříjemně klesá.I tam, kde je nedostatek vody ve studni/vrtu novinkou, nastává kritická situace, kohoutek „zachrchlá“ a voda neteče.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Virologická diagnostika Praha, virologie, řada výrobků ViroQ, RT PCR testy na COVID-19
Společnost BAG Diagnostics GmbH je významným dodavatelem diagnostik a přístrojů pro zdravotnictví, sídlíme v Praze.